Aynen Kazen banlamış, sebebini de anlamadım. Yeni üye ilk konu cinsellik, şüpheli konu ya fake ya namahrem yazdım 4 gün ban vermiş naptım ben 4 günlük? Bana hakaret eden yobaz, görgüsüz, insanlık dışı diyen kadın 1 gün bile ceza almadı.mune yokken sizi kazen banladı sanırım.
mune o kadar uzun süre kıyamazdı :)
Senin cokoprens gelsin de sonra gidersin tabiiha ha o zaman önce spora gidip sıkılaşıp sonra deneyelim
Çiçeklerini yerim çok güzellerrrr
mune yokken sizi kazen banladı sanırım.
mune o kadar uzun süre kıyamazdı :)
Selam epeydir yoksunSelamlar herkese....
Özledim seni dadlum kaç zamandır konuşamıyoruzSenin cokoprens gelsin de sonra gidersin tabii
Ben de epeydir yoktum hiç dikkatinizi çekmemiş bakıyorum hanımefendiSelam epeydir yoksun
Nirdesinnnn sennnÖzledim seni dadlum kaç zamandır konuşamıyoruz
HahahahahaBen de epeydir yoktum hiç dikkatinizi çekmemiş bakıyorum hanımefendi
Sen girer girmez ban dedin de souvv.. bi maruzat bildirmedi diye sorayım dedimBen de epeydir yoktum hiç dikkatinizi çekmemiş bakıyorum hanımefendi
Varım da öyle bakınıyorum.Selam epeydir yoksun
Bi konuya fake dedim diye polemikten 4 gün ban yedimNirdesinnnn sennn
Bebek Atilla dedim bunu bogdu herhalben de cok ozledim seni
Sağolasın canım, buralardayım aslında...Sen girer girmez ban dedin de souvv.. bi maruzat bildirmedi diye sorayım dedim
Kıskanırım ona göreSen girer girmez ban dedin de souvv.. bi maruzat bildirmedi diye sorayım dedim
Nasıl bişeyler o peşinde olduklarınVarım da öyle bakınıyorum.
İşlerim yoğun ve bişeyler peşindeydim ondan
nasıl gidiyor bakalım?
Kocana sabır diliyorumKıskanırım ona göre
Ben yemek işini hallettim, zaten nolursa bu gırtlağımdan gelecek başıma bir gün...Nasıl bişeyler o peşinde olduklarıngizemli gizemli yazıyosun
İyiyiz ne olsun çene çalıyorum birazdan da yemeğe çıkarım
Aman keyfin yerinde olsun da gerisi lazim degilSağolasın canım, buralardayım aslında...
Keyfim yerinde bugün o yüzden bi bakınayım dedim...
Dert yanmaktan kendimden bıktım valla
Ben yemek işini hallettim, zaten nolursa bu gırtlağımdan gelecek başıma bir gün...
Homini gırtlak oldum iyice...
Valla güzel şeyler peşindeyim...
Kocamla kaçamak yapıcaz bu akşam ben organize ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?