Bu yasta normalBi konuya fake dedim diye polemikten 4 gün ban yedimAtilla bey napsın Allah gelecekte karısına sabır versin anne kuzusu kesin bu oğlan
Niye ifşa ettin şimdiKocana sabır diliyorumElif'le akrabalık yok dimi
Teşekkür ederimAman keyfin yerinde olsun da gerisi lazim degil
Pişt
Ben teknoloji konusunda biraz cahilim
Bişey sorcam
Instagrama bi kez mi kaydolunuyo, bi tel olduğu içinsayfa açmam lazım dimi şu keçe için o zaman
Görmeden inanmam derimşey diyorlar ama çok enteresan;
bu şekilde daha kendilerini iyi hissediyor ve daha güzelleştiklerini düşünüyorlarmış.
Amin :)Allah kolaylik versin
Yoklamada var yazildin tamam gidebilirsin vikvik
Kucağımdayken ona bakmadım televizyona baktım bi an hamır humur sesler çıkardı takmadım, sonra kızıp yanağıma vurduBu yasta normal
30 yasinda oyle olmasin yeterli
Sen napıyosun ey ruh gelirken 3 kere tıkla
Bizim saatli 1 de çıkmak şartonu bekliyorum
Vuhuu
Özel gün mü jest mi bu
Çocuksuz mu gidiyosunuz kim bakacak, rica edecem o kayınvalidene bırakmagündüz zor bakıyo
Şimdikiler cin cin mübarekKucağımdayken ona bakmadım televizyona baktım bi an hamır humur sesler çıkardı takmadım, sonra kızıp yanağıma vurduNeredeyse 2 aylık olacak bebek nası akıl ediyosa.
Şaka maka 2 aylık olacak neredeyse ne ara doğurdum ne ara hamile kaldım zaman niye böyle acayip
İyi yapmışsınAman sorma, 40 takla attım zaten çocuğu nasıl kime bırakıcam diye, ama enfes bir çözüm buldum.
Evet 1 gecelik jest, malum son zamanlarda fenaydı aramız.
Dedim böyle olmaz, gideceğimiz muhit zaten eve yakın, iş sonrası gideriz dedik, kafamıza göre bir akşam geçirir, yarın da sabah işe gideriz
Çokta hin fikirliyimdir...
Bugün kayınvalidem bakıyor zaten, akşam üstü annem gidecek, çocuk uyuyunca da kayınvalidemler gider evlerine. Öyle tembihledim. Ertesi gün de annem zaten ilgilenecek biz işten dönene kadar. Kayınvalidemler gelmeyecek yani.
1 gün 1 gündür
Ay maşallah tam yenilesi bir haldedir şimdi o.Kucağımdayken ona bakmadım televizyona baktım bi an hamır humur sesler çıkardı takmadım, sonra kızıp yanağıma vurduNeredeyse 2 aylık olacak bebek nası akıl ediyosa.
Şaka maka 2 aylık olacak neredeyse ne ara doğurdum ne ara hamile kaldım zaman niye böyle acayip
Ya ben işi bıraksam mı acaba. Tüm gün sadece bebekle ilgileniyorum ve kk'da takılıyorum, yiyip sporla uğraşıyorum stressiz ve rahat bi hayatŞimdikiler cin cin mübarekbizi suya götürür susuz getirirler
Takvim yap bariAy maşallah tam yenilesi bir haldedir şimdi o.
Allah uzun ömür versin...
Ben onu geçtim 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim
İyi yapmışsın
5 yıldır evliyim daha bi kere organizasyon yapmadım
Odunla mı evli adam benle mi farksız
Stressiz miYa ben işi bıraksam mı acaba. Tüm gün sadece bebekle ilgileniyorum ve kk'da takılıyorum, yiyip sporla uğraşıyorum stressiz ve rahat bi hayat
İki laklak edeyim dedim iki dakkada yemek yandı ya napayım kömür kemircemSen napıyosun ey ruh gelirken 3 kere tıkla
Yaaa takvim yapsanaAy maşallah tam yenilesi bir haldedir şimdi o.
Allah uzun ömür versin...
Ben onu geçtim 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim
Iyiyim canim yaTeşekkür ederim
Çok şükür yerinde bu aralar.
Sende iyisin inşallah darkmore?
Dimi sanat kadar olmasa da sanata yakın ruh var diyosunha ha yok canım kendine odun deme,
senin yaptığın o el işlerini hangi odun yapıyormuş.
hem eşinin adı yazılı ürünlerin de gayet hoş, o da onların kıymetini bilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?