Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş, benimkisiÇok fena kıskanıyordumne güzel işin var bu saatte evde kahvaltı yapıyorsun. mesai kaçta başlıyor diye düşünürken hatıra olduğunu anladım. Yinede kıskandım.
Ben muhasebe alaninda doktora yapsam gene bir halta yaramaz ev butcesi soz konusu oldugunda baya savurganimiyi ki benim herif kapinin onune koymuyor beni hahaha
:) dimi kocaman kocaman paralar elinden gecince oyle olur ben hic sevmem muhasebeyi bu yuzden, adamin ocagina incir agaci dikerSor bana sor sen napıyorsun bütçeni diye. Büyük paralarla uğraşınca insan üç kuruşluk maaşıyla napacağını şaşırıyor
Herşey ucuz geliyor çok kazıklanıyorum.
hımm bi düşüneyim.Çok fena kıskanıyordumne güzel işin var bu saatte evde kahvaltı yapıyorsun. mesai kaçta başlıyor diye düşünürken hatıra olduğunu anladım. Yinede kıskandım.
Ben ve ikiz kız kardeşlerim arasında 1 yıl 1,5 ay var. Annem üçüz bakmış sayılır mı
Hiç bir şey hatırlamıyorum.
İnecek ineceekk :) mümkün değil yırtmamız@pinkycaramel bugün çok vikvikledik hala balyoz kafamıza inmemiş.. heyecanla bekliyorum..
İnecek ineceekk :) mümkün değil yırtmamız
Naaptiniz giz? Kimin tavuguna kist dediniz bakem? Benim bisiden haberim yok
Kadınlar klubü ceza kanununda var mı bilemiyorum :))@pinkycaramel bugün çok vikvikledik hala balyoz kafamıza inmemiş.. heyecanla bekliyorum..
Kadınlar klubü ceza kanununda var mı bilemiyorum :))
Takım elbise indirimleriyle ilgilisin demek :)))) ya ben bu kızları boşuna sevmiyorum yaaa :)muneye dilekçe yazalım 3 günse 1 güne indirsin
ağır tahrik
iyi hal
kravatta taktık mı tamamdır...
Tesekkur ederim:)aha sen pro üye olmuşsun hayırlı olsun..
biz demedik dedirttiler..
entarimize laf etti
Ehehe ne zamandir ozeniyordum kizarmaya, tesekkurlerYaaa neler kaçırmışım ben
Entariler falan arada yakaladım ama 60 sayfa ne konuştunuz arkadaş
darkmore kızarmışsın hayırlı olsun
Ben bunu yeni gördüm ama hala kodese girmemişsinizBir-Dost sana giderayak entarisi ala benziyor isimli şarkıyı hediye ediyorum .
altınada pazen don giy emi..
bizide an mapus damındayken
Ay cok mersi
Pinkynin sarma konusundan banlanmazsak iyidirBen bunu yeni gördüm ama hala kodese girmemişsiniz
Entarisi dım dım yar gelir diye umdum yar diyecektim ki daha gitmemişsiniz : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?