Abo muhasebe zordur ya
Ben calisirkene bir donem yaptiydim girdisi ciktisi odum patlardi bir yerde hata olacak diye
Aman. Lazım değil. Hangi şehirde yaşıyor sunuz demek istemiştim, sakıncası yoksa yaniO konuda haklısınız, çoğu ülkenin böyle insanları var maalesef. Ben Türkiye'deyken İstanbul'dayım, yaklaşık 2 aydır Selanik. Oradan tekrar İstanbul sonra Viyana, Hitler'in memleketine
İstanbul'da, ama taşınıcaz :)Aman. Lazım değil. Hangi şehirde yaşıyor sunuz demek istemiştim, sakıncası yoksa yani...
Sorma rezil ediyorlar insaniYani, benim biraz şeriat fobim varDubai de daha modern görünse de, Arap şehri sonuçta. Ab, abd, avusturalya, kanada vs deneyin ilk etapta.
Allahım yani, Almanya'da balkonda koyun beslemek nedir? Oradakiler çağın gerisinde kalıyor daha ilerlemeleri gerekirken. 2 kelime Almanca konuşamayanı, 4-5 tane doğuranı, sokakta eltisiyle balkondan bağırarak konuşanı, kaynana gelin alt üst oturanı...
Bu ne vizyon yani.
Amin aminZor değil aslında :) sadece muhasebe biraz fazla itilip kakılıyor. En cok iş yıkılan departman bana göre :)
Kendi yaptığın işi denetlemek hatalardan kurtarıyor :) yine de Allah düşürmesin :)))
Wowww çok iddialıBen kadına kadın demem kadın nihavend makamından vikvikleyemiyorsa
Ev bütçesine yarar belki :)Amin aminbenim isim muhendislik oldugundan bana kakalanmasina anlam veremedigim bir is muhasebe cok dikkat ettiydim o yuzden, bilmem etmem. Zamanla muhasebe de ogrendim tabii artik faydasi olur mu bilemem
Ah ah bende ikiz olsun tek doğumla yırtayım bi taşla iki kuş derdim
Birinciyi görünce beddua ediyomuşum kendime dedim iki taneyle uğraşmak ne mümkün dedim
buyrun ikiz annesi geldi:))Korktum benBizim sülalede ikiz çok ya olursa
Ben muhasebe alaninda doktora yapsam gene bir halta yaramaz ev butcesi soz konusu oldugunda baya savurganimEv bütçesine yarar belki :)
Ayyyy Allah sabir versin ben bi taneyle ugrasamiyorum cileden cikardi beni yine gece boyu meme meme diyebuyrun ikiz annesi geldi:))
sorularınızı alayım:))
toplam üç çocuk anası ama vikviklemeyi bu yaşa kadar öğrenememiş bir zavallı
Ablamında 2 + 1 i varbuyrun ikiz annesi geldi:))
sorularınızı alayım:))
toplam üç çocuk anası ama vikviklemeyi bu yaşa kadar öğrenememiş bir zavallı
benim 1+2:))Günaydın yine ben
Ablamında 2 + 1 i var
Yani ikizler ve kardeşi
Soru sormama gerek yok gözümle gördüm ondan tırstım
Büyüdüler şimdi çok iyi arkadaşlar ama ah onlar büyüyene kadar ama neler oldu neler
Aman o zamanlar ben bişeyden çakmıyomuşum zatenbenim 1+2:))
açıklamaya gerek yok o zaman.
ama yaşamak çok farklı dostum:))
ah aha ne sen sor ne ben söyleyeyim.Aman o zamanlar ben bişeyden çakmıyomuşum zaten
Çocuk sahibi olunca daha yeni jetonum düştü ablama sordum ben bi taneyle baş edemiyorum
Seninkiler biir hasta olunca diğeri olmuyo muydu
Birini uyutunca diğeri ağlarsa uyanmıyo muydu
Abuk subuk sorular sordum
Ooo dedi çok oldu hepsi çok zordu ama ben sorana kadar geçmiş
İkizler 11 kardeşleri 9 yaşında, kardeşi sürpriz oldu bize normal yollarla. İkizler tüp bebekti
Ay bana bi tanesi yetti sağ ol başkası misafir olsun sanaah aha ne sen sor ne ben söyleyeyim.
bir bebeğin ağlaması sadece bir bebeğin ağlamasıdır.
oysa iki bebeğin ağlaması ortalama 4 bebeğe tekabül ediyor.:))
dışarıdan anlaşılması çok zor:))
birer gece misafir almam lazım merak edenleri ki canlı canlı yaşasınlar.
biri ağlarken yüzde 90 diğeri de ağladı. ve de halen ağlıyolar.
bir hasta iken mümkün mü tabi diğeri de hasta oluyor.
ikisi aynı anda diş çıkaröaya çalışıyor.
daha da yazmıyimm:))
üstteki kahvaltı masası ne güzelmiş öyle
Eki Görüntüle 1822330
Oturmuşum şu masanın başına
Kah bir yudum çay çekiyorum kah ekmeğimi domatesin zeytinyağlı limonlu suyuna banıyorum
Bi çatalda peynir atıyorum ağzıma ımm ımmm ımm
Yok böyle bi güzellik
Domates ve peyniri beraber yemedim mi olmaz
Küçük te olsa 2 çiçek içimi açıyor, uzaktaki ağaçlara bakıp ormanda hayal ediyorum kendimi
Yok be şimdi değil
Bi kere böyle yapmıştım işte
Şimdi işteyim
Kuru simite talim
ah aha ne sen sor ne ben söyleyeyim.
bir bebeğin ağlaması sadece bir bebeğin ağlamasıdır.
oysa iki bebeğin ağlaması ortalama 4 bebeğe tekabül ediyor.:))
dışarıdan anlaşılması çok zor:))
birer gece misafir almam lazım merak edenleri ki canlı canlı yaşasınlar.
biri ağlarken yüzde 90 diğeri de ağladı. ve de halen ağlıyolar.
bir hasta iken mümkün mü tabi diğeri de hasta oluyor.
ikisi aynı anda diş çıkaröaya çalışıyor.
daha da yazmıyimm:))
üstteki kahvaltı masası ne güzelmiş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?