Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ne vikvikliyosunuz bakım banada anlatin
Vik vik

Rica ederiz efenim
 
Harikasin aynen yap bu dedigini
bize vizesiz olmuyo malesef. Bazen diyorum ki ab vatandasligi ulke bazinda degil kisi bazinda olmali, benim ne sucum var yani dimi
 
Öküz möküz amma, iş görüyo çok şükür, annıyon ? Akar kokar yok tutar misali
Ahahahaha valla harikasin
Senin gibiyse mesele yok. Evlilikte dengini bulabilmek cok onemli her acidan. Farkliliklar olur ama denklik farkli bisey bence:)
 
Abo muhasebe zordur ya
Ben calisirkene bir donem yaptiydim girdisi ciktisi odum patlardi bir yerde hata olacak diye
 
Harikasin aynen yap bu dedigini
bize vizesiz olmuyo malesef. Bazen diyorum ki ab vatandasligi ulke bazinda degil kisi bazinda olmali, benim ne sucum var yani dimi
Kesinlikle, ben vizenin kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Kendi milletime laf söylemek istemem ama vize kalksa cem yılmazın dediği gibi elinde keçi kıllı peynirle gümrüğe dadanacaklar, e bende ülkemde böyle insanları habire görmek istemem. Yere izmarit atıp tüküren birinin Avrupada işi yok mesela
Biz torpilliyiz sanırım orda doğmasak da vatandaşlık alabilirdik anne ya da baba vatandaş olsun ve oralı olsun çocuklarına veriyolar. Eşimin ailesi gitme oraya Türkiyede doğur bizim vatanımızda mis gibi doğsun diye çok uğraştılar da, ben çocuğumu orada doğurucam ben de orda doğdum size ne yani dedim. Geldim çatır çatır doğurdum valla burada. 2.yi doğuracaksan yurtdışında doğurmaya çalış.

Ahahahaha valla harikasin
Senin gibiyse mesele yok. Evlilikte dengini bulabilmek cok onemli her acidan. Farkliliklar olur ama denklik farkli bisey bence:)
Valla buldum dengimi hayat yoldaşım oldu o benim. En yakın arkadaşımla evlendim :) Allah isteyen bekarlara böyle şans nasip etsin ben çok memnunum eşimden şükürler olsun
 
Tabii ya vize kaldirilirsa aynen ipini koparak gidecek oralara, ha boyleleri benim gibi normal insani da rezil ediyor. Almanyada TUrklerin yasadigi yerlere gittim de kendim utandim, balkonda koyun besleyen mi ararsin, sokaklarda karisini doven mi...neler neler.
Tanrim daim etsin canim mutlulugunu
Ben en cok savastan korkuyorum valla halimiz nice olur, o arada kacamayiz da. Dubai vatandasligi almayi istiyorum, gideyim de neresi olursa olsun mantigindayim. Kendimi de gectim oglum icin endise ediyorum artik
 
Yani, benim biraz şeriat fobim var Dubai de daha modern görünse de, Arap şehri sonuçta. Ab, abd, avusturalya, kanada vs deneyin ilk etapta.
Allahım yani, Almanya'da balkonda koyun beslemek nedir? Oradakiler çağın gerisinde kalıyor daha ilerlemeleri gerekirken. 2 kelime Almanca konuşamayanı, 4-5 tane doğuranı, sokakta eltisiyle balkondan bağırarak konuşanı, kaynana gelin alt üst oturanı...
Bu ne vizyon yani.
 
Annem Almanya' da büyümüş. O yüzden Alman tarihine yakınımdır biraz. Bu adamlar çok pis soykırım yapmışlar. Ausswitz' i izlediğimden beri hiç sempati duyamıyorum maalesef.
 
Birde evde hayvan beslemenin her türlüsüne karşıyım ama koyun beslemek anakonda beslemekten iyidir inanın. O hayvanlar beslenemeyecek büyüklüğe ulaştığında sahipleri tarafından ormana salınıyorlar. Sonrada binaların atık su borularına doluşuyorlar. Yurtdışına sistem iyi ama herkeste sorumluluk abidesi değil inanın.
 
Son düzenleme:
Tövbe tövbe, fareyi şunu bunu maymunu duydum da anakonda nedir ya. Legal mi onu beslemek?
 
Annem Almanya' da büyümüş. O yüzden Alman tarihine yakınımdır biraz. Bu adamlar çok pis soykırım yapmışlar. Ausswitz' i izlediğimden beri hiç sempati duyamıyorum maalesef.
Polonya'daki o kampa gittim, dehşet vericiydi, ama şunu da düşünmek lazım bunu yapanın elebaşı Hitler Alman bile değildi, hatta Alman vatandaşı bile değildi. O ve onun emrindeki askerler için bir ırk için düşüncem değişmez ama buna rağmen pişmanlık duyup o kamplarda gönüllü çalışan Alman gençleri var.
Ama haklısınız, o soykırım tüyler ürpertici. Geceleri zar zor uyumuştum ilk gittikten sonra.
 
Size hakveriyorum. Bir kısım insanımız çok cahil gerçekten ama bu bize has değil. Onu vurgulamak istedim sadece. Hangi şehirdesiniz?
 
Size hakveriyorum. Bir kısım insanımız çok cahil gerçekten ama bu bize has değil. Onu vurgulamak istedim sadece. Hangi şehirdesiniz?
O konuda haklısınız, çoğu ülkenin böyle insanları var maalesef. Ben Türkiye'deyken İstanbul'dayım, yaklaşık 2 aydır Selanik. Oradan tekrar İstanbul sonra Viyana, Hitler'in memleketine
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…