Ah nerdeeeKeşke bi tanesini büyümüş doğurabilsek negzel olur
3 haftalık teyzesi ellerinizden henüz öpemezAh nerdeee
Benim ki 1 yaşına kadar çok beterdi
Belimi kopardı resmen
Yürüdü de öyle biraz normal anneler gibi oldum
Sizin ne kadarlık ?
Vik vikNe vikvikliyosunuz bakım banada anlatin
Rica ederiz efenimAffeder miyimHani çıkartırsa işsizlik maaşıda alırım onun hesabındayım.
Kapanma niyetimi erkene çektim. Bizim şirket yabancıların. Bir holding ortaklığa girecek daha kurumsal olacakmışız.
Beni şutlarlar diye düşündüm ama şutlamadılar.Tabii direkt bu nedenle çıkartamazlar bekliyorlardır belki
Şu yabancılar bizim memleketin yerlilerinden daha çok saygı duyuyor inançlara beni sürekli şaşırtıyorlar
Ay minnoşmuş daha : ) maşallah3 haftalık teyzesi ellerinizden henüz öpemez
Haa vik vik diyorsun yani. Çok vikviklemeyin başınıza ağrı yapar sonraVik vik
HarikasinYok anam bende avrupa vatandaşlığı da var o yüzden sıkıntı yok gümrükte elimi kolumu sallıyorumŞimdi doğum izni bitince eylüle kadar orada çalışmam lazım eylülde geri yurtdışına taşınıcaz iş için. Gidiyoruz geri
Zaten sevdiklerimi çağırıcam evime, sevmediklerimden kaçamazsam annemin kvmin evlerine gidip orda göstericem sonra ben yoruldum çocuk rahat uyusun diye kaçıcam yarım saat gösterip.
İnşallah işe yarar güzel plan
Ahahahaha valla harikasinÖküz möküz amma, iş görüyo çok şükür, annıyon ?Akar kokar yok tutar misali
Abo muhasebe zordur yaEvlilik nedeniyle ayrılacağım zaten evlenmeyi beklemeden çıkartsınlar diyorum.
Hafta sonu yok, servis var yemek veriyor. Ee maşımdanda memnunum. Bir muhasebeci için dönemsel yoğunluk dışında rahat. Yılda bir kaç kez mesai oluyorOda elde olmayan nedenlerden. Keşke gittiğim yerde bulsam böyle bir yer
Kesinlikle, ben vizenin kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Kendi milletime laf söylemek istemem ama vize kalksa cem yılmazın dediği gibi elinde keçi kıllı peynirle gümrüğe dadanacaklar, e bende ülkemde böyle insanları habire görmek istemem. Yere izmarit atıp tüküren birinin Avrupada işi yok meselaHarikasinaynen yap bu dedigini
bize vizesiz olmuyo malesef. Bazen diyorum ki ab vatandasligi ulke bazinda degil kisi bazinda olmali, benim ne sucum var yani dimi
Valla buldum dengimi hayat yoldaşım oldu o benim. En yakın arkadaşımla evlendim :) Allah isteyen bekarlara böyle şans nasip etsin ben çok memnunum eşimden şükürler olsunAhahahaha valla harikasin
Senin gibiyse mesele yok. Evlilikte dengini bulabilmek cok onemli her acidan. Farkliliklar olur ama denklik farkli bisey bence:)
Tabii ya vize kaldirilirsa aynen ipini koparak gidecek oralara, ha boyleleri benim gibi normal insani da rezil ediyor. Almanyada TUrklerin yasadigi yerlere gittim de kendim utandim, balkonda koyun besleyen mi ararsin, sokaklarda karisini doven mi...neler neler.Kesinlikle, ben vizenin kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Kendi milletime laf söylemek istemem ama vize kalksa cem yılmazın dediği gibi elinde keçi kıllı peynirle gümrüğe dadanacaklar, e bende ülkemde böyle insanları habire görmek istemem. Yere izmarit atıp tüküren birinin Avrupada işi yok mesela
Biz torpilliyiz sanırım orda doğmasak da vatandaşlık alabilirdik anne ya da baba vatandaş olsun ve oralı olsun çocuklarına veriyolar. Eşimin ailesi gitme oraya Türkiyede doğur bizim vatanımızda mis gibi doğsun diye çok uğraştılar da, ben çocuğumu orada doğurucam ben de orda doğdum size ne yani dedim. Geldim çatır çatır doğurdum valla burada. 2.yi doğuracaksan yurtdışında doğurmaya çalış.
Valla buldum dengimi hayat yoldaşım oldu o benim. En yakın arkadaşımla evlendim :) Allah isteyen bekarlara böyle şans nasip etsin ben çok memnunum eşimden şükürler olsun
Yani, benim biraz şeriat fobim varTabii ya vize kaldirilirsa aynen ipini koparak gidecek oralara, ha boyleleri benim gibi normal insani da rezil ediyor. Almanyada TUrklerin yasadigi yerlere gittim de kendim utandim, balkonda koyun besleyen mi ararsin, sokaklarda karisini doven mi...neler neler.
Tanrim daim etsin canim mutlulugunu
Ben en cok savastan korkuyorum valla halimiz nice olur, o arada kacamayiz da. Dubai vatandasligi almayi istiyorum, gideyim de neresi olursa olsun mantigindayim. Kendimi de gectim oglum icin endise ediyorum artik
Ben viklesem eşim sinir olur, alışmadı ki adam. Buda nesi der herhalSen yine daha yolun başındasın
Nişanlısın yani
Vik vikleme kursu al burdan
Bizden geçti
Bu saatten sonra vikviklesem adam sallamaz, ne oldu sana der herhalde
Annem Almanya' da büyümüş. O yüzden Alman tarihine yakınımdır biraz. Bu adamlar çok pis soykırım yapmışlar. Ausswitz' i izlediğimden beri hiç sempati duyamıyorum maalesef.Yani, benim biraz şeriat fobim varDubai de daha modern görünse de, Arap şehri sonuçta. Ab, abd, avusturalya, kanada vs deneyin ilk etapta.
Allahım yani, Almanya'da balkonda koyun beslemek nedir? Oradakiler çağın gerisinde kalıyor daha ilerlemeleri gerekirken. 2 kelime Almanca konuşamayanı, 4-5 tane doğuranı, sokakta eltisiyle balkondan bağırarak konuşanı, kaynana gelin alt üst oturanı...
Bu ne vizyon yani.
Birde evde hayvan beslemenin her türlüsüne karşıyım ama koyun beslemek anakonda beslemekten iyidir inanın. O hayvanlar beslenemeyecek büyüklüğe ulaştığında sahipleri tarafından ormana salınıyorlar. Sonrada binaların atık su borularına doluşuyorlar. Yurtdışına sistem iyi ama herkeste sorumluluk abidesi değil inanın.Yani, benim biraz şeriat fobim varDubai de daha modern görünse de, Arap şehri sonuçta. Ab, abd, avusturalya, kanada vs deneyin ilk etapta.
Allahım yani, Almanya'da balkonda koyun beslemek nedir? Oradakiler çağın gerisinde kalıyor daha ilerlemeleri gerekirken. 2 kelime Almanca konuşamayanı, 4-5 tane doğuranı, sokakta eltisiyle balkondan bağırarak konuşanı, kaynana gelin alt üst oturanı...
Bu ne vizyon yani.
Tövbe tövbe, fareyi şunu bunu maymunu duydum da anakonda nedir ya. Legal mi onu beslemek?Birde evde hayvan beslemenin her türlüsüne karşıyım ama koyun beklemek anakonda beslemekten iyidir inanın. O hayvanlar beslenemeyecek büyüklüğe ulaştığında sahipleri tarafından ormana salınıyorlar. Sonrada binaların atık su borularına doluşuyorlar. Yurtdışına sistem iyi ama herkeste sorumluluk abidesi değil inanın.
Polonya'daki o kampa gittim, dehşet vericiydi, ama şunu da düşünmek lazım bunu yapanın elebaşı Hitler Alman bile değildi, hatta Alman vatandaşı bile değildi. O ve onun emrindeki askerler için bir ırk için düşüncem değişmez ama buna rağmen pişmanlık duyup o kamplarda gönüllü çalışan Alman gençleri var.Annem Almanya' da büyümüş. O yüzden Alman tarihine yakınımdır biraz. Bu adamlar çok pis soykırım yapmışlar. Ausswitz' i izlediğimden beri hiç sempati duyamıyorum maalesef.
Size hakveriyorum. Bir kısım insanımız çok cahil gerçekten ama bu bize has değil. Onu vurgulamak istedim sadece. Hangi şehirdesiniz?Polonya'daki o kampa gittim, dehşet vericiydi, ama şunu da düşünmek lazım bunu yapanın elebaşı Hitler Alman bile değildi, hatta Alman vatandaşı bile değildi. O ve onun emrindeki askerler için bir ırk için düşüncem değişmez ama buna rağmen pişmanlık duyup o kamplarda gönüllü çalışan Alman gençleri var.
Ama haklısınız, o soykırım tüyler ürpertici. Geceleri zar zor uyumuştum ilk gittikten sonra.
O konuda haklısınız, çoğu ülkenin böyle insanları var maalesef. Ben Türkiye'deyken İstanbul'dayım, yaklaşık 2 aydır Selanik. Oradan tekrar İstanbul sonra Viyana, Hitler'in memleketineSize hakveriyorum. Bir kısım insanımız çok cahil gerçekten ama bu bize has değil. Onu vurgulamak istedim sadece. Hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?