Avrupa networking satan biri taniyorsan ondan da alabilirsin
Ben hamilelik de dahil olmak uzere hep tayt giydim normal belli
Simdi de aynisini giymeye devam ediyorum
Ama hamileler icin de vardi ayrica
tayt ne rahat bir şeymiş
ben yeni keşfediyorum :)
Ben namaz kılmayı bilmiyorum. Yeni yeni öğreniyorum.
Allah kabul etsin.
Senin sevabına sebep oldum bende bende sevap işlemiş kadar oldum mu
off bu kul hakkı konusunda kafam karışık zaten
Kul hakki yediysen bittin. Kisiden helallik alican baska yolu yokOyle tovbe falan da olmuyor ona.
ben dedarkmore 'a soruyorum tesettür mayo işini.
Nooption N NickimTam13Harf
sizi konuma davet ediyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tesetture-yakin-mayo.929876/
ben konunu görmüştüm canım gündüz ama hiçbir fikrim olmadığı için yazmadım..
bikiniciyim ben ..
ama işte en büyük günahlar arasında geçmiyor .. hani asla affedilmeyecek olanlar arasında..
kafamı kurcalıyor bu konu..
asla affedilmeyecek sadece şirk var benim bildiğim, diğer günahlar için kişi tevbe eder.
ki tevbe etmenin de şartı aslında pişman olmaktır. zaten kişi kalpten pişman olduğu bir şeyi yeniden yapamaz.
ama bugün yapıp akşam tevbe edip ertesi gün tekrarlıyorsa ancak kendini kandırıyordur.
kul hakkı meselesi elbette önemli ama Allah dilerse affedecektir. yeter ki pişman olsun gerçekten kişi ve affedilmeyi dilesin.
evet bende öyle biliyorum ancak yıllardır dayatılan Affedilmeyecek tek günah kul hakkıdır diye öğretilince kafam karışmıştı.. büyük günahların arasında bile yer almıyor..
ama işte en büyük günahlar arasında geçmiyor .. hani asla affedilmeyecek olanlar arasında..
kafamı kurcalıyor bu konu..
cubbeli wolfrogBuyuk gunahlar kullarla isin olmadan soz konusu olanlar. Yani sadece tovbe ederek kurtulabilecegin seyler. Fakat kul hakki gunah ustu bir sey. Af dilemekle olacak is degil ya hani. Soyle dusun, buyuk gunah ne mesela zina yapmak. Ama alan razi veren razi kimseye bir zarar vermiyorsun. Buyuk gunah olsa da baska bir kulun hakkina girmemissin. Bu olayda belki affedilirsin belki affedilmezsin. Bunu kimse bilemez, bilirim diyenin de agzina kurekle vurun iki tane.
Fakat bir yerde sira beklerken araya kaynak yaptin. Gorunurde aman canim bunun nesi gunah. Ancak arkadakilerden helallik almadan cennet ciss... Once helallik alacaksin. Kucuk bir sey ama kul hakki iste. Onlerine gectigin icin bekledikleri bir saniye de arkadakilere borclaniyorsun. Direkt gunah bile degil belki ama oyle bir kilit ki sevaplarin bir ise yaramiyor, kontoru olan ama sarji bitmis telefon gibi kaliyorsun. O kontorler bir ise yaramiyor.
Ehh ne yazmisim be. Cubbeli wolfrog oldum bundan sonra vaazlari ben veriyorum
Turkiye'deki memleketimde var zaten her sehrimizde var ama yabanci ellerdeki memleketimde tabii ki yok Avrupalıyık bizEvlenmeye az kaldı :
Merak ettim senin memlekettede düğünde altın falan olayları var mı :)
Valla beni hemen köşeye çektiler. Sorduklarında yok istemem demicekmişim. Siz gücünüze göre kendinize yakıştırdığınızı yapın dicekmişim..şimdilerde bizde adet böyleymiş. Valla hiç takmam kendi işimi kendim görürüm kimseden beklentim yok bana ters garip geliyor. Ama nişanda takılanlardan sonra kimseyi çevirmem verin anammmmm dicem
Yaaa muthis muthisAaa ben de hafaza melekleri diyip duruyorum onları şimdi senden öğreniyorum Şu islam ne güzel din her yer melek dimimissburc :))
Buyuk gunahlar kullarla isin olmadan soz konusu olanlar. Yani sadece tovbe ederek kurtulabilecegin seyler. Fakat kul hakki gunah ustu bir sey. Af dilemekle olacak is degil ya hani. Soyle dusun, buyuk gunah ne mesela zina yapmak. Ama alan razi veren razi kimseye bir zarar vermiyorsun. Buyuk gunah olsa da baska bir kulun hakkina girmemissin. Bu olayda belki affedilirsin belki affedilmezsin. Bunu kimse bilemez, bilirim diyenin de agzina kurekle vurun iki tane.
Fakat bir yerde sira beklerken araya kaynak yaptin. Gorunurde aman canim bunun nesi gunah. Ancak arkadakilerden helallik almadan cennet ciss... Once helallik alacaksin. Kucuk bir sey ama kul hakki iste. Onlerine gectigin icin bekledikleri bir saniye de arkadakilere borclaniyorsun. Direkt gunah bile degil belki ama oyle bir kilit ki sevaplarin bir ise yaramiyor, kontoru olan ama sarji bitmis telefon gibi kaliyorsun. O kontorler bir ise yaramiyor.
Ehh ne yazmisim be. Cubbeli wolfrog oldum bundan sonra vaazlari ben veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?