Sayılmaz illa telli duvaklı gelin olup kaynanayla altın kavgası yapacaksın düğündeNişanlısın kıyamam tadını çıkar biz 3.yılı deviriyoruz bu yaz. Biz de yeni evliliği bitirdik alışıyosun korkma
Düğün gününde :)Şuan dünyam yıkıldı. Ne zaman sözüm sayılır onu bileyimde
Aslında bekarlık evlilik değil de o an içinde bulunulan yaşam koşulları ile alakalı bir deyim. Ama bunu bdv hatunları direkt evlilik bekarlık olayı olarak anlayınca sadece orda işine gelince kullanıyorHiç de sevmem o lafı dayak yiyorum diyo ayrıl diyoruz bekara karı boşamak kolay diyolar sanki evli olmaya gerek var bunu tavsiye etmek için....
Evlenince kavuşursunuzTadını çıkaramıyorumki şehir farklı şehirlerdeyiz. Önceden böyle değildik.
Altın kavgası mı
Ben girmem öyle muhabbetlere. Altında istemem yani aman böyle al şöyle al diye. Bana çok gereksiz geliyor. Malsın diyorlar bana
Bana kalsa ben nikahı basıp çıkacağım işin içinden ama olmuyor ben bile bunlara boyun eğdim ya
Eğer karşı tarafın maddi durumu altına şuna buna müsaitse aldır. Aynı benim kafadansın. Ben de senin gibiydim. Öyle şeyler yaşadıkki o almadığım şeyler için çok pişman oldum. Hsystın ne getireceği belli olmaz. Sen abartmadan yinede aldır. Böyle şeyler kara günde çok lazım oluyorTadını çıkaramıyorumki şehir farklı şehirlerdeyiz. Önceden böyle değildik.
Altın kavgası mı
Ben girmem öyle muhabbetlere. Altında istemem yani aman böyle al şöyle al diye. Bana çok gereksiz geliyor. Malsın diyorlar bana
Bana kalsa ben nikahı basıp çıkacağım işin içinden ama olmuyor ben bile bunlara boyun eğdim ya
Miss hristiyan mısın dini konuda bi yorum daha yapmıştık bugün ordada böyle bişey dedin o yüzden merak ettiğim için soruyorumEvlenince kavuşursunuzBen altın maltın taktırmadım eşime dedim akrabaların ne takıcaksa annene versin babama dedim seninkiler ne takıcaksa anneme versin sevmem ben öyle şeyleri diye. 2. düğün kilisede oldu orada peder'e çeyrek taktırmışım falan
İvitMiss hristiyan mısın dini konuda bi yorum daha yapmıştık bugün ordada böyle bişey dedin o yüzden merak ettiğim için soruyorum
Öyle dan diye sordum 2-3 gündür ruh halim oduna bağlamış durumda.
Ne sakıncası olcak normal sorular bunlar :)) Eşim Müslüman ama kimlikteÖyle dan diye sordum 2-3 gündür ruh halim oduna bağlamış durumda.
Eşin peki?
Ben de sana hafaza meleklerinden bahsediyorum :))
Ne sakıncası olcak normal sorular bunlar :)) Eşim Müslüman ama kimlikteHafaza melekleri de ne bilmiyorum çaktırmayayım dedim ama belli ettim sanırım
Ne sakıncası olcak normal sorular bunlar :)) Eşim Müslüman ama kimlikteHafaza melekleri de ne bilmiyorum çaktırmayayım dedim ama belli ettim sanırım
Günahı sevabı kaydeden melekler :)
Sevabımı kaydeden melekleri öpüyorumGünahı sevabı kaydeden melekler :)
Yanacaksınhaha çaktırma 40 yıllık müslümanım bende bilmiyorum
Günahı sevabı kaydeden melekler :)
Onlar öpmesin de
Sevabımı kaydeden melekleri öpüyorum
Gunahi sevabi kaydeden melekler kiramen katibinHafaza melekleri insani belalardan koruyan melekler. Muhafaza etmek gibi caktin mi Ben de az kalsin munker ve nekir yazacaktim olmeden sorguya cekilmemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?