- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Gunahi sevabi kaydeden melekler kiramen katibinHafaza melekleri insani belalardan koruyan melekler. Muhafaza etmek gibi caktin mi Ben de az kalsin munker ve nekir yazacaktim olmeden sorguya cekilmemek lazim
Ateizler bunu da açıklayınGunahini kaydedenleri de opmelisin. Bazi seyleri yazmayabilirler belki
off çok cahilim ( domuşuk surat emojisi)
Aaa ben de hafaza melekleri diyip duruyorum onları şimdi senden öğreniyorum Şu islam ne güzel din her yer melek dimimissburc :))
Evlenmeye az kaldı :Evlenince kavuşursunuzBen altın maltın taktırmadım eşime dedim akrabaların ne takıcaksa annene versin babama dedim seninkiler ne takıcaksa anneme versin sevmem ben öyle şeyleri diye. 2. düğün kilisede oldu orada peder'e çeyrek taktırmışım falan
Eğer karşı tarafın maddi durumu altına şuna buna müsaitse aldır. Aynı benim kafadansın. Ben de senin gibiydim. Öyle şeyler yaşadıkki o almadığım şeyler için çok pişman oldum. Hsystın ne getireceği belli olmaz. Sen abartmadan yinede aldır. Böyle şeyler kara günde çok lazım oluyor
Suan odada tekim. Onlar yanımda, ben buraya yazıyorum. Kalkıp namaz kıl diyor mudur acabayalnız bu şekilde sürekli biri bizi gözetliyor şeklinde yaşamak çok sinir bozucu
Suan odada tekim. Onlar yanımda, ben buraya yazıyorum. Kalkıp namaz kıl diyor mudur acaba
diyordur bence.. kk da vakit öldürüyor diye not bile aldılar
Çarpılacağız az kaldı
Hani Allah cezamızı vermezse bizim mapus gardiyanları gelip bizi uçuracak
Suan odada tekim. Onlar yanımda, ben buraya yazıyorum. Kalkıp namaz kıl diyor mudur acaba
Evlenmeye az kaldı :
Merak ettim senin memlekettede düğünde altın falan olayları var mı :)
Valla beni hemen köşeye çektiler. Sorduklarında yok istemem demicekmişim. Siz gücünüze göre kendinize yakıştırdığınızı yapın dicekmişim..şimdilerde bizde adet böyleymiş. Valla hiç takmam kendi işimi kendim görürüm kimseden beklentim yok bana ters garip geliyor. Ama nişanda takılanlardan sonra kimseyi çevirmem verin anammmmm dicem
Gunahi sevabi kaydeden melekler kiramen katibinHafaza melekleri insani belalardan koruyan melekler. Muhafaza etmek gibi caktin mi Ben de az kalsin munker ve nekir yazacaktim olmeden sorguya cekilmemek lazim
Gunahini kaydedenleri de opmelisin. Bazi seyleri yazmayabilirler belki
Şuracıkta iki ayrıntı vereyim;
Sevabı yazan melek, direkt yazar, günahı yazan melek sabah işlendiyse akşama, akşam işlendiyse sabaha kadar bekler. Sonra yazar.
Bi de sohbette de yasaklı konularmış bunlar geçende üstü kapalı uyarı almıştık, bilginiz olsun kızlar ^_^
tövbe ederse diye mi?
Evet. 3 ya da 4 namaz vakti bekliyor sanırım onun gibi bir şey.
Sevabı, düşünüldüğü an yazıyor, günahı ise işlendikten yarım gün sonra. ^_^
Daha da araştırılır üzerine, benim bildiğim bu.
Evet biz uyuyana kadar belki tevbe ederiz diye yazmazlarmış.hımm bu sevap yazılmasının düşündüğün an olduğunu duymuştum .. günahı bilmiyordum..
hımm bu sevap yazılmasının düşündüğün an olduğunu duymuştum .. günahı bilmiyordum..
Ben de kişinin kendine zararı dokunan - şahsi günahlarda böyle bir durum olduğunu okuduğumu anımsıyorum, ayrıntının da ayrıntısı bi yorum. Yoksa kul hakkı - hakka girme olarak değil... Onlar ayrı.
Neyse çok da şeapmamak lazım :)
sen hala burada mısın ?
aha habire yazılıyor haneye
hiç sorma birinden biri çarpacak bu gidişle
Dediler demekki bak buraya kadar yazıp bir de vesile oldun
Kalkıp namaz kıldım
Ben namaz kılmayı bilmiyorum. Yeni yeni öğreniyorum.
Allah kabul etsin.
Senin sevabına sebep oldum bende bende sevap işlemiş kadar oldum mu
Ancak öyle zaten. Karışık geliyor.baka baka kıl ilk namazlar güme gidiyor ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?