Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Onları çok arıyo mu eşin
Allah'tan benim eşimde ben gibi misafir sever ama yatısız olmak kaydıyla
Ve kendi de hiç bi yerde kalmaz
Kalkmis saftirik bi de demez mi biz x ile ev arkadasligini neden bitirdik biliyon mu pisligi yuzunden diyelan niye cagiriyon o zaman evine madem adam pis hey allahim yaaa dedim gulduk beraber
Ama allah icin yardim etmek degildi kocamin yaptigi, resmen kendisi yapti herseyi misafir oncesi ve sonrasi temizlik alisveris falan

Aleykum selam
Koy kaktusleri kiz ben cok severim

Bi tanesi bile çiçek açmadı kerataların
Alırken zaten tepelerine silikonla çiçek yapıştırmışlar, 2si öyle küstü öldü.
Şimdi de inat ettiler, hala sap gibiler, açmadılar. Vazgeçtim öyle çekmiyim ablası, çok çikinler

kaktus severim ben yaaa cirkin de gelmez bana
Ben su benjamin tarzina sinir oluyorumha bire yaprak ha bireyaprak ne o la oyle

Ooo baban türk annen yabancı ne olmuş. TR'de çok yaygın aslında kimse farkında değil ama illa birilerinden olma taraf olma durumu var.
Aslında bizim sülalede genetik bakımından çok çeşitlilik var. Baba tarafım iran göçmeni anne tarafım orta asyadan göçmüş. Sanki ermeni olmak kötü bir şeymiş gibi bundan sakınıyorlar ama evlilikler yoluyla ermenilik olduğuda iddia ediliyor. Eee ben kendimi Türk olarak kabul ediyorum. Şimdi ben neyim diye düşünüyorum. Aslında hiç önemli değil ama insanlar sınıflandırmayı çok seviyor.

Şu resme bakıp ne kadar karışık bir ülke olduğumuzu görmezden gelip milliyetçilikyapmak çok enteresan.
Aslında dünya çapında gen haritası çıkartıyorlar. Anne ve baba tarafından 8,9 jenerasyon öncesine kadar buluyorlarmış ama bilmediğim kişilere dna mı vermek çok korkutucu bir fikir.

ha ha onunla ilgili yazdıklarına tepkisi nedir?

hani şu öküzlü möküzlü olanlar
Guluyor ya fazlasiyla hazimli
Ve kendini asmis bir insan sanirsam, ben de yeni yeni anliyorumay benim tatli ruh okuzum sut danam diye seviyorum ben onu

İyi dinleyiciyimdir
Buranın aksine az konuşurum çünkü , ilginç dimi
Ama okumaya üşenirim ziyaretçi miyaretçi olmam
Banlandığım da bile hiç girmiyorum sizi bildiğim halde
Ben de sevmem banlaninca girip okumayi
Birileri bana saydirdiysa hele cevap da veremezsem siser siser geberirim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…