Ben burda yazdıklarımı ona da diyebilirim zaten
İsterse gelsin okusun ama bana sorsa da anlatırım
Yari gelir BDV de kayınvalide konularına da örnekler veririm kendi yaşadığım
Onları da eşim bilir, zaten o esnada ben söylemişimdir ona
Gerçi biraz politik olabilenler daha şanslı ama bende o sabır yok pat güm söylemesem yatamam
Ben ya sabır çekerim ailesi konusunda, benden büyükler netice de ve yüz göz olmayı sevmemBende senin gibiyim. Yani dümdük söylemek varken politik olmak zor geliyor bana. Şuan herkes bana evlilik tavsiyesi veriyor. Yok kocana böyle davran, ailesine şöyle davran. Tatlı tatlı söyle vikvikle diyorlar. Galiba ben bu işi beceremeyeceğim.
Canim canim kiyamam ben onlara yaaa kaktuslere bayiliyorumdarkmore
Bir-Dost senin tatlı sümbül, menekşe ve lale çocuklarından sonra, benim tipsiz sümüklü kaktüslerim
Böyle inat bitki görmedim ben ya, bunları babam almıştı. 2si öldü yeniden farklı cinslerini ektik.
Eki Görüntüle 1838678
Bu da eşimin hediyesi, büyüdükçe pek hayra alamet bi yere doğru gitmiyor ama neyse
Eki Görüntüle 1838681
Ben ya sabır çekerim ailesi konusunda, benden büyükler netice de ve yüz göz olmayı sevmem
Ama eşime derim şu şu durum beni rahatsız ediyo, ben gelinim desem yanlış anlaşılır. Sen önünü kes
Benim ailemde de bi sorun olursa, sen karışma. Gel bana söyle ben çözerim
Herkes kendi ailesini dizginlesin yani bana ne
Düşüncesizlik başka şey amaBende tam olarak böyle düşünüyorum. Sonuçta ciddi anlamda fiziksel ve sözlü bana yapılan bir hareket yoksa hoşlanmadığım şeyleri uygun bir dille nişanlıma söyleyip onun halletmesini isterim. Bizim olayda çok büyük problemler çıkabilirdi ama biz dediğin gibi yapıyoruz hallediyoruz. En kötüsü bazı insanların problem ettiği ufak şeyleri benim problem etmememden kaynaklı düşüncesiz lanse edilmem.
Artık bebek mevlütünde vaaz vercek o zaman
Allah kabul etsin de kadından imam olmeyoreCemaate kildirmaya kalktim mubarek
Vaazı missburc verecek
Fazla yükleniyosun kızasabah namazından girdin vaazdan çıktın
Hafaza meleklerini anlat senTakılıyorum
Hafaza meleklerini anlat senbende bilmiyodum he
Bundan böyle dini konulara cübbeliKiramen katibinin diğer adını hafaza zannediyordum iyi mi
Ayrıca hafaza melekleri olduğunu da böylece öğrenmiş oldum :)
Bizimki puzzle parçalarını kemirir benceBebesi puzzle meraklısı olan var mı?
Bizimki puzzle parçalarını kemirir bencehiç denemedim
17 aylık erken değil miÖnce kemiriyor tabidene bence.
Bebesi puzzle meraklısı olan var mı?
17 aylık erken değil mi
Kitap aldım parçaladıama daha ufaktı 11 aylıktı, şimdi bi daha deneyeyim
Benimki 27 aylık. 15 parçayı kendisi yapıyor mesela. 20li olana geçmeyi düşünüyorum. Legolar hiç ilgisini çekmiyorbenimki canım, ama yaşına uygun almak çok önemli.
yaşını geçenleri aldığımda hüsrana uğruyor, üzülüyor.
tam yaşı için olanlarla yarım saat bir saat oynayabiliyor.
şu ara puzzle dan çok legolara taktı. 3'e yaklaştı, seninki kadarken puzzle daha çok oynardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?