Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Bende senin gibiyim. Yani dümdük söylemek varken politik olmak zor geliyor bana. Şuan herkes bana evlilik tavsiyesi veriyor. Yok kocana böyle davran, ailesine şöyle davran. Tatlı tatlı söyle vikvikle diyorlar. Galiba ben bu işi beceremeyeceğim.

Ben ya sabır çekerim ailesi konusunda, benden büyükler netice de ve yüz göz olmayı sevmem
Ama eşime derim şu şu durum beni rahatsız ediyo, ben gelinim desem yanlış anlaşılır. Sen önünü kes
Benim ailemde de bi sorun olursa, sen karışma. Gel bana söyle ben çözerim
Herkes kendi ailesini dizginlesin yani bana ne

Canim canim kiyamam ben onlara yaaa kaktuslere bayiliyorum
Yasasin kaktusler
Kahrolsun uyuz benjaminler

Bende tam olarak böyle düşünüyorum. Sonuçta ciddi anlamda fiziksel ve sözlü bana yapılan bir hareket yoksa hoşlanmadığım şeyleri uygun bir dille nişanlıma söyleyip onun halletmesini isterim. Bizim olayda çok büyük problemler çıkabilirdi ama biz dediğin gibi yapıyoruz hallediyoruz. En kötüsü bazı insanların problem ettiği ufak şeyleri benim problem etmememden kaynaklı düşüncesiz lanse edilmem.

Düşüncesizlik başka şey ama
Ne alakası var
Üstüne düşen bişeyi yapmazsan düşüncesiz olursun benim bildiğim

İnternette puzzle seti diye bişey gördüm ama büyük resim olmadığı için anlayamadım oyuncakçılara bakcam bide

Bebesi puzzle meraklısı olan var mı?

benimki canım, ama yaşına uygun almak çok önemli.

yaşını geçenleri aldığımda hüsrana uğruyor, üzülüyor.
tam yaşı için olanlarla yarım saat bir saat oynayabiliyor.

şu ara puzzle dan çok legolara taktı. 3'e yaklaştı, seninki kadarken puzzle daha çok oynardı.

Benimki 27 aylık. 15 parçayı kendisi yapıyor mesela. 20li olana geçmeyi düşünüyorum. Legolar hiç ilgisini çekmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…