Aaa baban da Türk kocan da
Kız sen Türksün farkında değilsin
Onlar neci anlamadım ama insan değiller belli..
E Turkum tabiiOoo baban türk annen yabancı ne olmuş. TR'de çok yaygın aslında kimse farkında değil ama illa birilerinden olma taraf olma durumu var.
Aslında bizim sülalede genetik bakımından çok çeşitlilik var. Baba tarafım iran göçmeni anne tarafım orta asyadan göçmüş. Sanki ermeni olmak kötü bir şeymiş gibi bundan sakınıyorlar ama evlilikler yoluyla ermenilik olduğuda iddia ediliyor. Eee ben kendimi Türk olarak kabul ediyorum. Şimdi ben neyim diye düşünüyorum.Aslında hiç önemli değil ama insanlar sınıflandırmayı çok seviyor.
Şu resme bakıp ne kadar karışık bir ülke olduğumuzu görmezden gelip milliyetçilikyapmak çok enteresan.
Aslında dünya çapında gen haritası çıkartıyorlar. Anne ve baba tarafından 8,9 jenerasyon öncesine kadar buluyorlarmış ama bilmediğim kişilere dna mı vermek çok korkutucu bir fikir.
Guluyor yafazlasiyla hazimli
Ve kendini asmis bir insan sanirsam, ben de yeni yeni anliyorumay benim tatli ruh okuzum sut danam diye seviyorum ben onu
Ben kk diye bi yer oldugunu bile esime soylemedim. Kullanici adimi hic soylememYaaa kocan kullanıcı adını biliyor mu?
Nişanlım öğrenince ben kapattım üyeliğimi
Daha fazla çalışmalı : )
kızlar benim eşimin de bir derdi var, bana KK da konu aç sor diyor;
Sorusu şu;
Bir adam evde temizlik yapıp, yemek yapıp, çocukla ilgilenip karısından hala ilgisizsin eleştirisini alıyorsa daha ne yapmalıymış
Daha fazla çalışmalı : )
Benim eşimde benden hamarattır ama pek şımartmamen son karnıyarık yaparak beni egale etti yemek konusunda.
Benim eşimde benden hamarattır ama pek şımartmambende çalışıyorum akşama kadar filan der kaparım
Ayıpsınha ha aaa o da var, benimki 2 aydır ev erkeği.
o zman vur kırbacı diyorsun
kızlar benim eşimin de bir derdi var, bana KK da konu aç sor diyor;
Sorusu şu;
Bir adam evde temizlik yapıp, yemek yapıp, çocukla ilgilenip karısından hala ilgisizsin eleştirisini alıyorsa daha ne yapmalıymış
Henüz evlenmediğim için cevaplarım düğün gününden sonra geçerli olacakmış ama olsun fikrimi söyleyeyim.
İlgisizsin sözü ne için söyleniyor?
Temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk yapmak aile fertlerinin tamamının sorumluluklarından bana göre. Manevi açıdan ilgiden bahsediyor olabilir misin?
Misal beraber vakit geçiriyor musunuz? Etkileşim nasıl? Kalite vakit geçirme kavramıyla alakalı bence sorun.
Bir bütün gün beraber olup kaliteli vakit geçirmeyince ilgilsiz ve sıkıcı olunabilir. Birde 1 saat harika vakit geçirmek var. İşte bende buradaki "ilgisizlik" kaliteli vakit geçirmiyor oluşunuzdan kaynaklı olabilir.
Bu noktada her ikinizinde beklentilerini açıkca ifade etmesi gerek. Böylece sorun çözülür.
Biliyo ama hiç oralı olmazseninki biliyor mu kk yı
ya zaten vikvikleyen didikleyen erkekleri hiç sevmemBiliyo ama hiç oralı olmaz
Kullanıcı adımı söylemedim ama keçeler mesela ben burdayım diye bağırıyoama üşenir o kadar araştırmaz
Kaktüs ofiste iyidir radyasyonu alırdarkmore
Bir-Dost senin tatlı sümbül, menekşe ve lale çocuklarından sonra, benim tipsiz sümüklü kaktüslerim
Böyle inat bitki görmedim ben ya, bunları babam almıştı. 2si öldü yeniden farklı cinslerini ektik.
Eki Görüntüle 1838678
Bu da eşimin hediyesi, büyüdükçe pek hayra alamet bi yere doğru gitmiyor ama neyse
Eki Görüntüle 1838681
Ben burda yazdıklarımı ona da diyebilirim zatenya zaten vikvikleyen didikleyen erkekleri hiç sevmem
darkmore
Bir-Dost senin tatlı sümbül, menekşe ve lale çocuklarından sonra, benim tipsiz sümüklü kaktüslerim
Böyle inat bitki görmedim ben ya, bunları babam almıştı. 2si öldü yeniden farklı cinslerini ektik.
Eki Görüntüle 1838678
Bu da eşimin hediyesi, büyüdükçe pek hayra alamet bi yere doğru gitmiyor ama neyse
Eki Görüntüle 1838681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?