Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Aaa baban da Türk kocan da
Kız sen Türksün farkında değilsin
Onlar neci anlamadım ama insan değiller belli..

E Turkum tabii Hic de gocunmadim saklamadim. O misafir konusunda bi tanesi 'tamam anladik avrupalisin her mesajinda belirtmene gerek yok' demisti. Istersem alnima dovme yaptiririm seni mi gerdi demistim
Oh iste hem buraliyim hem Avrupaliyim gercek Avrupaliyim yandan yandan ohh canima degsin

Guluyor ya fazlasiyla hazimli
Ve kendini asmis bir insan sanirsam, ben de yeni yeni anliyorumay benim tatli ruh okuzum sut danam diye seviyorum ben onu

kızlar benim eşimin de bir derdi var, bana KK da konu aç sor diyor;

Sorusu şu;
Bir adam evde temizlik yapıp, yemek yapıp, çocukla ilgilenip karısından hala ilgisizsin eleştirisini alıyorsa daha ne yapmalıymış

darkmore
Bir-Dost senin tatlı sümbül, menekşe ve lale çocuklarından sonra, benim tipsiz sümüklü kaktüslerim

Böyle inat bitki görmedim ben ya, bunları babam almıştı. 2si öldü yeniden farklı cinslerini ektik.

Bu da eşimin hediyesi, büyüdükçe pek hayra alamet bi yere doğru gitmiyor ama neyse

Henüz evlenmediğim için cevaplarım düğün gününden sonra geçerli olacakmış ama olsun fikrimi söyleyeyim.
İlgisizsin sözü ne için söyleniyor?
Temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk yapmak aile fertlerinin tamamının sorumluluklarından bana göre. Manevi açıdan ilgiden bahsediyor olabilir misin?
Misal beraber vakit geçiriyor musunuz? Etkileşim nasıl? Kaliteli vakit geçirme kavramıyla alakalı bence sorun.
Bir bütün gün beraber olup kaliteli vakit geçirmeyince ilgilsiz ve sıkıcı olunabilir. Birde 1 saat harika vakit geçirmek var. İşte bende buradaki "ilgisizlik" kaliteli vakit geçirmiyor oluşunuzdan kaynaklı olabilir.
Bu noktada her ikinizinde beklentilerini açıkca ifade etmesi gerek. Böylece sorun çözülür.

Kaktüs ofiste iyidir radyasyonu alır
Saksıların da mikemmel
Ama bizim ofiste hiç bi canlı yaşamıyo, bende yaşamaya çalışıyorum Cam epey uzakta var soluyo garibanlar bende eve taşıyorum eşim çiçek miçek alınca

ya zaten vikvikleyen didikleyen erkekleri hiç sevmem
Ben burda yazdıklarımı ona da diyebilirim zaten
İsterse gelsin okusun ama bana sorsa da anlatırım
Yari gelir BDV de kayınvalide konularına da örnekler veririm kendi yaşadığım
Onları da eşim bilir, zaten o esnada ben söylemişimdir ona
Gerçi biraz politik olabilenler daha şanslı ama bende o sabır yok pat güm söylemesem yatamam

Üstünde tek tük çiçek açan kaktüsümsüler benim çok hoşuma gidiyor.
Gerçi seninkilerden biri ölmüş biride fasulye sırığı olma yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…