İfsa edicem bana ne edicem iste edicemO arkadaş ikinci üyelik he birincisi buralarda bi yerdedir bilgin olsun
Kendi tel numarani bu kiz biliyosa degistir, onunkini her yere abazalara yay.Ayrıntılı anlatmış başına gelecekleri biliyor insan. soruları peşinen cevapladı ama işe yaramadı.
Yani şimdi bu cellat bu kızın numarasını sanal alemde dağıtsa ne olur? Madem o kadar ucuz bu işler.Dava açılırsa korkmazki o paradan bu. Hatta cesaret alır.
Cezası azsa bende numarasını nettte abazalara yayayım çok sever.
Valla resim nasıl resim diye o resimlere rağmen sordular cellat ne yapsın
Kendi kendini ifşa etti edecek zaten az kaldıİfsa edicem bana ne edicem iste edicem
Saka saka
Nick te çok manidar olmuş
Celladın olacam ulan gibipuhaha
Kendi kendini ifşa etti edecek zaten az kaldı
İlk duyunca demiştimHergün beni günaha sokuyor bu kız. Resmen içimde kaldı. Katlanamıyorum yaptıklarının yanına kar kalmasına. O kadar art niyetliki hissettiğim öfke öyle derin ki anlatamam.
Tamam hala cellat o kıza ne yapsın dövsün mü diye çaktırmadan yazsanabiri o üyelikle bunu bağlamasın. Sizden sıkıntım yok. Bu olay işyerinde biliniyor ve biliyorum buralarda takılan şirketten kişiler var. Onların beni bulmasını istemiyorum tek derdim bu.
İlk duyunca demiştim
Neee hala aynı iş yerinde yüzyüze mi bakıyosunuz diye
Ben patron olsam onu kovardım ama adamlar sallamamış demek
Senin yerinde olsam sanırım kk ya yazmadan önce bi temiz gömerdim, sonra beni kovarlardı
Sabrın takdire şayan demiştim, bende o sabır yok.
Cellat baltasını alsınValla resim nasıl resim diye o resimlere rağmen sordular cellat ne yapsın
Cellat baltasını alsınpozun ne tür olduğu çok ta mühim değil bence
a.selam.Selamlar...
Şahane geçti vallahi...Hoş geldin
Ne oldu sizin organizasyon
WuhuuŞahane geçti vallahi...
Biz aynı işe git gel uyuSizlerde ne var ne yok bakalım?
Çok özledim ve moralsizim. Psikopat kaynanam yüzünden.Wuhuu
Akşamda oğluna kavuşursun
Hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?