- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kendime uğraş bulayım diye almıştımBen yapamam bin parça falan ya çatlar insan. Hiç sıkıntıya gelemem
Bakalim benim oglanin zekasi nasi cikicakYok inanırım gerçekten. Yeni aldığım yapbozu bir hafta olmadan kendisi yapar oldu benden iyi biliyor hatta.
Bakalim benim oglanin zekasi nasi cikicak
Keske hep soyle yorgan altinda kalsa koynumda dursa. Su kucucuk surat buyuyup ellere karisacak, elin kizini alip gidecek. Valla simdi kaynanalari daha iyi anliyorum.Zekilik değil aslında bu. Her çocuk yapar. Ama öğretilirse yapar. Kimi çocuk sever kimisi ilgi duymaz. Burda laklak olsun diye konuşuyoruz ama sen bunları zihnine bir çıta olarak yerleştirme
hee ama bir kaç kişi yazayım dedim o erkek değil diye ama vazgeçtim sonra
cellat manidar oldu sanırım
Harbiden dava açılabilir mi şuan da çok merak ediyorum.
Baya erken başlamışsınKeske hep soyle yorgan altinda kalsa koynumda dursa. Su kucucuk surat buyuyup ellere karisacak, elin kizini alip gidecek. Valla simdi kaynanalari daha iyi anliyorum.
Ne diyosunuz bi cacık anlamadım yineaçılır diyorlar .. hukukçu kimse yok mu ortalıkta yahu.. tantanis vardı hukuk okuyan görse yapar yorum..
crazymother avukat olduğuna değil, senin onun avukat olduğunu bildiğine lanet edecek
Di mi yacrazymother avukat olduğuna değil, senin onun avukat olduğunu bildiğine lanet edecek
Islak kurbaiye var browninin çakması seversen onu biliyorum benbide biri bana kurabiye tarifi verebilir mi
evet milyon tane var nette. ama anlamadığım yerleri soramıyorum
Di mi ya
Aile avukatımız sanki her ay maaş veriyomuşum gibi etiketleyip bi soruyla başbaşa bırakıyorum
Bi daha yapmayayım ayıp ediyorum galiba
ben onu kek niyetine yapıyorumIslak kurbaiye var browninin çakması seversen onu biliyorum ben
Aşk olsun ya neden ayıp olsun, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir bakayım sorun neymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?