Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Baktım canım konuya, geç kalınma gibi bir durum yok fakat herhangi bir sonuç çıkmaz bu olaydan. Türk Ceza Kanunları sanal suçlarda oldukça yetersiz.

ikisini aynı anda yapsak ben çıkıyorum vasilikten yeğnimi yapın. güvenilirdir

:) Bir deneyin bakalım belki olur

Baya erken başlamışsın
Aynen ben daha dogumda basladim. Bilmiyorum ya ana ogul az daha ikimiz de öluyorduk. O yuzden cahil kaynanalik yapmasam da oglumu esine bile olsa kullandirmak niyetinde degilim. Kari koca arasina girilmez ama gelin ipin ucunu kaciriyorsa mudahale ederim. Bir elim yagda bi elim balda kavusmadim bebegime cunku. 2 kati kiymetli.

İyi ki de sade ve yalın sorun dedik orda destan var

Ayrıntılı anlatmış başına gelecekleri biliyor insan. soruları peşinen cevapladı ama işe yaramadı.

Baktım canım konuya, geç kalınma gibi bir durum yok fakat herhangi bir sonuç çıkmaz bu olaydan. Türk Ceza Kanunları sanal suçlarda oldukça yetersiz.

:) Bir deneyin bakalım belki olur

Yani şimdi bu cellat bu kızın numarasını sanal alemde dağıtsa ne olur? Madem o kadar ucuz bu işler. Dava açılırsa korkmazki o paradan bu. Hatta cesaret alır.

@WanHeda 100-200 lira için uğraşamaya değmez sen buna başka bir kazık at gider ayak bence

Cezası azsa Cellatta numarasını nettte abazalara yaysın, dila hanım çok sever.

Orda arkadaş coşmuş biraz, kendi fotoğraflarını anlatmak isterken baya fotoğraf makinesinin icadına kadar gidecekmiş az kalsın

Valla resim nasıl resim diye o resimlere rağmen sordular cellat ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…