Ezberle onceden 1-2 kalipayy ne guzel kendını ezdırmemıssın helal olsun
ben bı anda soka gırıp salaklasıyorum ıcımde patlıyo resmen
boyle o anda senın gıbı dırek pratık olamıyorum soguk kanlı olamıyorum :)
zaten buyuzden kaybedıyorum
ayyy ınsallah ya cok sevsınler senı sevılmeyecek gıbı degılsın kı
ıkı gunluk dunya valla hıc gerek yok gergınlıge uzuntuye
herkes gulluk gulıstanlık gecınse ne kaybeder yanı...
eş onemlı :)
kapını kapattınmı herkes dısarda kalıyor onemlı olan her anlamda eşini bulabılmek :)
ayy calısım calısım :)Ezberle onceden 1-2 kalip
Sağol o senin güzelliğin güzel görüyorsun ama sevilmeyecek çok huyum var
Bir kere asiyim, kimseye minnet duymam doğal olarak içimden geldiği dümdük herşeyi söylerim. Benimle ilk tanışanlar bana soğuk nevale ukala diyor.
Dediğimi yaparım ondan biraz çekinirler benden.
Hani bu yüzümü göstermeyi arzu etmiyorum. Nitekim kendi aileme bunu gösterince adam yerine kondum ondan pek gönüllü değilim.
Kendi ailemde ilişkiler çok kopuktu ve şimdi akraba ilişkilerinde çok kötüyüm biraz tırsıyorum.
Yani lafta öyle anlaştık ama hiş bir şeyin garantisi yok
O an sen laf vur onlar unutsun sonra alisiyolar zaten 2 kere dusunuyolarayy calısım calısım :)
kımı ınsan dogustan akıllıdır kımı ınsan somnradan akıllanır
ben daha dayak yemelıyım gıbıme gelıyor
kızıyorum kızıyorum yuz yuze gelınce gerı unutuyorum herseyı
O an sen laf vur onlar unutsun sonra alisiyolar zaten 2 kere dusunuyolar
Cesarete bak ya.. Ayni sehirde tasinmadiniz mi, alip uzaga kacirdin derken ne kastedio. Esine anlatmadin mi bunlari
ayyy elıme yuzume bulastırmazsam bukez soguk kanlı olup cevabını verıcem bakalım
acıkcası bayramda gıtmek ıstemıyorum kayınvalıdeme
tasındıgım gun aradı laf saydı bana
tasıncagımız gunu bılıyorlardı ev aradıgımızı tasıma sırketı gelecegı gun ve saatı
2 bucuk aylık hasta kızımla tek basıma ev tasıdım temızledım
bı kere bıle arayıp sormadıgı gıbı tel acıp ben nankormusum bana hıcbırsey degmezmıs oglunu almıs uzaga kacırmısım sürgün gıbı laf saydı
anneler gunundede aramadım dıye kaynıma sıtem etmıs daha
ben bayramlasmak ıstemıyorum daha sımsıden bayram gerıyor benı napsam kı
esımın yanında boyle konustu esım telı aldı elımden hayırdır noluyo dedıCesarete bak ya.. Ayni sehirde tasinmadiniz mi, alip uzaga kacirdin derken ne kastedio. Esine anlatmadin mi bunlari
esımın yanında boyle konustu esım telı aldı elımden hayırdır noluyo dedı
annesı erhana nasıl bagırıyor sen hanım köylu oldun da kız tarafı oldun da ben senı boyle bılmezdım de ınsan bı gönlumuzu alır da ben sıze bı ev onerdım oraya gıder de ... allahımm
cogu seyı hatırlamıyorum artık kulagım ugulduyordu basımdan asagı kaynar su dokuldu derler ya oyle oldum
esım sunu dedı en ıyısı uzak olmakmıs keske baska sehıre tasınsaymısız bu soyledıklerını unutma anne dedı yuzune kapattı telı
nerdeyse 2 ay olacak ne aradılar ne sordular benım hatırım ıcın zorumla babasını aradı gecen gun napıyosun dıye dedım gunah artık buyukluk sende kalsın bosver ara dedım 1 dk falan anca konustular
daha once yuruyerek 10 dk uzaklıktaydık okadar yakındık sımdı aracla 15 dk lık uzaklıktayızantebın bı ucundaaan bı ucuna 1 saatde gıdılıyor zaten :)
guya ben erhanı uzak yerde ev tutmaya ıkna etmısım aılesınden uzak olsun dıye yahu annemlerde bı arka sokagımda oturuyordu eskıdenhadı erhanı kandırmıs olım ben aılemden nıye uzak oturım akıl var mantık var ama kadın hasta bence :)
yaa oyle seyler varkı.... esım cok ıyı bı ınsan bı kere bıle uzmedı benı boyle bırı olmasa hayatda evlenmezdım
Catlak senin kaynanan. Gercekten hasta bunlar.... Esini takdir ettim gercekten ama kaynanan normal degil
hayırlı olsuunnn
bence yenı maıl al derım :)
bayıldım bayıldım bayıldııımmmm ayyyyyy cok guzel cok cok
Yatmadın mıbayıldım bayıldım bayıldııımmmm ayyyyyy cok guzel cok cok
içim acıldı resmenellerıne saglık
Oo büyük yük kalkmış. Artık işte dinlenirsin.Günaydın gençler
Haftasonu evde badana yapıldı
Sonra temizliğe giriştim, pertim çıktı ve işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?