Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ezberle onceden 1-2 kalip

ayyy ınsallah ya cok sevsınler senı sevılmeyecek gıbı degılsın kı
ıkı gunluk dunya valla hıc gerek yok gergınlıge uzuntuye
herkes gulluk gulıstanlık gecınse ne kaybeder yanı...

Sağol o senin güzelliğin güzel görüyorsun ama sevilmeyecek çok huyum var
Bir kere asiyim, kimseye minnet duymam doğal olarak içimden geldiği dümdük herşeyi söylerim. Benimle ilk tanışanlar bana soğuk nevale ukala diyor.
Dediğimi yaparım ondan biraz çekinirler benden.
Hani bu yüzümü göstermeyi arzu etmiyorum. Nitekim kendi aileme bunu gösterince adam yerine kondum ondan pek gönüllü değilim.
Kendi ailemde ilişkiler çok kopuktu ve şimdi akraba ilişkilerinde çok kötüyüm biraz tırsıyorum.
eş onemlı :)
kapını kapattınmı herkes dısarda kalıyor onemlı olan her anlamda eşini bulabılmek :)

Yani lafta öyle anlaştık ama hiş bir şeyin garantisi yok

Ezberle onceden 1-2 kalip
ayy calısım calısım :)
kımı ınsan dogustan akıllıdır kımı ınsan somnradan akıllanır
ben daha dayak yemelıyım gıbıme gelıyor
kızıyorum kızıyorum yuz yuze gelınce gerı unutuyorum herseyı

amaaan ben akrabalarımla ıyıydım hep soz dınlerdım cok guleryuzluydum de noldu sankı hiç
sevmek ısteyenın bahanesı cok olur sevmek ıcın :)
senı boyle benımsesınler bosver
o asabıyetde zamanla bıraz torpulenıyor :)

O an sen laf vur onlar unutsun sonra alisiyolar zaten 2 kere dusunuyolar

ayyy elıme yuzume bulastırmazsam bukez soguk kanlı olup cevabını verıcem bakalım
acıkcası bayramda gıtmek ıstemıyorum kayınvalıdeme
tasındıgım gun aradı laf saydı bana

tasıncagımız gunu bılıyorlardı ev aradıgımızı tasıma sırketı gelecegı gun ve saatı
2 bucuk aylık hasta kızımla tek basıma ev tasıdım temızledım
bı kere bıle arayıp sormadıgı gıbı tel acıp ben nankormusum bana hıcbırsey degmezmıs oglunu almıs uzaga kacırmısım sürgün gıbı laf saydı
anneler gunundede aramadım dıye kaynıma sıtem etmıs daha

ben bayramlasmak ıstemıyorum daha sımsıden bayram gerıyor benı napsam kı

Cesarete bak ya.. Ayni sehirde tasinmadiniz mi, alip uzaga kacirdin derken ne kastedio. Esine anlatmadin mi bunlari

Cesarete bak ya.. Ayni sehirde tasinmadiniz mi, alip uzaga kacirdin derken ne kastedio. Esine anlatmadin mi bunlari
esımın yanında boyle konustu esım telı aldı elımden hayırdır noluyo dedı
annesı erhana nasıl bagırıyor sen hanım köylu oldun da kız tarafı oldun da ben senı boyle bılmezdım de ınsan bı gönlumuzu alır da ben sıze bı ev onerdım oraya gıder de ... allahımm

cogu seyı hatırlamıyorum artık kulagım ugulduyordu basımdan asagı kaynar su dokuldu derler ya oyle oldum
esım sunu dedı en ıyısı uzak olmakmıs keske baska sehıre tasınsaymısız bu soyledıklerını unutma anne dedı yuzune kapattı telı

nerdeyse 2 ay olacak ne aradılar ne sordular benım hatırım ıcın zorumla babasını aradı gecen gun napıyosun dıye dedım gunah artık buyukluk sende kalsın bosver ara dedım 1 dk falan anca konustular

daha once yuruyerek 10 dk uzaklıktaydık okadar yakındık sımdı aracla 15 dk lık uzaklıktayız antebın bı ucundaaan bı ucuna 1 saatde gıdılıyor zaten :)

guya ben erhanı uzak yerde ev tutmaya ıkna etmısım aılesınden uzak olsun dıye yahu annemlerde bı arka sokagımda oturuyordu eskıden hadı erhanı kandırmıs olım ben aılemden nıye uzak oturım akıl var mantık var ama kadın hasta bence :)

Catlak senin kaynanan. Gercekten hasta bunlar.... Esini takdir ettim gercekten ama kaynanan normal degil

Catlak senin kaynanan. Gercekten hasta bunlar.... Esini takdir ettim gercekten ama kaynanan normal degil
yaa oyle seyler varkı.... esım cok ıyı bı ınsan bı kere bıle uzmedı benı boyle bırı olmasa hayatda evlenmezdım
dusunuyorum bendekı nasıl bı cesaretmıs boyle bı aıleyle akraba olmusum
aılem daha evlerını gormedı bı kere bıle davet etmedıler :)
babam bıkere dayanamadı sordu her hafta bız yemege alıyoruz kızım yemelerınden ıcmelerınden degıl yanlıs anlama ama kızımı kım gelın alıcak nasıl bı evde oturuyorlar evde nasıl yasıyorlar kımler neler bı gormek hakkımız degıl mı dedı
yuregıme oturdu esıme soyledım haklı baban dedı
aılesıyle konusmus kıyametler koptu bız ne bıcım ınsanlarmısız parasıyla degılmıymıs dısarda yedırırlermıs yemek

babamla arkadas gıbıyımdır anlattım baba boyle bı halt ettım erhanla paylastım bu dusuncenı cocukta guya ıyı nıyetle bısey yapmak ıstedı elımıze yuzumuze bulastı dedım

buyukluk bızde kalsın bosver madem oyle ozaman dısarda yerız parasıyla !!! dedı

dısarda aldılar yemeke kayınvalıdem gelmedı
en son kalkmamıza 1 saat kala esımı cagırdı eve erhanı yanımıza resmen gondermıyor bız nısanlı cıft ıcın toplanılıyor guya
zar zor ıkna etmıs erhan geldıler babama döndu dedı kı neşat bey sizı yemege cagırıcaktım zaten!!!!!! dedı kocaman kocaman bagırarak

babam şok ben şok erhan kıpkırmızı annem noluyo dedı kaynım anne ne dıyorsun dıyor bı sessızlık bı gergınlık sonra dondu bana kına yapıcakmısın dedı
HAYIR dedım hele kader kısmet daha nolacagı bellı olmaz dedım

evlerımıze dagıldık ben bu ısı bıtırıcem bu ne ya boyle aıleye gelın gıtmem dedım annem babam hıc bısey demıyor ama
ertesı gun esım bıze geldı annesı adına ozur dıledı bana guvenın sıze soz verıyorum nısayı cok mutlu edıcem benı oglunuz bılın dedı

oyle evlendık

allah var esım sozunu tuttu ama kadın hergun level atlıyor yahu

bu arada kayın valıdem benı cok severek ıstedı herkese daha bız nısanlıyken şöyle harıka gelınım var boyle gurur duyuyorum dıyordu
nolduysa eltımle kaynım evlenceklerı telası baslayınca oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…