Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Kadın senin gelmeyeceğinden emin olunca plan yapmış sonrada çağırmış iş garanti
Yalnız kadın evlerden ırak iyilik et kötülük bulun karşılığı. Ben olsam o halde gidip hediye aldığın zahmet edip o halde getirdiğin için biraz üzülür daha çok mutlu olurdum o kadar düşünceli olduğun için.
Biz çok mu safız acaba

Herkes için geçerli aileyle kafa yapısı uymayabilir ama insan evladınıb kardeşinin iyiliğini ister dediğin gibi. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum. Bu nedenle ön yargılı yaklaşmıyorum. Zamanla görürüz herşeyi öğreniriz.

en ıyısı hep mesafelı olmak
bırak soguk desınler gırısken degıl desınler
ben okadar guleryuz gosterdım her soylenenı yuttum noldu daha cok enayı oldum
ıyıde olsan kotusun kotude olsan kotusun
en ıyısı uzak olmak :)

Bir görümce olarak hep kötü gelin olacaksın diyorsun yani

Yutma valla bundan sonra soylediklerini, benim eltim bi kere bana gelin diye hitap etmeye kalkti, sertce benim bi adim var sen benim kayinvalidem degilsin bana oyle hitap edemezsin dedim.. Bana da ben bu ailenin ilk geliniyim uzun bi gecmisim var bu ailede dediginde muhtesem yuzyil izleyip bas haseki havalarinda dolanma ben kendi kocama bakarim demistim. Kayinvalideme 'bak sizi saymiyo ben sadece kendi kocama bakarim dedi umursamıyo demek ki' demis kv arayip soyluyo ben de dedim vah yazik bi isi gucu ugrasacak hobisi olsa boyle seyleri kafasinda evirip cevirmezdi siz de takilmayin dediklerine diye kapattim telefonu.
Elti akillanmadi bosaniyolar ama kv arada sirada dellenmeleri haricinda mum oldu mum

ya bana oyle dedıgı an eltılıge sımdıden mı basladın bısmıllah 5 dk oldu nıkahın olalı dıyemedım ona pısmanım
benım aklıma o an gelmıyor boyle seyler ıcıme oturuyor dertlenıyorum sonra nıye boyle demedım dıyorum

hep buyukluk bende kalsın dedım dedım dedım tepeme cıktı resmen ya hayır kocamız ayrı kasamız ayrı evımız ayrı neyı cekemez bı ınsan cıdden anlamam

bak senınde basındaymıs aynı tip eltı demekkı her evde yasanıyor bu azalmıyolarda gıttıkce cogalıyorlar

bende bıtek bende var sanıyordum annemle eltısı cok samımıler ben nıye ıyısıne denk gelemedım kı

Bir görümce olarak hep kötü gelin olacaksın diyorsun yani
ben hıc bı kayınvalıdenın de eltınınde gorumcenınde cıdden gelını cok sevdıgıne ınanmıyorum
en ufak bı hatada silmeye hazır oluyorlar
arkadası dostu yapsa affedebılır ama gelinin ismi gelın ya

ınsanlar bı alem
burda bı konu var merve bolugur dıye bırıyle alakalı konu var
kadın asırı zayıf agzı buyuk ama yınede guzel yazdım
bı supersonık alıntılamıs benı

ne yazsa begenırsınız

bu kadının nesı asırı zayıf balık model gelınlıgı cok zarıf tasımıs demıs altınada 70 kılo cıvarı bı kadın koyup sıze gore ıdeal olcu olarak bunu baz alıp kımsenın asırı zayıf olduguna kanaat getırmeyın demıs

alaha sımdı buna ne dersın

zayıf bırıne asırı zayıf dedım dıye daha tombık bı kadının vucuduyla dalga gecmesıne mı laf sokayım yoksa benım fıkrıme karısma hadsızlıgınde bulunarak bana karısma demesıne mı

kaynana tek evlılık yasamında yok burdada var şaka gıbı

Bi dahakina kocamiz ortak mi ne bu kiskanclik dersin.. Hic sevmem boyle eltileri

Bi dahakina kocamiz ortak mi ne bu kiskanclik dersin.. Hic sevmem boyle eltileri
bıdaha asla onla aynı ortamda bulunmıcam
eskıden hıc bısey yokmus gıbı davranıyordum
sımdı surat yapsam kendını onemlı bırı sancak
en ıyısı hıc aynı ortamam gırmemem

bıdaha asla onla aynı ortamda bulunmıcam
eskıden hıc bısey yokmus gıbı davranıyordum
sımdı surat yapsam kendını onemlı bırı sancak
en ıyısı hıc aynı ortamam gırmemem
Bulunma bence de en guzeli.. Kuma kumayla anlasir elti eltiyle anlasamazmis mi ne oyle bi soz var

Bi bakiyim konuya

Bulunma bence de en guzeli.. Kuma kumayla anlasir elti eltiyle anlasamazmis mi ne oyle bi soz var
bıe kayınvalıdeye ne demelı
eltımın arkasından neler neler demıstı bana esımde bende hep susturduk kımsenın gunahını almayalım konusmayalım dıye
ama en cok onla samımı sımdı
bence eltımın bana boyle davranmasının nedenı kayınvalıdem
zamanında hakkında konustu konustu sonra eltıme soylerım dıye onu benden uzak tutmak adına aramızı actı bence
benım aklıma ancak bu gelıyor
eltımde akıllı olup bana gelıp sorsaydı konussaydı ozaman dıyorum bı yandan da...
eger oyle bırsey varsa

Hepsi bizden uzak Allaha yakin olsun kim bilir kv benim arkamdan neler soylemistir hic takmiyorum artik hamileyken ben sinir stresten 37 haftalik dogurdum yapmadiklarini birakmadilar hamileyim stres yaparim diye sustugumu firsat bildiler icime attim olan benle ogluma oldu. Neyse ki iyiyiz simdi kimse agzini acamiyo

ayyy aynı bende 38 haftalık dogurdum

ya düşün esım cok yogun calısıyordu aradı kayınvalıdem hayırsız nıye aramıyorsunuz dıye esım cok yogun calısıyorum e cocuk gelıyor malum ıhtıyac cok deyınce
madem altından kalkamıyordun nıye cocuk yaptınız dedı
nasıl zorumuza gıttı ya
hamılelıgım boyunca bı kere bıle benı aramadı esımı yanına cagırıp doldurmaya calıstı bana laf soyletmeyınce neymıs efendım ben esımı dolduruyormusum erhan benı savunacak kapasıteye sahıp degılmıs ben fişteklıyormusum

oglunu resmen yerın dıbıne sokuyor

erhanda dedı senın sorunun nisayla degıl benle benı sevsen boyle davranmazsın benı rezıl edıyorsun dedı

evet senı hıc ıyı yetıstırememısım ben kotu anneyım dedı

bence yaslandı ondan boyle yapıyorlar kayınvalıdelerımız

Saka gibi ben saygisiz olmamak icin gecistiriyodum ama artik veriyorum cevaplarini. Esim de agzini acamiyor ben hakliysam
Ona ne ya Allaha sukur neyiniz eksikmis. Gordum oturdugunuz yerleri mis gibi, millet nasil yerlere cocuk doguruyor ikiser ucer cocuklar ust uste yatiyo ayni odada.
Evet fistekliyorum var mi deseydin. Seni savunacak kapasiteye sahip degil diyerek seni ezmeye calistigini kabul ediyo yani bu kadar da cesurlar ... Benimki de hamileyken gun asiri arardi habire torunum torunum diye ama boyle kraldan cok kralcilik gibi anladin mi surekli yonlendirmeye calisma, dogunca soyle yapariz boyle yapariz surada okuturuz soyle buyuturuz.
Bu cocuk benim cocugum ve kendi yolumda buyutucem, ama hayalleriniz hosuma gitti keske kendi cocuklarinizda yapsaydiniz dedim. Yaptim zaten deyince o zaman benim siram siz siraniz gecti dedim

İyi gelin ölü gelin
Beni sevsinler demem de problem yaratmasınlat kavga gürültü olmasın

İyi gelin ölü gelin
Beni sevsinler demem de problem yaratmasınlat kavga gürültü olmasın
ayyy ınsallah ya cok sevsınler senı sevılmeyecek gıbı degılsın kı
ıkı gunluk dunya valla hıc gerek yok gergınlıge uzuntuye
herkes gulluk gulıstanlık gecınse ne kaybeder yanı...

ayy ne guzel kendını ezdırmemıssın helal olsun
ben bı anda soka gırıp salaklasıyorum ıcımde patlıyo resmen
boyle o anda senın gıbı dırek pratık olamıyorum soguk kanlı olamıyorum :)
zaten buyuzden kaybedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…