Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Benim de anca evimin huzurunu kacirsinlardi, neyse artik evime almiyorum huzur bozanlari
ayyy hıc gerek yok
ben eskıden cok kafama takardım bıde ayıp olmasın dıye sineye cekerdım
sımdı hıc umursamıyorum kım ne derse desın sevdıgım sohbetınden mutlu oldugum ınsanları evıme alıyorum gerısını uzak tutuyorum

Bana da yeni elti geliyo sanırım birini gönderdik derken öteki geliyor amann

gecmıs olsun mu dıyım hayırlı olsun mu dıyım bılemedım
eltıden hayır geldıgını hıc gormedım de
Biz yurtdisina tasinana kadar nolur nisan misan olmasin diye dua ediyorum cunku kadinla fazla vakit gecirmek istemiyorum. Agustosa kadar fazla aksiyon olmazsa rahatız

Var mi sende elti
olmamıııııı

ya ben esımle evlenmeden once kaynımla evlılermıs ama bosanmıslar bı cocukları vardı
ben evlendıkden 1 hafta sonra yıldırım nıkahı yaptılar tekrardan
daha nıkah gunu yılan gıbı soktu
:)
dıyalog:
ben: canıımm tanısmak bugune kısmetmıs hayırlı olsun ben nisa erhanınkıyım
eltim: kızzz gelin ben sonradan evlendım dıye havalara gırme bızım bı mazimiz var bu aılede gecmısım var yerini bil
ben : haha evet şakacı ınsanları severım
erhana dondum (eşime ) canım hadı bu mutlu gunu kutlayalım sızı bıyerlere goturelım yemek yıyelım

hersey boyle basladı 2 yıl olucak eylulde evlılıgım toplamda 5 kere gorustuk bayramlar dolayısıyla falan ama kadın benden nefret edıyor sebebını bılmıyorum
dogumuma gelmedı aramadı bıle amelıyat oldum aramadı benı gordugu yerde yuzunu cevırıyor karsılastıgımızda opmek ıcın uzanıyorum basını cevırıyor

çift karakterlı sanırım :)

bu arada benden 1 yas buyuk ısrarla gelın kalkta hızmet et benden kucuksun dıyor kayınbabam benden degıl ondan cay ısterse cok sinirlenıyor

Kadın içindeki nefreti dışarı vurmuş.
Görüşmüyor olmanız çok iyi ya. Kadın kendine neleri dert etti kim bilir.

Benim eltim olmayacak. Bir tane görümcem olacak. Ben ön yargılı yaklaşmıyorum ama bizimkiler bana kaynanalık yapacağını söylüyor. Sebep olarak çok girişken olmasını gösteriyorlar

Kadın içindeki nefreti dışarı vurmuş.
Görüşmüyor olmanız çok iyi ya. Kadın kendine neleri dert etti kim bilir.
ya en basıt bı mevzumuzu daha anlatım
evlılıgımın 1 .ayında amelıyat oldum ben amelıyatdan 1 hafta oncede cocugunun dogum gunu
dedımkı yiğit ıcın guzel bı kutlama yapalımmı bırlıkte... oda dedıkı ılk aılece dogum gunuu-muz bas basa kutlayalım bıdaha kı sefere ınsallah dedı tamam dedım

1 hafta sonra amelıyat oldum pansuman gunumden 1 gun once aradı
yiğidin dogum gununu kutluyorum ıstersen sende gel :) dedımkı gelemem cunku pansumanım var ve hıc halım yok
altdan 5 dıkısım var amelıyat olmusum halım yok oturup kalkamıyorum dogru durust kızlı erkeklı karısık rahat edemem dıye
yınede ıcıme sınmedı pansumana gıderken busuru hedıyeler aldım gıderken aradım suprız yapıcam yıgıt e kımse gelmeden hedıyesını verım de dedım

evde yokuz kapıya bırak dedı tamam dedım
kapıya bıraktım karsı komsununda kapısını caldım dedım kapıcı gelırse yerınden kıpırdatmasın hedıyelerı

2 gun sonra kayınvalıdem esımı aradı fırca cektı sız hedıyeyı cop gıbı bırakıp atmıssınız kapıya hidayet (eltım) cok kırılmıs

bırakın dıyen kendısı halbukı ve tum akrabalara oyle demıs

Benim eltim olmayacak. Bir tane görümcem olacak. Ben ön yargılı yaklaşmıyorum ama bizimkiler bana kaynanalık yapacağını söylüyor. Sebep olarak çok girişken olmasını gösteriyorlar
ben görümceyım ... gelınımızle benım hıc problemım yok
evlendıgı ılk sıralar bızı daha tanımadıgı ıcın ufak tefek seyler oldu ama tanımıyordu anlayıs gosterdık tanıyınca anladı hatta özur dıledı yaptıkları ıcın
3 senedır abımle evlılerdı gecen carsamba gunu malesef bosandılar ve sonuna kadar abim haksız

ben gorumceler eltıler kayınvalıdeler nıye art nıyetlı olur anlamam
bence cocugunu kardesını seven gelıne kotu davranıp huzurunu bozmaz
kotu bı anne cocugunun huzurunu kacırmak ıcın kaynanalık yapar buyuzden gelını degıl oglunu sevmıyor derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…