Puhahaİkisi de var ama böyle işte. Valla ben bu kız için üzülürdüm bu kız hangi kız biliyor musun? Geçenlerde konu açtım ya o işte. Önceden departmanı savunmak adına onu savunurdum şimdi bir kaşık suda boğasım var.
Bulasın varsa direk söyleyeyim bu kez dedektiflik yapma
Aman bi yeri toplasam öbürü duruyoAşk olsun. Valla aman bir dostu bulayım diye yapmamıştım.
Şaka bir yana bu sefer sağlam yap işinikim bulduya gitme.
Aman bi yeri toplasam öbürü duruyo
Bulsunlar sanki çok mu önemli biriyim
Açıkta foto video filan koymam sapıklara karşın
Adım soyadımı bulsun çeyizine koysunlar
Cv gönderBende sana adımı soyadımı söyleyeyim ödeşelim
Çiçek büyütEvde oturmaktan çok sıkılıyorum alışık değilim... Napabilirim bebek bakımı dışında
Bir-Dostun yorumu : balkonunun fotoğrafını koyar ve çiçek ekebilirsin onlarla vakit geçirebilirsin diye yorum yaparEvde oturmaktan çok sıkılıyorum alışık değilim... Napabilirim bebek bakımı dışında
Cv gönder
Çocuğu var çocuğuuuBir-Dostun yorumu : balkonunun fotoğrafını koyar ve çiçek ekebilirsin onlarla vakit geçirebilirsin diye yorum yapar
hamile misinizbenimde çok cnaım sıkılıyor. Yabancı dizi izliyorum
ne izliyorsun yeni başlayacak dizilerden. Yaz sezonu kesat geçiyor.
İşim var foto eklemeden anlattım bu kez
2 ay önce doğum yaptım :) Gidip alcam artık şu çiçekleriBir-Dostun yorumu : balkonunun fotoğrafını koyar ve çiçek ekebilirsin onlarla vakit geçirebilirsin diye yorum yapar
Kalanşo candır diyeyim tam olsun2 ay önce doğum yaptım :) Gidip alcam artık şu çiçekleri
tanıyorum seniÇocuğu var çocuğuuuhuu
the walking 6.sezondayım.ne izliyorsun buralar yeni başlayacak diziler. Yaz sezonu kesat geçiyor.
2 ay önce doğum yaptım :) Gidip alcam artık şu çiçekleriBir-Dostun yorumu : balkonunun fotoğrafını koyar ve çiçek ekebilirsin onlarla vakit geçirebilirsin diye yorum yapar
2 ay önce doğum yaptım :) Gidip alcam artık şu çiçekleri
kalonşosuz bir hayat düşünülemezKalanşo candır diyeyim tam olsun
Ben olsam lale yerine kalanşo diktirirdim, bi kerecik açıyo soluyo laleALLAH bağışlasın inşallah. yurt dışında mı yaşıyordun öyle kalmış aklımda
kalonşosuz bir hayat düşünülemez
öyle mi. ben o zaman diş çıkarmasına yetiştimİşim var foto eklemeden anlattım bu kezama sizde misburc u bi öğrenemediniz
Kız gelip gidip oğlundan bahsediyo sen hamile misin diyosun , doğurdu mevlüt bile okuttu 40 ını çıkardık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?