Yok daha yazmadı öğle yemeğine çıkarken gördük eşimle
Yüzü sirke satıyomuş : )
Kaç sürer bakalım
Ay bi daha geciktirmez dimi, hangi yüzle.
Ben önce gerçekten saf sanıyordum çünküİşte sen çok yol gösteriyorsun. Nasıl yapacağını söyleme. O kadar dert edinip nasıl çözeceğini söylediğinde bari ara sen yap diyip üstüne atmaya çalışıyor. Böylesi laftan anlamaz dümdük söylesende anlamaz. En kestirme senin yaptığın ama bu tarz insanlar bu sefer kıllık olsun diye ters gidebiliyor. Arsız insandan düşünceli olmasını beklemeyeceksin. Onun dilinden cevap vereceksin.
yok iyi anlamda dedim zati
Belki buralardadır dümdüz yazdım ama burda yüzü kızarmıyo kk da mı kızarcak
Ben önce gerçekten saf sanıyordum çünkübaktım çakalmış meğer
Belki buralardadır dümdüz yazdım ama burda yüzü kızarmıyo kk da mı kızarcak
Şimdi hemen bi iade bulmuş bana mail attı
Demek işine gelince hemen bildiriyomuş 10 gün bekelemeden de oluyomuş
İlle ters konuşmak lazım demek, terbiyesiz
Buralardayimmm :)missburc gelmemiş sanırım bugün
Zaten sen sekreter misin ne alakaBir kadın vardı şirketin halkla ilişkiler marketing işlerini yapıyordu. Böyle çıt kırıldım biri sürekli güler nazik falan. Bana kesmez o numaralar. Bir gün bir kargo mevzusu oldu. "ay canım bunuda kargoya verir misin"dedi. Gereksiz samimiyetten nefret ederim. Ben kadına "XXX hanım" diyorum bana "Canım" diyor. Hemde durduk yere. Normalde yanından geçerken selam vermez.Böyle ünlülerle takılıyor, magazinceleri tanıyor falan. Banane kimsen kimsin. Kargonu kendin gönder. XXX hanım kargonuza kargo paketinin üzerindeki gerekli bilgileri doldurup size mail attığım numarayı arayarak aldırıp gönderebilirsiniz dedim. Yani yok yapamam falan demedim. Hayır yapmam demeyeceksin. Mecbur kalmadıkça senin işin bu demiyeceksin. Dans ederek o işi ona yaptıracaksın.
Zaten sen sekreter misin ne alaka
Ona ben çüş bile diyebilirimdemesem de gözüm büyür anlarlar yani kel alaka
Bu işlerden hiç anlamıyorum ama kardeşim instagramın kendi efektleri varmış galiba onları kullanıyordu.Kızlar ıntagram açtım da keçe için
Telefonda güzel gibiydi pc de baktım snaki hoş çıkmamış
Kamera ayarımda mı bişey var
Millet efekt mefekt yapıyo gerçi ben dümdüz paylaştım ondan mı
Naber :)Buralardayimmm :)
Sekreter yok mu çaycı yok mu ordaAaa öyle deme. Muhasebe sekreterlikte yapar, santrale de bakar, çayda getir götür yapar. Nedense hep öyle bir algı var.
Departmanımda bir kız var kendini savunmaktan aciz.
Kızı yedek santrol operatörü olarak kullanıyorlar,
Getir- götür yaptırıyorlar,
Azıcık baskın çıkıp kendi işlerinide yaptırıyorlar. Hele bir bana desinler santrale bak
Bulasın varsa direk söyleyeyim bu kez dedektiflik yapmaBu işlerden hiç anlamıyorum ama kardeşim instagramın kendi efektleri varmış galiba onları kullanıyordu.
Kızlar ıntagram açtım da keçe için
Telefonda güzel gibiydi pc de baktım snaki hoş çıkmamış
Kamera ayarımda mı bişey var
Millet efekt mefekt yapıyo gerçi ben dümdüz paylaştım ondan mı
Sekreter yok mu çaycı yok mu orda
O kız şu bizim safa yatandan daha safmış maşallah
Ben haksızlık görsem cırlarım cinlerim tepeme çıkar iş miş gözüm görmez
Yorgun, her zamanki gibi :) Senden?Naber :)
HoşbuldukkkHoşgeldin
Aslında benimki nasıl desem çekim güzel değil onu anlatmak istedimEfekt yapma zaten. Hatta efekt yok diye de etiket ekle:) orjinalini görüp alacaklar çünkü. Ama hoş dursun diye çerçeve kullanabilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?