Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ben önce gerçekten saf sanıyordum çünkü baktım çakalmış meğer

Bir-Dost buraya yönlendir de tartaklayalım kadını
Belki buralardadır dümdüz yazdım ama burda yüzü kızarmıyo kk da mı kızarcak
Şimdi hemen bi iade bulmuş bana mail attı
Demek işine gelince hemen bildiriyomuş 10 gün bekelemeden de oluyomuş
İlle ters konuşmak lazım demek, terbiyesiz

Ben önce gerçekten saf sanıyordum çünkü baktım çakalmış meğer

Bir kadın vardı şirketin halkla ilişkiler marketing işlerini yapıyordu. Böyle çıt kırıldım biri sürekli güler nazik falan. Bana kesmez o numaralar. (bir gün birine ana avrat düz gittiğini duydum) Bir gün bir kargo mevzusu oldu. "ay canım bunuda kargoya verir misin"dedi. Gereksiz samimiyetten nefret ederim. Ben kadına "XXX hanım" diyorum bana "Canım" diyor. Hemde durduk yere. Normalde yanından geçerken selam vermez. Böyle ünlülerle takılıyor, magazinceleri tanıyor falan. Banane kimsen kimsin. Kargonu kendin gönder. XXX hanım kargonuza kargo paketinin üzerindeki gerekli bilgileri doldurup size mail attığım numarayı arayarak aldırıp gönderebilirsiniz dedim. Yani yok yapamam falan demedim. Hayır yapmam demeyeceksin. Mecbur kalmadıkça senin işin bu demiyeceksin. Dans ederek o işi ona yaptıracaksın.

Bak ne güzel hallettin işi Bundan anlıyorlar
Bence bunun keyfini çıkar

Zaten sen sekreter misin ne alaka
Ona ben çüş bile diyebilirim demesem de gözüm büyür anlarlar yani kel alaka

Kızlar ıntagram açtım da keçe için
Telefonda güzel gibiydi pc de baktım snaki hoş çıkmamış
Kamera ayarımda mı bişey var
Millet efekt mefekt yapıyo gerçi ben dümdüz paylaştım ondan mı

Zaten sen sekreter misin ne alaka
Ona ben çüş bile diyebilirim demesem de gözüm büyür anlarlar yani kel alaka

Aaa öyle deme. Muhasebe sekreterlikte yapar, santrale de bakar, çayda getir götür yapar. Nedense hep öyle bir algı var.
Departmanımda bir kız var kendini savunmaktan aciz.
Kızı yedek santrol operatörü olarak kullanıyorlar,
Getir- götür yaptırıyorlar,
Azıcık baskın çıkıp kendi işlerinide yaptırıyorlar. Hele bir bana desinler santrale bak

Bu işlerden hiç anlamıyorum ama kardeşim instagramın kendi efektleri varmış galiba onları kullanıyordu.

Sekreter yok mu çaycı yok mu orda
O kız şu bizim safa yatandan daha safmış maşallah
Ben haksızlık görsem cırlarım cinlerim tepeme çıkar iş miş gözüm görmez

Efekt yapma zaten. Hatta efekt yok diye de etiket ekle:) orjinalini görüp alacaklar çünkü. Ama hoş dursun diye çerçeve kullanabilirsin mesela

Sekreter yok mu çaycı yok mu orda
O kız şu bizim safa yatandan daha safmış maşallah
Ben haksızlık görsem cırlarım cinlerim tepeme çıkar iş miş gözüm görmez

İkisi de var ama böyle işte. Valla ben bu kız için üzülürdüm bu kız hangi kız biliyor musun? Geçenlerde konu açtım ya o işte. Önceden departmanı savunmak adına onu savunurdum şimdi bir kaşık suda boğasım var.

Efekt yapma zaten. Hatta efekt yok diye de etiket ekle:) orjinalini görüp alacaklar çünkü. Ama hoş dursun diye çerçeve kullanabilirsin mesela
Aslında benimki nasıl desem çekim güzel değil onu anlatmak istedim
Renk cafcaflı değil onu geçtim sanki karanlık gibi
Bi baksanıza bana mı öyle geldi

Benim adımı yazın dizayn yazın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…