Müdür pek bi yardımcı olamayınca hızımı alamadım, mail attım
Müdürü ve diğer muhasebe sorumlumuzu da bilgiye ekledimay müdür bozulmaz inşallah
X Hanım merhaba,
Şubeden dönüş bekliyorum eski tarihli seri ile ilgili, onlarda uygun seri varsa kesebilirim.
Aksi halde irsaliyeyi iptal etmeniz gerekecek yine.
Geciken e-faturalarda problem oluyor, e-faturaları sistemden sizde kesebilirsiniz
Kağıt faturalarda tarih problem olmuyor
İyi çalışmalar
Müdür pek bi yardımcı olamayınca hızımı alamadım, mail attım
Müdürü ve diğer muhasebe sorumlumuzu da bilgiye ekledimay müdür bozulmaz inşallah
X Hanım merhaba,
Şubeden dönüş bekliyorum eski tarihli seri ile ilgili, onlarda uygun seri varsa kesebilirim.
Aksi halde irsaliyeyi iptal etmeniz gerekecek yine.
Geciken e-faturalarda problem oluyor, e-faturaları sistemden sizde kesebilirsiniz
Kağıt faturalarda tarih problem olmuyor
İyi çalışmalar
Yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyen mailden ne anlar
Uyuz oluyorum ya
ben diyim iyi yapmışsın..
okudu mu bari ?
Bence çok güzel yapmışsın. Müdürün bozulmasın bence hakkı yok. Hamile diye bu şekilde yapma7ya hakkı yok. İzinden dönünce eee ben izine ayrılmadan öncede sen yapıyordun diyip yine sana kitler.
Ben senin yaptığını yapıyorum işte.
Bence güzel olmuş.
Gayet güzel olmuşBir-Dost
hatta hazır hızını alamayıp,
tüm şirkete de genel-geçer kurallar konusunda mail atabilirsin.
altına da Bir Dost yazarsın
Ha ha yapmadığım iş değilAlys
Ondan diyorum müdür bozulur mu diye
En son diyecek ben kalkayım sen otur koltuğuma, sen çok biliyosun
Üfff valla haksızlık oldu mu tüm günüm ölüyo, çemkirmeden de işe adapte olamıyorum
Okudu hatun, müdür ve sorumlu da görmüştür. İş için dialog oldu bişey demediler
Hatun cevap yazmış ama ' X hanım ben o programın sadece alım bölümüne bakıyorum, diğer bölümler hakkında hiç bir eğitim almadığım için bilmiyorum. Siz kesseniz daha iyi olur '
Oha
Ben aptalım demek bence bu, dünya kadar iş olsa yapar yine bunu yazmam bende zeka yok demek
Kim bi programa girerde sadece bi tıkla yetinir çıkar, bi bunun gibiler işte
Gerçekten bu kadar salak olamaz dimi, safa yatıyo
Benim cevap 'Süresi geçmediği sürece kesebilirim'
Ay bi daha geciktirmez herhalde, gerçi arsız bu ama bilmiyorum
Yok daha yazmadı öğle yemeğine çıkarken gördük eşimlebu yazışma uzar gider gibime geldi haydi hayırlısı
Komik mi yazmışım ne güldün
Ha ha yapmadığım iş değilAlys
Ondan diyorum müdür bozulur mu diye
En son diyecek ben kalkayım sen otur koltuğuma, sen çok biliyosun
Üfff valla haksızlık oldu mu tüm günüm ölüyo, çemkirmeden de işe adapte olamıyorum
Okudu hatun, müdür ve sorumlu da görmüştür. İş için dialog oldu bişey demediler
Hatun cevap yazmış ama ' X hanım ben o programın sadece alım bölümüne bakıyorum, diğer bölümler hakkında hiç bir eğitim almadığım için bilmiyorum. Siz kesseniz daha iyi olur '
Oha
Ben aptalım demek bence bu, dünya kadar iş olsa yapar yine bunu yazmam bende zeka yok demek
Kim bi programa girerde sadece bi tıkla yetinir çıkar, bi bunun gibiler işte
Gerçekten bu kadar salak olamaz dimi, safa yatıyo
Benim cevap 'Süresi geçmediği sürece kesebilirim'
Ay bi daha geciktirmez herhalde, gerçi arsız bu ama bilmiyorum
Böylesi her daim geciktirir. Ara ara dürtmek gerekiyor :)Yok daha yazmadı öğle yemeğine çıkarken gördük eşimle
Yüzü sirke satıyomuş : )
Kaç sürer bakalım
Ay bi daha geciktirmez dimi, hangi yüzle.
EllemeyecemGüzel demişsin. Süresi geçtiysede düzeltmesi onun. Gereğini yapmanızı rica ederim de geç :))))
Bencede hak etmiyor. Asıl nüshayı mutlaka o getirsin. Yine sana yıkmaya calısırsa şey diyebilirsin, ben çok yoğunum. Keşke zamanında iletseydiniz ne güzel olurdu böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız.Ellemeyecem
Saf gibi isteyinde asıl nüsha olmadan iptal edilmez de diyorum
Ne halt yiyosa yesin, iyi niyetimi hak etmiyor
Bencede hak etmiyor. Asıl nüshayı mutlaka o getirsin. Yine sana yıkmaya calısırsa şey diyebilirsin, ben çok yoğunum. Keşke zamanında iletseydiniz ne güzel olurdu böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız.
Yoo ben direk diyorum ki, sizin sorumluluğunuzda oBencede hak etmiyor. Asıl nüshayı mutlaka o getirsin. Yine sana yıkmaya calısırsa şey diyebilirsin, ben çok yoğunum. Keşke zamanında iletseydiniz ne güzel olurdu böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız.
bu kızdan korkulur :)
Ben çok küçükken iş hayatına girdim. Çok ezildim çok kullanıldım. Sonra ustalaştım. Kırmadan dökmeden iş yapmayı öğrendim.Şimdilerde profesyonellik diyorlar galiba
Hem zaten korksunlar. Azıcık korku iyidir.
Yoo ben direk diyorum ki, sizin sorumluluğunuzda o
Diyo ki fabrikadan bizim X e söyle o istesin müşteriden
Siz arayın fabrikayı diyorum
Öyle sus pus ta değilim ama çok arsız bi kadın hiç beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?