Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Bence çok güzel yapmışsın. Müdürün bozulmasın bence hakkı yok. Hamile diye bu şekilde yapma7ya hakkı yok. İzinden dönünce eee ben izine ayrılmadan öncede sen yapıyordun diyip yine sana kitler.
Ben senin yaptığını yapıyorum işte.

Bence güzel olmuş.

Yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyen mailden ne anlar
Uyuz oluyorum ya

Onun bir şey anlayıp anlamaması değil olay. Senin bu yaptığın yakın gelecekte yaşanacak olaylarda peşinen haklılığını ispatlayan bir davranış. Yüz göz olmadan şikayet etmeden herkese gerekli mesajı vermiş oluyorsun.
Sonuçta karşı gelmiyorsun. Olması gerektiğini söylüyorsun. Sana o izindeyken bunu yap derler bunu kabul edersen altını çize çize geçici olduğunu belirtmelisin.

Gayet güzel olmuş Bir-Dost
hatta hazır hızını alamayıp,
tüm şirkete de genel-geçer kurallar konusunda mail atabilirsin.
altına da Bir Dost yazarsın

ben diyim iyi yapmışsın..
okudu mu bari ?

Gayet güzel olmuş Bir-Dost
hatta hazır hızını alamayıp,
tüm şirkete de genel-geçer kurallar konusunda mail atabilirsin.
altına da Bir Dost yazarsın

Ha ha yapmadığım iş değil Alys
Ondan diyorum müdür bozulur mu diye
En son diyecek ben kalkayım sen otur koltuğuma, sen çok biliyosun
Üfff valla haksızlık oldu mu tüm günüm ölüyo, çemkirmeden de işe adapte olamıyorum

Okudu hatun, müdür ve sorumlu da görmüştür. İş için dialog oldu bişey demediler
Hatun cevap yazmış ama ' X hanım ben o programın sadece alım bölümüne bakıyorum, diğer bölümler hakkında hiç bir eğitim almadığım için bilmiyorum. Siz kesseniz daha iyi olur '
Oha
Ben aptalım demek bence bu, dünya kadar iş olsa yapar yine bunu yazmam bende zeka yok demek
Kim bi programa girerde sadece bi tıkla yetinir çıkar, bi bunun gibiler işte
Gerçekten bu kadar salak olamaz dimi, safa yatıyo

Benim cevap 'Süresi geçmediği sürece kesebilirim'

Ay bi daha geciktirmez herhalde, gerçi arsız bu ama bilmiyorum

bu yazışma uzar gider gibime geldi haydi hayırlısı

Ya ben buraya yeni geldiğimde
Çok açık yazmayayım zaten yeterince yazdım
İşte 2 kişi al gülüm ver gülümle, öğle arasını aksatıyodu
Onlar yokken de bize iş ekleniyodu resmen
Gittim adama dedim X sizin neyiniz oluyo hayırdır, 1 saat yerine 2 saat geç gelsin diye elinizden geleni yapıyosunuz öğle aralarında
Ben yeniyim ya sallamadılar
Size diyorum dedim akrabalık mı var nedir bu işin sırrı, hepimiz 2 saat geç gelelim idare etmezsiniz
Yine sallamadılar
Bigün bu geç gelen kız yok, adam da yerinde değil. Gelen müşteri bana soruyo
Çıngar çıkardım
Müdür onlara kızdı
Ama düzelmediler
Bende yine çıngar çıkardım
İşten kovulmakla tehdit etti bunları müdür, öyle düzeldiler
Aslında şikayet ettiğim adam benden üst ama üç kağıtçı diye müdür de sevmiyo bunu

Güzel demişsin. Süresi geçtiysede düzeltmesi onun. Gereğini yapmanızı rica ederim de geç :))))

Ellemeyecem
Saf gibi isteyinde asıl nüsha olmadan iptal edilmez de diyorum
Ne halt yiyosa yesin, iyi niyetimi hak etmiyor
Bencede hak etmiyor. Asıl nüshayı mutlaka o getirsin. Yine sana yıkmaya calısırsa şey diyebilirsin, ben çok yoğunum. Keşke zamanında iletseydiniz ne güzel olurdu böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız.

Bencede hak etmiyor. Asıl nüshayı mutlaka o getirsin. Yine sana yıkmaya calısırsa şey diyebilirsin, ben çok yoğunum. Keşke zamanında iletseydiniz ne güzel olurdu böyle uğraşmak zorunda kalmazdınız.
Yoo ben direk diyorum ki, sizin sorumluluğunuzda o
Diyo ki fabrikadan bizim X e söyle o istesin müşteriden
Siz arayın fabrikayı diyorum
Öyle sus pus ta değilim ama çok arsız bi kadın hiç beklemezdim

yok iyi anlamda dedim zati

Yoo ben direk diyorum ki, sizin sorumluluğunuzda o
Diyo ki fabrikadan bizim X e söyle o istesin müşteriden
Siz arayın fabrikayı diyorum
Öyle sus pus ta değilim ama çok arsız bi kadın hiç beklemezdim

İşte sen çok yol gösteriyorsun. Nasıl yapacağını söyleme. O kadar dert edinip nasıl çözeceğini söylediğinde bari ara sen yap diyip üstüne atmaya çalışıyor. Böylesi laftan anlamaz dümdük söylesende anlamaz. En kestirme senin yaptığın ama bu tarz insanlar bu sefer kıllık olsun diye ters gidebiliyor. Arsız insandan düşünceli olmasını beklemeyeceksin. Onun dilinden cevap vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…