Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Adama Bey dedin diye mi asıldı?
Bey demek mesafe koymak demek. Ben şok ben vefat

Valla iş ortamı çok fena. Ben artık cazgır takılıyorum. sorun çıkmıyor. Lafımı suratına patlatıyorum adamın

ya sıralarsan böyle uzar gider.. bende 4 sene özelde çalıştım.. işimi seviyordum ama iş şartlarım çok çok zordu. çayı demlemek, misafire ikram etmek, bulaşıkları yıkamak bla bla bir şekilde dönüp dolaşıp geliyordu bana diğerlerine..
tahsil neydi. kpss çalış diyeceğim evdeki vakiti verimli geçirmek adına

Sevdiceğide takip ediyor olabilir
yani kötü kadın müzeyyen olmak istemeyiz

Kiyamam sana
Yahu bosver elin delisiyle ugrasma,senin sinirlerin oynamis bak ona bi mok olmamistir eminim

yok yok ona da çok sıkıntı oldu çünkü büyük müdür bana hak verdi. oda kudurdu

Buyuk mudur haklinin yaninda olur muydu bi yasima daha girdim hayret

Adama Bey dedin diye mi asıldı?
Bey demek mesafe koymak demek. Ben şok ben vefat

Valla iş ortamı çok fena. Ben artık cazgır takılıyorum. sorun çıkmıyor. Lafımı suratına patlatıyorum adamın

aynen bende öyleyim. öyle olmama rağmen çok zorlandığım oldu.
üniden yeni mezunum. haldır haldır iş arıyorum.
sonra geçici olsun diye bir emlakçıya başladım. güya mesleğimle ilgiliyi bulana kadar çalışayım diye düşündüm.
adam resmen sapık çıktı yanına çağırdı beni sen çok ürkeksin bla bla dedi.
beni öp desem öpmezmisin dedi ne münasebet dedim.
sonra başka birini çağırdı, öp ayşe dedi, ayşe öptü ve diğer tarafıda öpücem gibi şımarık çımarık konuştu
ayşe evli bu arada ilk iş tecrübem

N nscckts benimde eski çalıştığım yerde müdürüm ofiste çaycı olmasına rağmen her sabah, çaydan nefret ettiğimi bile bile bana çay var mı diye sorardı
bizimkide arabasını otoparka park ederdi. 10dk uzaklıktaydı. birşey unutunca git derdi 1 2 kere dedi.
en son orası 5 katlı otopark, karanlık ve tekin değil. ben gitmek istemiyorum dedim

Ayşede çok fena Sonra böyle erkekler kadınlara çok kötü davranıyor. Param var hepinizi satın alırım modundalar
Bir yerlerde çalışıyor olman bile mucize benim ilk tecrübem olsaydı çok tırsardım. Gerçi benzeri bir şey gördüm. İlk çalıştığım muhasebe ofisinde adam tam bir hıyardı. Yanındaki kadın çalışan evli sözde Bir cumartesi işten çıktım sonra bir şeyimi unuttum diye geri döndüm. Kapıyı çaldım girmeye çalıştım. İçeriden ışık geliyor. Jaluzi perde açıktı. Kadınla patronun ayaklarını gördüm. Hiç sallamadılar beni Yiyişmeye devam

daha sonra bizimkilerde odaya girip ışığı kapadılar. günahları boyunlarına artık
akşam eve gittim, arayır yarında böyle olacaksanız gelmeyin. dedim zaten gelmeyecem sapık herif..
bir kaç kez aradı paranızı alın
sonra iki kişiyle karşılaştım, onlarda bu adamla çalışmış ve aynı muameleyi görmüşler
2gün sonra yeni iş buldum. patronum bana abla derdi

ne çaymış arkadaş,
ya benden bile çay demlememi istediler düşünün.

ofise çay makinesi alınmış, işte dönüşümlü demleyelim diyorlar, ofiste herkes mühendis tayfasından, söyleyemeseler de kadın olarak ben üzerime alsam canlarına değecek.

dedim "ay ben evde zaten demliyorum, size hobi olur, siz demleyin"

bizimkide arabasını otoparka park ederdi. 10dk uzaklıktaydı. birşey unutunca git derdi 1 2 kere dedi.
en son orası 5 katlı otopark, karanlık ve tekin değil. ben gitmek istemiyorum dedim

En güzelini yapmışsın. Sonra bir şey dedi mi

sürekli aklıma başka anılarım geliyor. Yine başka bir yerdeyim. Yaşım küçük arada yine böyle ayak işlerine koşuyorum. Adam beni mecidiyeköyde bir adrese yolladı. Çek alınacak diye. Gittim adrese. Mecidiyeköyde normal apartman daireleride ofis olabiliyor. Ben kapıyı çaldım karşımdaki adam ropdöşambırıyla kapıyı açtı içeri gelin dedi. Ben yine şok vefat
Yok dedim ben alayım kapıdan aldım gittim. Sonra müdüre çemkirdim beni nasıl adamın evine yollarsın adam cıbıl cıbıl kapıyı açtı. Madem adamın evi olduğunu biliyorsun bilmem kim beyi neden göndermedin. Sonra istifa ettim. Tazminatımda yandı

sonra başka bir kız işe başladı. biraz daha onun etinden sütünden faydalandı

elinde viski bardağı da varmıydı

sonra bir kere de amcamın yanında çalışıyorum.
iki kişi sevgili olmuşlar.(ben çocuğun çiğerini biliyordum gerçi pislik)
ben bunları depo da gördüm bişi demedim banane 18 yaşındayım ozaman
sonra amcam öğrendi. kızı işten çıkardı, çocuğu bıraktı sanki tüm namussuzluğu kadın yapmış gibi

Ne bey dersen gönlün mü oluyomuş
Biz herkese bey diyoruz, onlarda bize hanım diyo
Çüş

Ay çok güzel demişsin sen.

Maalesef öyleler ve cidden varlar. Sonra erkekler her kadına aynı muameleyi yapmaya kalkıyorlar.

nisa ben de 2. den sonra kreş yaşına kadar evde kalacağım, fikir olarak bazen güzel bazen de zor geliyor açıkçası, ilk oğlumda 9 ay evdeydim zorlanmıştım.
gerçi bunda daha planlı bir dönem geçireceğim diye düşünüyorum, yapılacak çok işim var.

ama yine de kadınların evde de olsa bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.
babanın sabun işine daha çok yönelebilirsin, sen de onun için instagram açabilirsin mesela :)

bir de kendim şey düşünüyorum, en azından bireysel emeklilik yaptırayım, ayda 100 ödeyerek birikimim olur emekli olurum hem belki oradan da :)))
ev hanımı bile olsan temelli, en azından bireysel emeklilik ödeyecek kadar bir kazanç planlaması yap bence, hem hobi olur sana hem de dünyanın binbir türlü hali var meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…