eger calısmaya baslarsam kızım okula basladıgında baslarım
calısan annenın kızıyım cok zorluk yasadım hıc yasamayan memnun olanlarda vardı ama ben cok sıkıntı cektım
ben buyuzden calısmak ıstemıyorum
bıde benım ısım geregı gece 12 ye kadar calısmam gerekebılıyor cok sorun oluyor
esım ben calısırken gozunu sevım bırak ısı sinir stresden benı parcalıyorsun bu ne yademıstı
resmen herkesı kapar olmustum artık
ya herturlu ınsanla muhattap olmak cok zor cok
noterde calısırken mukellefe abı degılde bey dıye hıtap ettım dıye bana sarkma barız asılma cürettınde bulundu
e abı demedın bey dedın ne bılım gonlun var sandım dedı ben azarlayınca dusun
boyle olunca nefret edıyorum calısmaktan
ortagım bıle ezdı benı ya
bırsuru stajyer var yanı mısafırın geldıgınde ondan cay ıstersın
benı arayıp 2 cay getırırmısın ne demek ya ne demek
calısan annenın kızıyım cok zorluk yasadım hıc yasamayan memnun olanlarda vardı ama ben cok sıkıntı cektım
esım ben calısırken gozunu sevım bırak ısı sinir stresden benı parcalıyorsun bu ne yademıstı
noterde calısırken mukellefe abı degılde bey dıye hıtap ettım dıye bana sarkma barız asılma cürettınde bulundu
yani kötü kadın müzeyyen olmak istemeyizSevdiceğide takip ediyor olabilir
Kiyamam sana
Yahu bosver elin delisiyle ugrasma,senin sinirlerin oynamis bak ona bi mok olmamistir eminim
Buyuk mudur haklinin yaninda olur muydu bi yasima daha girdim hayretya sıralarsan böyle uzar gider.. bende 4 sene özelde çalıştım.. işimi seviyordum ama iş şartlarım çok çok zordu. çayı demlemek, misafire ikram etmek, bulaşıkları yıkamak bla bla bir şekilde dönüp dolaşıp geliyordu bana diğerlerine..
tahsil neydi. kpss çalış diyeceğimevdeki vakiti verimli geçirmek adına
yani kötü kadın müzeyyen olmak istemeyiz
yok yok ona da çok sıkıntı olduçünkü büyük müdür bana hak verdi. oda kudurdu
Adama Bey dedin diye mi asıldı?
Bey demek mesafe koymak demek. Ben şok ben vefat
Valla iş ortamı çok fena. Ben artık cazgır takılıyorum. sorun çıkmıyor. Lafımı suratına patlatıyorum adamın
Buyuk mudur haklinin yaninda olur muydu bi yasima daha girdim hayret
bizimkide arabasını otoparka park ederdi. 10dk uzaklıktaydı. birşey unutunca git derdi 1 2 kere dedi.
aynen bende öyleyim. öyle olmama rağmen çok zorlandığım oldu.
üniden yeni mezunum. haldır haldır iş arıyorum.
sonra geçici olsun diye bir emlakçıya başladım. güya mesleğimle ilgiliyi bulana kadar çalışayım diye düşündüm.
adam resmen sapık çıktıyanına çağırdı beni sen çok ürkeksin bla bla dedi.
beni öp desem öpmezmisin dedine münasebet dedim.
sonra başka birini çağırdı, öp ayşe dedi, ayşe öptü ve diğer tarafıda öpücem gibi şımarık çımarık konuştu
ayşe evli bu aradailk iş tecrübem
Ayşede çok fenaSonra böyle erkekler kadınlara çok kötü davranıyor. Param var hepinizi satın alırım modundalar
Bir yerlerde çalışıyor olman bile mucize benim ilk tecrübem olsaydı çok tırsardım. Gerçi benzeri bir şey gördüm. İlk çalıştığım muhasebe ofisinde adam tam bir hıyardı. Yanındaki kadın çalışan evli sözdeBir cumartesi işten çıktım sonra bir şeyimi unuttum diye geri döndüm. Kapıyı çaldım girmeye çalıştım. İçeriden ışık geliyor. Jaluzi perde açıktı. Kadınla patronun ayaklarını gördüm. Hiç sallamadılar beni Yiyişmeye devam
bizimkide arabasını otoparka park ederdi. 10dk uzaklıktaydı. birşey unutunca git derdi 1 2 kere dedi.
en son orası 5 katlı otopark, karanlık ve tekin değil. ben gitmek istemiyorum dedim
sonra başka bir kız işe başladı. biraz daha onun etinden sütünden faydalandıEn güzelini yapmışsın. Sonra bir şey dedi mi
sürekli aklıma başka anılarım geliyor. Yine başka bir yerdeyim. Yaşım küçük arada yine böyle ayak işlerine koşuyorum. Adam beni mecidiyeköyde bir adrese yolladı. Çek alınacak diye. Gittim adrese. Mecidiyeköyde normal apartman daireleride ofis olabiliyor. Ben kapıyı çaldım karşımdaki adam ropdöşambırıyla kapıyı açtı içeri gelin dedi. Ben yine şok vefat
Yok dedim ben alayım kapıdan aldım gittim. Sonra müdüre çemkirdim beni nasıl adamın evine yollarsın adam cıbıl cıbıl kapıyı açtı. Madem adamın evi olduğunu biliyorsun bilmem kim beyi neden göndermedin. Sonra istifa ettim. Tazminatımda yandı
sonra bir kere de amcamın yanında çalışıyorum.
Ne bey dersen gönlün mü oluyomuşeger calısmaya baslarsam kızım okula basladıgında baslarım
ne çaymış arkadaş,
ya benden bile çay demlememi istediler düşünün.
ofise çay makinesi alınmış, işte dönüşümlü demleyelim diyorlar, ofiste herkes mühendis tayfasından, söyleyemeseler de kadın olarak ben üzerime alsam canlarına değecek.
dedim "ay ben evde zaten demliyorum, size hobi olur, siz demleyin"
Maalesef öyleler ve cidden varlar. Sonra erkekler her kadına aynı muameleyi yapmaya kalkıyorlar.
sonra başka bir kız işe başladı. biraz daha onun etinden sütünden faydalandı
elinde viski bardağı da varmıydı
akşamdan kalmadır o vakitYok yataktan yeni kalkmıştı gözleri şişti
aynen bende öyleyim. öyle olmama rağmen çok zorlandığım oldu.
üniden yeni mezunum. haldır haldır iş arıyorum.
sonra geçici olsun diye bir emlakçıya başladım. güya mesleğimle ilgiliyi bulana kadar çalışayım diye düşündüm.
adam resmen sapık çıktıyanına çağırdı beni sen çok ürkeksin bla bla dedi.
beni öp desem öpmezmisin dedine münasebet dedim.
sonra başka birini çağırdı, öp ayşe dedi, ayşe öptü ve diğer tarafıda öpücem gibi şımarık çımarık konuştu
ayşe evli bu aradailk iş tecrübem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?