nisa ben de 2. den sonra kreş yaşına kadar evde kalacağım, fikir olarak bazen güzel bazen de zor geliyor açıkçası, ilk oğlumda 9 ay evdeydim zorlanmıştım.
gerçi bunda daha planlı bir dönem geçireceğim diye düşünüyorum, yapılacak çok işim var.
ama yine de kadınların evde de olsa bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.
babanın sabun işine daha çok yönelebilirsin, sen de onun için instagram açabilirsin mesela :)
bir de kendim şey düşünüyorum, en azından bireysel emeklilik yaptırayım, ayda 100 ödeyerek birikimim olur emekli olurum hem belki oradan da :)))
ev hanımı bile olsan temelli, en azından bireysel emeklilik ödeyecek kadar bir kazanç planlaması yap bence, hem hobi olur sana hem de dünyanın binbir türlü hali var meselesi...
Bende sonra zamanlarda aynısını düşünür oldum. Bireysel emeklilik yapmak farz oldu. Düşünüyorum 55 yaşına kadar kendi işim olmazsa kim çalıştırırki?
sonra çalıştığım iş yerindeki kızda bu adamın kurbanı.
esım bana dogum hedıyesı olarak bıreysel emeklılık yapıyornisa ben de 2. den sonra kreş yaşına kadar evde kalacağım, fikir olarak bazen güzel bazen de zor geliyor açıkçası, ilk oğlumda 9 ay evdeydim zorlanmıştım.
gerçi bunda daha planlı bir dönem geçireceğim diye düşünüyorum, yapılacak çok işim var.
ama yine de kadınların evde de olsa bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.
babanın sabun işine daha çok yönelebilirsin, sen de onun için instagram açabilirsin mesela :)
bir de kendim şey düşünüyorum, en azından bireysel emeklilik yaptırayım, ayda 100 ödeyerek birikimim olur emekli olurum hem belki oradan da :)))
ev hanımı bile olsan temelli, en azından bireysel emeklilik ödeyecek kadar bir kazanç planlaması yap bence, hem hobi olur sana hem de dünyanın binbir türlü hali var meselesi...
zaten zorunlu olacak seneye sanırım.
akşamdan kalmadır o vakit
esım bana dogum hedıyesı olarak bıreysel emeklılık yapıyor
babamın sabun ısındede gelen tum odemeyı babama aktarıyorum hıc kar falan yok babam ne kadara satıyorsa okadara ve esım dırek babama odeme yapıyor
babam cogu zaman almıyor okadar ugrasıyorsunuz kargoya verıyorsunuz kalsın sızde dıyor kuzum benım :)
dunyanın bınbırturlu meselesı ıcın tek dusuncem ben kres acmak ıstıyorum ısın dogrusu
ama suan kredı odemelerımız var kredımız bıtınce kız 3 yasına gırıyor ozaman da cok ıdeal olur bızım ıcın dıye dusunuyorum
ben bı belge almıstım zamanında 4 yıllık mezunlar o belgeyle kres acabılıyor hatta devletde tesvık verıyor onu degerlendırmeyı dusunuyorum :)
aa cidden mi neden zorunlu olacak ki. herkes ödemeyebilir.
yok benim var 7sene oluyor.şimdi geyikten siyasete bağlamayayım...
yine de bu bireysel emeklilikte adı sanı duyulmuş güvenilir firmaları tercih edin.
esım bana dogum hedıyesı olarak bıreysel emeklılık yapıyor
babamın sabun ısındede gelen tum odemeyı babama aktarıyorum hıc kar falan yok babam ne kadara satıyorsa okadara ve esım dırek babama odeme yapıyor
babam cogu zaman almıyor okadar ugrasıyorsunuz kargoya verıyorsunuz kalsın sızde dıyor kuzum benım :)
dunyanın bınbırturlu meselesı ıcın tek dusuncem ben kres acmak ıstıyorum ısın dogrusu
ama suan kredı odemelerımız var kredımız bıtınce kız 3 yasına gırıyor ozaman da cok ıdeal olur bızım ıcın dıye dusunuyorum
ben bı belge almıstım zamanında 4 yıllık mezunlar o belgeyle kres acabılıyor hatta devletde tesvık verıyor onu degerlendırmeyı dusunuyorum :)
çok güzel,
bu 3 yılda da kreşlerdeki yönetimleri falan incelersin, kesinlikle kayıp olmaz.
yeni eğitim tarzlarını, iyi kreşlerin müfredatlarını falan muhakkak incele.
aa cidden mi neden zorunlu olacak ki. herkes ödemeyebilir.
geliyor sesin vik vik. dinlemedeyizBik bik bik
benım ılk ıs tecrubem dershanede on muhasebe oldu hem calısıp hem okuyordum :)Kızlar siz nasıl yerlerde çalışıyosunuz
Hayret ettim
Bey dersen sarkıyolar
Arkanızı dönseniz yiyişiyolar
Çüş
Ben şuan ki işimden çok memnunum bu yüzdne işte yoluna rağmen gelip gidiyorum
Bi kere stajımda bi muhasebe bürosunda çalıştım
Stajdan sonra memnunuz kal dediler, kaldım saf gibi
Patron dışardayekn beni aradı bilgisayarıma teklif gelecekti msn e bakar mısın dedi
Baktım, gerizekalı aynı messengerdan ruslara filan da yazmış. O biçim fotolar gelmiş hemen açık bi de
Yiyosun bi nane iş msn iyle yeme dimi
Kıpkırmızı oldum
İşyerinden yakın arkadaşla paylaştım ama onlar ayrı odada çalışıyor, bunla aynı oda da tek ben varım
Yüzüne bakamadım işi bırakacam dedim
Boşver dedi senle ne ilgisi var o onun pisliği
1-2 gün zor sabrediyodum ki
Gerizekalı bana da yazılıyomuş ben anlamıyomuşum
Onları gördükten sonra dikkat ettim, ben evde msn e girersem bizim şirket msn ine 'doğan her günün sabahında gözlerini görebilme umudu olmasa ' yazdı birden kişisel ileti durumuna
Ben hemen kendimi çevrimdışı göster yaptım
Sildi geri eskisi gibi şirket telefonunu yazdı
Şok oldum
İşe de gitmedim, küt diye bıraktım
Anneme anlattım o da gitme kızım demişti zaten
babamın kuzenı de rehabılıtasyon uzmanı zamanında anaokul ogretmenıydı
onlada ortak olurum dıye dusundum cunku kres ısı baya ayrıntılı ınce bı ışmıs
bakalım zaman daha neyı gosterır
esım hem bı fabrıkada mudur hemde bılgısayar muhendısı oldugu ıcın bı arkadasıyla yazılım yapıyor hanı evde 2 kısı calısıyormus gıbı oluyor oyuzden ama oda ancak kredıyı kurtarıyor
ben calıssam kesınlıkle cok cok farkedıcek bunu bılıyorum ama oyle bı sıkıntı varkı
muhasebecıyken 1800 tl verıyorlardı bana en son calıstıgım yerde
burda muhasebecılerın degerı yok
paranın yarısı yola dıger yarısıda evı temızlemek ıcın tuttugum yardımcı kadın ıcın - ıvır zıvır- faturalara gıdıyordu hıc bırıkmıyordu
ofıs actıgımdada ortak sıkıntıydı sadece ofısım vardı afilliydı okadarcepde para sıkıntıydı gıder gelırı karsılayamıyordu
tek basımada suan ıcın zor ofıs acmam
bıde oyle adamlarla muhattap olmak zorunda kalıyorum kı genel muhasebe vergı donemı adam bana terorıstmısın sen ne bu vergı dıyor sankı ben belırlıyorum vergıyı
cok ahlaksızlar
takım elbıse gıyıyorum dıye bana şık gıyınıyorsun ondan boyle davranıyorlar dıyordu
takım elbıse şık mıs !!!
jean pantolonda ben gıyemıyorum rahat edemıyorum napım ıse oyle gıdemıyorum
ya amaaaan ne bılım işte :)
Sen mümkünse ev kedisi ol zatenbenım ılk ıs tecrubem dershanede on muhasebe oldu hem calısıp hem okuyordum :)
sonra okul bıttı ogretmen acıkları vardı ben ıktısat okuyan ben vekıl ogretmenlık yaptımhemde on muhasebesıne baktım
1 sene daha oyle gıttıkden sonra bı acıkogretım kursunda ders verdım
sonra bı muhasebe ofısınde genel muhasebe yanı ordan muhasebecılık yaptım cıraklıktan basladım kalfa oldum cıktım
cunku patronum bana asıldı
sonra bı sırkete gırdım muhasebecı olarak ama cay servısı yemek temızlık falan yaptım
tuvalet temızledım
tum sırket evraklarını toparladım depoyu saydım sıfır halde tertemız verdım ıstıfa ettım cıktım
sonra notere gırdım
yazım katıbı olarak basladım sonra ımzaya yetkı aldım sonra kasaya gectım en son baskatıp oldum
organıze sanayı bolgesınde tek noterdıkne kadar abaza varsa gelırdı...
fotokobı cektırmeye gelırlerdı sankı kırtasıye !!! sırf bızı gormek ıcın
esımle tanıstıgımde norterde calısıyordum (abımın arkadası esım)
sonra ıstıfa ettım kendı ofısımı actım esımle abımde mukkelefım oldu hatta
bu seferde ortagım yıyıcı cıktı :) ofıs mofıs battı
bende ev kedısı oldum :)
geliyor sesin vik vik. dinlemedeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?