Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Sen mümkünse ev kedisi ol zaten
Bey dersen gönlün oluyomuş ne biçim zihniyetleri var
antepde kadının calısması gercekden zor
burda calısıcaksan coook buyuk fırmalar var oraya gırmek demek bı bakan kadar yetkın olması demek calıscaksan oyle yerde calısıcaksın ama onlarda 3-4 dıl bılıyor yurt dısında 2. unv okumus falan :)
ben mutevazı ıktısatcıyım basvurma curettınde bıle bulunamam oralara

yada sansın olacak adam gıbı patrona denk gelıceksın yoksa zor

Beni o adamın evine yollayan çalışan yer büyük bir dersanenin genel müdürlüğü idi. Hani zamanında franchise şubeleriyle 30 dan fazla dersane vardı. Her fırsatta kurumsalız bıdı bıdısı yapardı. Neyse kendimi açık etmeyeyim yine.
O yüzden artık ciddi anlamda kurumsal olmayan bir yerde çalışmayı düşünmüyorum.
Sende iyi yapmışsın. Benzeri bir müdür vardı. Bir gün yemek dönüşü ofise girdik adamın monitöründe çıplak bir abla vardı. Hemen kapattı ama hiç tınlamadı bile. İşte kullandığı msni abuk subuk chat sitelerine kaydetmiş benim mailime paso onun üye olduğu yerlerden eposta geliyordu. İğreniyorum resmen artık.

arkadaşım istanbulda bir ay çalıştı en sonra 4 gün falan izin verdiler. birşey yapıcaz demişler. kız gidiyor 4gün sonra şirket kapatılmış. para falan da vermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…