heeee evet yenı ıse alınan eleman calısan kızın tarzının degısmesıne sebep oldu :)ara ara baktım hayat şarkısına.denk gelince
o kara kız bir ara stil değiştirmişti sebep
bide pelini boşadımı adam
Önce kitabını okumak istiyorum. ondan izlemedim. Onu şöyle bol vaktimde arka arka izleyeceğim.
O zaman deniz kenarında bir yer almak için kendimi hırpalayayım
Almasın tabi:) bizim bi komşunun evini 2B yasası mı nedir onunla evin bahçesini habersiz satmış devlet. Satın alan kişiden geri satın aldılar bunlar da 60bine. Yani su bitecek de devlet pınarın dibini sana bana mı bırakacak:) bide böyle borçlu çıkarız
Bi türk filmi vardı hani metin akpınarla zeki alasyanın su üstüne ev yapmışlardı denizde yaşıyorlardı Sen ondan yap :)
Evet bizim memleketin standardi yuksekantepde kadının calısması gercekden zor
burda calısıcaksan coook buyuk fırmalar var oraya gırmek demek bı bakan kadar yetkın olması demekcalıscaksan oyle yerde calısıcaksın ama onlarda 3-4 dıl bılıyor yurt dısında 2. unv okumus falan :)
ben mutevazı ıktısatcıyım basvurma curettınde bıle bulunamam oralara
yada sansın olacak adam gıbı patrona denk gelıceksın yoksa zor
Çok mantıklı yüzen ev mi yapsam. Çok yaratıcısın kıskandım seni
Sizce bizim memlekette buna imkan var mı :))))
demirlerinin ve sandalyelerin çalınma ihtimalı yüksekZeminde böyle bitki değil de çöplük görme ihtimalin daha yüksek olur
Zeminde böyle bitki değil de çöplük görme ihtimalin daha yüksek olur
demirlerinin ve sandalyelerin çalınma ihtimalı yüksek
Bira kutusu,
lastik,
ambalaj atık ve nicesi manzaralı
Ayip ettin hemi de yalaya yalaya kullandiTersliyordum ama anlamıyordu. Küçüğüm diye eziyet ediyordu bana aklınca. Şuanki aklımla bir bardak çayı alıp götürüp üstüne dökerdim kaza süsü verirdim.
Telsizi kullandı mı ?????????????
ticaret yapıyorsun herşey mübahtırKendimi tacizci gibi hissettim
Ne bilim şimdiye kadar hiç tanıdık olmayan birilerini eklemezdimkeçe işi nelere kadir
Başka ne yapcam asmuticaret yapıyorsun herşey mübahtır
Ee ticaret bu kuzuKendimi tacizci gibi hissettim
Ne bilim şimdiye kadar hiç tanıdık olmayan birilerini eklemezdimkeçe işi nelere kadir
bak ben kardeşimin yaptıklarını söyledim. o öyle yaptı.Başka ne yapcam asmu
Tek yabancıları mı didikliyip eklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?