Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ara ara baktım hayat şarkısına.denk gelince
o kara kız bir ara stil değiştirmişti sebep
bide pelini boşadımı adam
heeee evet yenı ıse alınan eleman calısan kızın tarzının degısmesıne sebep oldu :)
yok daha bosanmadılar gecen salı gunu bakamadım ama bosanmaz daha onlar var bıraz daha

Önce kitabını okumak istiyorum. ondan izlemedim. Onu şöyle bol vaktimde arka arka izleyeceğim.

O zaman deniz kenarında bir yer almak için kendimi hırpalayayım

Bi türk filmi vardı hani metin akpınarla zeki alasyanın su üstüne ev yapmışlardı denizde yaşıyorlardı Sen ondan yap :)

Sende haklısın o zaman satın almayayım kondu yapayım. Seçimden önce tapu için ağlarım

Evet bizim memleketin standardi yuksek az insan oz insan var ondan sanirim

Ya bütün keçilerim geldi ne biçim başladım güne. Gece geç yattık Sabah herifin alarmıyla hortladık. Bugün alışverişe çıkmam lazım çocuk uykusunu alamadı. Gitmeden biraz daha uyusun diye bir saatten fazladır sallıyorum gözleri kıpkırmızı ama yok uyumuyor. Kahvaltı bile yapamadım uykum var öf

Ayip ettin hemi de yalaya yalaya kullandi
O igrenc biyiklerini sure sure
Hahahahaha
Hak etmisti okuz

Kendimi tacizci gibi hissettim
Ne bilim şimdiye kadar hiç tanıdık olmayan birilerini eklemezdim keçe işi nelere kadir
Ee ticaret bu kuzu
Hep tanidiklara mi kalican
Oyle olursa batarsin zaten bizim insanimiz akrabayi itekler de kendisi gecer isin basina birak musteri olmayi

Başka ne yapcam asmu
Tek yabancıları mı didikliyip eklicem
bak ben kardeşimin yaptıklarını söyledim. o öyle yaptı.
bir program vamrış. senin takip ettiğin ama onların senin takip etmediklerini görebiliyormuşsun. öyleleri direk çıkar.
sonra seni takip edenleri sen takipten bırak falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…