Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ben böyle şeyler izleyince ilk gün rüyamda görüyom. ama yine de izliyorum.

Ben böyle şeyler izleyince ilk gün rüyamda görüyom. ama yine de izliyorum.
ben tek kalıyorum. hiç korkmadım rüyada görmedim
ama bazen bişiolursa şurada saklanırım şunu yaparım gibi saçmalıyor değilim
evdeki erzağın bana nekadar dayanacağını hesaplıyor olmam doğrudur

zombilerle ilgili.
alt yazılı ama bir süre sonra alt yazı okumaya çalışıyorsun.
bundan önce game of thoresi izlemiştim oda güzel.

oha bide soslu falan mı

Tabi canım adam şef gibi çalışıyor o kadar özenli. Yediğinden büyük zevk alıyor. Onun kalbine giden yol cidden midesinden geçiyor.

Bizde dsmart var böyle yabancı diziler var ama ilgilenmediğim için nedir bakmıyorum bi kurcalayayım şu yabancı dizileri ben de

Onu bazen bende yapıyorum. Komplo teorileri üretiyorum. Şu sıralar en çok ileride yaşayacağımız susuzluk probleminden korkuyorum.
Dağ başına su kenarına ev yapıp taşınsam falan diye aklıma gelmiyor değil.
Yada kuyusu olan bir tarla mı alsam en kötü oraya bir kondu yaparım.

O da iyiymiş.
1 ay yaşar mısın.??
yok be yaşayamam. ben çok yemek yiyen biri değilim. o yüzden çok almıyorum eve de.
hatta evde dardanel ton vardı. bunlarıda çantama koyarım diyordum

Tabi canım adam şef gibi çalışıyor o kadar özenli. Yediğinden büyük zevk alıyor. Onun kalbine giden yol cidden midesinden geçiyor.
sen izledin mi game of thoresi

N nscckts benimde eski çalıştığım yerde müdürüm ofiste çaycı olmasına rağmen her sabah, çaydan nefret ettiğimi bile bile bana çay var mı diye sorardı
Hic bise yapmadin mi?
Benim mudur de durmadan bana telsizim nerde telsizimi bul getir diye sorardi, goturdum soktum telsizi bir gun tuvalete oyle goturdum icim rahatladi al konus simdi telsizle dedim

Deniz suyundan tatlı su arıtması yapılıyor. Artık denizleri okyanusları içeriz. Biz ölene kadar da bitmez zaten o su rahat ol :)

Bizde dsmart var böyle yabancı diziler var ama ilgilenmediğim için nedir bakmıyorum bi kurcalayayım şu yabancı dizileri ben de
yayın akışlarına bak. ona göre takip edersin.

şu çizgi film vardı. kızın adı lulu. birgün yağmur yağıyor annesi dışarı çıkmasını bırakmıyor. nefret ediyorum yağmurdan falan diyor. sonra tüm dünya cezalandırılıyor falan. hiç bir yerde su yok, herkes susuzluktan ölüyor.
bu yaşıma rağmen yağmur yağınca öf leyince bu aklıma gelir

kuyu yapamazsanda tulumda yap

Hic bise yapmadin mi?
Benim mudur de durmadan bana telsizim nerde telsizimi bul getir diye sorardi, goturdum soktum telsizi bir gun tuvalete oyle goturdum icim rahatladi al konus simdi telsizle dedim

Tersliyordum ama anlamıyordu. Küçüğüm diye eziyet ediyordu bana aklınca. Şuanki aklımla bir bardak çayı alıp götürüp üstüne dökerdim kaza süsü verirdim.

Telsizi kullandı mı ?????????????

benım herıfcanda ancak muhendıslık harıkaları dıye bı program var onu ızlıyor
bıde be sanıyede 4 bebek var onu ızlıyorum
bıde bızım dızımız var bırı kıralık ask dıyerı hayat sarkısı

madem herkes dızıye tv ye dönmus bende soylıyım eksık kalmıyım didiimm

ara ara baktım hayat şarkısına.denk gelince
o kara kız bir ara stil değiştirmişti sebep
bide pelini boşadımı adam

yok be yaşayamam. ben çok yemek yiyen biri değilim. o yüzden çok almıyorum eve de.
hatta evde dardanel ton vardı. bunlarıda çantama koyarım diyordum

sen izledin mi game of thoresi

Önce kitabını okumak istiyorum. ondan izlemedim. Onu şöyle bol vaktimde arka arka izleyeceğim.

Deniz suyundan tatlı su arıtması yapılıyor. Artık denizleri okyanusları içeriz. Biz ölene kadar da bitmez zaten o su rahat ol :)

O zaman deniz kenarında bir yer almak için kendimi hırpalayayım

tarla almasın mı diyorsun
Almasın tabi:) bizim bi komşunun evini 2B yasası mı nedir onunla evin bahçesini habersiz satmış devlet. Satın alan kişiden geri satın aldılar bunlar da 60bine. Yani su bitecek de devlet pınarın dibini sana bana mı bırakacak:) bide böyle borçlu çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…