Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ben de derbederlerdenim bugün,
gece oğlum rahatsızlandı, kustu bir kaç kez,
zate onun dışında da tüm gece boyunca huysuzdu, yarı uykuluyum,
sabah da işe geç kaldım,
işler karışık...
geçmiş olsun goha. şimdi nasıl peki. kim yanında evde.

ben de derbederlerdenim bugün,
gece oğlum rahatsızlandı, kustu bir kaç kez,
zate onun dışında da tüm gece boyunca huysuzdu, yarı uykuluyum,
sabah da işe geç kaldım,
işler karışık...
Aaa gecmis olsun
Kiyamam ona ben,insallah cabuk iyilesir

Hanımlar merhaba,

Forumda başka bir şey ararken birbirinizi deşifre ettiğiniz mesajlara denk geldim. Stalkerlık seviyemi ölçmek için denedim, 1 dakika içinde bir-dost'un facebook ve instagram sayfasını buldum. Devamını getirmedim ama yorumlarınızı kullanarak sanırım çoğunuzun şahsi hesabını bulurdum (birinizi gördüm sanıyorum ama dediğim gibi amacım kimseyi deşifre etmek olmadığı için ilgilenmedim).

Başlığınıza bodoslama girdiğim için özür dilerim lakin forum genelinde fazla açık veriyorsunuz, ileride başınıza dert açmasını istemediğim için naçizane belirtmek istedim, başka herhangi bir niyetim yok. Art niyetli insan çok maalesef.

İyi haftasonları hepinize.

Devamına da bi bakar mısın
Sayfam sorun değil, şahsi profilime de hemen ulaşılıyo mu ben ona şaştım
Adımı biliyo muydun sayfayı nasıl buldun hemen, ben mi safım millet mi cin anlamadım gitti

benım profıl gizlı :) arkadas olarak ekleme butonu bıle yok fotograflarda gızlı arkadas lıstemde gızlı
sahsen benım ıcın sorun olacagını sanmıyorum

Devamına da bi bakar mısın
Sayfam sorun değil, şahsi profilime de hemen ulaşılıyo mu ben ona şaştım
Adımı biliyo muydun sayfayı nasıl buldun hemen, ben mi safım millet mi cin anlamadım gitti
Adınızı bilmiyordum.
Tamamen burada verdiğiniz bilgilerden buldum.

Adınızı soyadınızı da yine buldum sanıyorum. Bir hesabınızın profil resminde çocuklarınız varsa doğru buldum.

Adınızı bilmiyordum.
Tamamen burada verdiğiniz bilgilerden buldum.

Adınızı soyadınızı da yine buldum sanıyorum. Bir hesabınızın profil resminde çocuklarınız varsa doğru buldum.
Yok benim zaten 1 tane çocuğum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…