O zaman sana noluyor yaw...bende kaynana koca çocuk yok bide düşün
O zaman sana noluyor yaw...
Hiç konuşma, teessüf ederim...
Teşekkürler shot. Genel olarak bulunabilir manasında dedim senin için değil. Doğru diyorsun biz de fazla açıldık ne olur ne olmaz Sağol :)
Eski nickimi biliyor musun peki yazmıştım ama görmedin sanırımBişey demeden edemeyeceğim... Gördüğüm en güzel rumuza sahipsin
Bi şöyle olamadım arkadaşKarnım acıktı ama içim birşey almıyor... Salata mı söylesem acaba...
Evet ama çıkartamadım biliyor musun? O kadar zaman geçti ki üstünden...Eski nickimi biliyor musun peki yazmıştım ama görmedin sanırım
Adınızı bulmadan sayfayı bulmak çok zor değil, azıcık arama mantığını bilince pıt çıkıyor :)Millet adımı bilmeden buluyo
Sende iş yok
( Link atıyorum özelden )
Kim hangi bilgiyi vermiş çok bakmadım ama özellikle profil resmini anlatanlar değiştirirse iyi olur.Teşekkürler shot. Genel olarak bulunabilir manasında dedim senin için değil. Doğru diyorsun biz de fazla açıldık ne olur ne olmaz Sağol :)
Evet ama çıkartamadım biliyor musun? O kadar zaman geçti ki üstünden...
Bi şöyle olamadım arkadaş
Gebeyken bile herşeyi aldı midem
Yemediğinden oluyor hep bunlarEvet ama çıkartamadım biliyor musun? O kadar zaman geçti ki üstünden...
Değiştirdim resmimi :)Adınızı bulmadan sayfayı bulmak çok zor değil, azıcık arama mantığını bilince pıt çıkıyor :)
Adınızı da biliyorum artık, tanıştığıma memnun oldum
Kim hangi bilgiyi vermiş çok bakmadım ama özellikle profil resmini anlatanlar değiştirirse iyi olur.
Millet özellikle bdvde takıştığı insanın hayatını deşmek için fırsat kolluyor. Geçen senelerde yanılmıyorsam birinin instagramını falan bulmuşlardı eski mesajlarından.
Yaz yaz, illa çıkartırız birbirimizi...Dur özelden yazaym
Sağ ol sayın shot bende memnun oldumAdınızı bulmadan sayfayı bulmak çok zor değil, azıcık arama mantığını bilince pıt çıkıyor :)
Adınızı da biliyorum artık, tanıştığıma memnun oldum
Söyleyeyim miSağ ol sayın shot bende memnun oldum
Adımı bilmeden nasıl çıkıyo ya ben hala orada kaldım
Yemediğinden oluyor hep bunlarbak bana unutuyor muyum
dün yazarken fark ettim
88linin 6 bebesinin yaşlarını bile unutmamışım
Can boğazdan gelir yiyin gari
Özelden olmak kaydıyla tabiSöyleyeyim mi
Ben anladım nasıl bulduğunu. Gayet de kolay bulunur dediğin gibiSöyleyeyim mi
Yazıyorum şimdi.Özelden olmak kaydıyla tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?