Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Kendi adıma teşekkür ederim ikaz için :)
Benim için bilinmek sorun değil. Sadece tanıdığa denk gelmesin yeter

Selamlar herkese,

Nerden nasıl kişiler deşifre oluyor anlamadım ben...
Canım biz dostu instagramdan takip ediyoruz. Sonra takipçilere bakıp kimin kim olduğunu tahmin ediyoruz falan. Tabi tüyolar da havada uçuşuyor :) dışarıdan bir başkası da aynı tüyolar ile kimin kim olduğunu bulabiliyor

Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.
Ama verdiğiniz ipuçlarıyla herkesin instagramı kolaylıkla bulunur muhtemelen.

Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.

sağol canım, haklısın elbette.

Bende Bir-Dost takip etmek istiyorum... Bananeeee....

Bir ben kalmışım desenize...

beni bulamazsın kanımca birşey söylemedim
ama temkinli olmakta fayda var.

Teşekkürler shot. Genel olarak bulunabilir manasında dedim senin için değil. Doğru diyorsun biz de fazla açıldık ne olur ne olmaz Sağol :)

yaşlandık artık geçti bizden
bende eskiden sherlock holmes gibiydim
Kayna, koca derken çocuklar derken paslandık valla. Ama yok daha yaşlı değiliz ayol...
Geçende bir tanıdığıma dedim "hamileyim" çok sevindi ve dediği şu oldu "ay ne kadar şanslısın, kaçtın sen? 10 yaş daha gençleşicen kızzz" demez mi... Uykusuz geceler ile göz altı torbaları ile nasıl olacaksa artık...

bende kaynana koca çocuk yok bide düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…