Bana uyarBen didim ama whatsapp kurak didim
Hanımlar merhaba,
Forumda başka bir şey ararken birbirinizi deşifre ettiğiniz mesajlara denk geldim. Stalkerlık seviyemi ölçmek için denedim, 1 dakika içinde bir-dost'un facebook ve instagram sayfasını buldum. Devamını getirmedim ama yorumlarınızı kullanarak sanırım çoğunuzun şahsi hesabını bulurdum (birinizi gördüm sanıyorum ama dediğim gibi amacım kimseyi deşifre etmek olmadığı için ilgilenmedim).
Başlığınıza bodoslama girdiğim için özür dilerim lakin forum genelinde fazla açık veriyorsunuz, ileride başınıza dert açmasını istemediğim için naçizane belirtmek istedim, başka herhangi bir niyetim yok. Art niyetli insan çok maalesef.
İyi haftasonları hepinize.
Gönderdim pardon.Eee hala bişey gelmedi
Canım biz dostu instagramdan takip ediyoruz. Sonra takipçilere bakıp kimin kim olduğunu tahmin ediyoruz falan. Tabi tüyolar da havada uçuşuyor :) dışarıdan bir başkası da aynı tüyolar ile kimin kim olduğunu bulabiliyorSelamlar herkese,
Nerden nasıl kişiler deşifre oluyor anlamadım ben...
Bunlar sayfamla iligliGönderdim pardon.
Üç tane sayfanızın linkini gönderdim, bir hesabınızda da sayfa hata veriyor, benden mi sayfanızı mı kapattınız emin olamadım.
Kendi adıma teşekkür ederim ikaz için :)
Benim için bilinmek sorun değil. Sadece tanıdığa denk gelmesin yeter
Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.Canım biz dostu instagramdan takip ediyoruz. Sonra takipçilere bakıp kimin kim olduğunu tahmin ediyoruz falan. Tabi tüyolar da havada uçuşuyor :) dışarıdan bir başkası da aynı tüyolar ile kimin kim olduğunu bulabiliyor
Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.
Ama verdiğiniz ipuçlarıyla herkesin instagramı kolaylıkla bulunur muhtemelen.
Canım biz dostu instagramdan takip ediyoruz. Sonra takipçilere bakıp kimin kim olduğunu tahmin ediyoruz falan. Tabi tüyolar da havada uçuşuyor :) dışarıdan bir başkası da aynı tüyolar ile kimin kim olduğunu bulabiliyor
Millet adımı bilmeden buluyo
He iyi, sevindim senin adına o zaman...Bunlar sayfamla iligli
Şahsi profilim yok
İnşallah ta bulunmuyodur
Eskide kaldı onlar valla, eskiden internet kurduydum...Millet adımı bilmeden buluyo
Sende iş yok
( Link atıyorum özelden )
Senin keceleri tanitalim derken millet kendini tanitti iyi mi hahahahahaMillet adımı bilmeden buluyo
Sende iş yok
( Link atıyorum özelden )
Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.
Eskide kaldı onlar valla, eskiden internet kurduydum...
Kendi derdime düştümherşeyden eksik kaldım yahu...
Teşekkürler shot. Genel olarak bulunabilir manasında dedim senin için değil. Doğru diyorsun biz de fazla açıldık ne olur ne olmaz Sağol :)Ben onlara bakmadım açıkçası. Sonuçta siz kendi aranızda konuşmuşsunuz, kimseyi isteği dışında bulmak istemedim.
Kayna, koca derken çocuklar derken paslandık valla. Ama yok daha yaşlı değiliz ayol...yaşlandık artık geçti bizden
bende eskiden sherlock holmes gibiydim
Kayna, koca derken çocuklar derken paslandık valla. Ama yok daha yaşlı değiliz ayol...
Geçende bir tanıdığıma dedim "hamileyim" çok sevindi ve dediği şu oldu "ay ne kadar şanslısın, kaçtın sen? 10 yaş daha gençleşicen kızzz" demez mi... Uykusuz geceler ile göz altı torbaları ile nasıl olacaksa artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?