Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Gohacigim ben yildim artik inan hep is hep is

ben şaka dediydim, senin eşin esnaf değil miydi, haftasonu çalışması normal değil mi?
çok doldurma kendini bence, mesleği bunu gerektiriyorsa böyle olacak.
yapacak bir şey yok, bence sen evde bebekle çok bunaldığın için zor geliyor.

Valla moralim cok bozuk, gunde 16 saatleri gecti artik gercekten olmaz bu kadari
Herkes esnaf ben anlamiyorum bu adamin davranislarini

( kiz saka dedigini anladim, seni yakalamisken dert yaniyorum napiim )

Taaa kurban bayraminda canim
O zamana bizden geriye birsey kalirsa tabii

pöf,
senin gibi neşeli birini bile ne hale getirmiş hayat, gözü kör olsun.
adamın da boynu devrilsin diyeceğim de ucu sana dokunacak.
ya bu erkekler harbi salaklar hee, ben sana diyim,
hayır bir de benzer taraftasınız, sen eşine yardımcı olabilirsin normalde bazı işlerinde, eve bile getirebilir, amaç birlikte vakit geçirmek olunca iş bile tatlı gelir,
ama nato kafa nato mermer.

ya ben kendi eşimden baya umutluydum bu konuda da son doğumgünü hediyesi ile gülsem mi ağlasam mı modundayım.

Uzgunum cok kirginim ya
Yoruldum gercekten
Hayirdir ne almis dgununde?

Uzgunum cok kirginim ya
Yoruldum gercekten
Hayirdir ne almis dgununde?

3 yıldır imitasyon takı alıyor kendisi, ki 4 yıl önceki doğumgünümde bir şey almadığında imitasyon takı bile alabilirsin, maksat gönül eğlemek demiştim.
bir de diyor ki, senin diğerleri hep farklı renkti, bu sefer sarı aldım (ay ne kadar düşünceli adam dememi bekliyor herhalde...)

canım valla benim eşimde genelde konuşmak işe yara ama seninki dövmelik olmuş.
çocuk olunca kadın zaten çok yoruluyor gün içinde, ama kimse bunu anlamıyor. benimki de tutturmuştu spora gideceğim diye, aman demiştim, "ben işe başlayayım sonra ne yapıyorsan yap, ben akşam sen geliceksin de çocukla azıcık ilgilenceksin diye gün gçiriyorum, yoksa çok yoruluyorum, dayananamam tüm gün"...

Anlamiyor laftan
Adam evin ve benim maddi ihtiyaclarimizi karsilayinca hersey cozuldu ben mukemmel kocayim zannediyorcok kiziyorum ben buna
Yahu olmasin paramiz, karin doyurmak esittir evlilik mudur ben anlamiyorum herhalde ya bi gerizekalilik var bende kesin

bursalı gelin, aslen bursalı mısın sen bakem?

bak bizim bursada olay budur,
bize de diyorlar, ya eviniz var arabanız var işiniz var, ne diye elim memleketine gidiyonuz, hayır hayalimiz bu bizim desek anlamayacaklar, biz de "işte yiyecek ekmeğimiz varmış orada, kader kısmet" diyoruz, ozaman sakinleşiyorlar :)))

eşini bursadan biraz çıkarman lazın, gerçek diyorum bak, tatil veya başka sebeple, şöyle bir dış dünyayı yeniden keşfetmesini sağlamalısın. muhtemelen eşin hep böyle değildi, yoksa sen evlenmezdin değil mi, yeniden kafasını geri getirmek için dürtmek lazım, ama dediğim gibi Bursanın havası suyu da bunu etkiler.

bugün bir KK turu yapıp erken yatacaktım.
BDV de 8 aylık hamileyim oruç tutmak istiyorum demiş biri

o konuya tut tabi ki diyen arkadaşları etiketleyeyim de bir daha herhangi bir önerilerini dikkate almayayım diyorum.
acaip de sinirliyim, çıkamadım bir türlü,
konu da kapandı zaten.

Belki de haklisin
O kadar zor bir adam ki anlatamam
Yola gelmez laf dinlemez
Psikolojim bozuldu resmen, cocuk olmasa gun boyu uyurum
O derece

Günaydın herkese...
Berbat bir haftasonu geçirdim... Ama yılmadım ayaktayım...
Konu açacaktım vaz geçtim.
Müsait olunca buraya dökeceğim derdimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…