Amin sağ olİşi sormuştum. Allah yardımcın olsun hem iş hem ev hem çocuk zor şeyler
Ben eşin şehir dışına çıkıyo sanıyodumValla moralim cok bozuk, gunde 16 saatleri gecti artik gercekten olmaz bu kadari
Herkes esnaf ben anlamiyorum bu adamin davranislarini
( kiz saka dedigini anladim, seni yakalamisken dert yaniyorum napiim)
Onu ben nerdeyse her hafta yapıyorumha ha bir de beni düşünün eş ailesi ziyareti yaptım haftasonu
uzun zaman sonra neredeyse kazasız atlattık ama
ama ne suya dokundum ne sabuna...
Onu ben nerdeyse her hafta yapıyorum
Cumartesi gitmiştim de gece fena geçti nazar oldu çocuk herhalde
Kayınvalidem benim aksime çok sosyaldir 7 mahalle tanır kayınvalidemi, türbe gibi de evine girer çıkarlar. Kızım sevmiyo kalabalığı annesi gibi yabani
Benim de piknik yapasım var açıkçası da, dediğin gibi artık Ramazan geldi olmaz.Bende çok sitem sevmem ama fenalardayım
Ramazana girmeden son Pazar piknik yapasım vardı gidemedik
Daha 1 ayda gidemem
İş, ev, çocuk, iftarlar.. Eline beline kuvvet Bir-Dost artık..
Bilmiyorum ki hayırlı mı oldu hayırsız mı oldu.
Bilmiyorum ki hayırlı mı oldu hayırsız mı oldu.
Allah yukarda eşim ağzını açıp "neden" demedi.
Biliyor zaten herşeyi...
Ama sanırım bardak taştı benim de sabır tükendi. Patladım...
Ufak Ufak anlatıyorum nolduğunu...konuyu bilmiyorum da huzurlu bir hamilelik geçirsin işte ne güzel.. iyi tarafından bak..
Bana sürpriz olmadıİşlerimi anca toparladım geldim bir soluk...
Dananın kuyruğu koptuBir-Dost
Kavga ettim kayınvalidemle, kavga da denilmez de...
uçarsam özleyin beni kızlar
Bunda bişey yok aslındaKonuya gelince.
Cuma akşamı eltim beni aradı, sana gelicem kahve içmeye işten çıkıp eve geldiğinde sende olmuş olurum dedi.
Bende tamam dedim ama kayınvalideme birşey söylemede, istersen bana yemeğe kal dedim.
Eltim de olur dedi, çocuklar oynar beraber, 1 haftadır çocuklar birbirini görmemişti.
Neyse ben eve geçtim eltim de yeni girmiş zaten eve.
Kayınvalidem kayınpederim surat bir karış zaten. Toparlandılar gittiler evlerine.
Eltime dedim "noldu bunlara"
Eltim bana gelirken yolda aramış kayınpederim, eltimde nasılsa oraya varacağım diye açmamış teli.
Tam diyor kapıya varmıştım zaten, eve girdiğinde kayınvalidem demiş "ne o telefonlarını da açmıyorsun artık" , eltimde demiş "zaten geldim, ayrıca duymadım yürürken telefonu ondan açmadım" diyerek kapatmış mevzuyu.
Kayınvalidem "kalıcakmısın burada" falan gibilerinden imada bulunmuş, kayınpederim de atlamış hemen "belli ki souvvenir davet etmiş, ne soruyorsun hala" diye.
Yani bir eltimin moralini bozmuşlar orada.
konu nedir,
ramazan başladı dini yorumdan gidicem ben de bugün muhtemelen.
hayır soru soruluyor, bildiğince cevap veriyorsun, sonra yok sen kafandan fetva uyduruyorsun bilmem ne, sorma o zaman...
saçı kazınmışta.. sanki tek derdi o.. üslupsuz ergen vakası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?