Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Günaydın gençler
Hayırlı ramazanlar diliyorum
İşi sormuştum. Allah yardımcın olsun hem iş hem ev hem çocuk zor şeyler
Amin sağ ol
Hey heylerim gelmişti de o satırları yazarken..

Valla moralim cok bozuk, gunde 16 saatleri gecti artik gercekten olmaz bu kadari
Herkes esnaf ben anlamiyorum bu adamin davranislarini

( kiz saka dedigini anladim, seni yakalamisken dert yaniyorum napiim )
Ben eşin şehir dışına çıkıyo sanıyodum

Esnafın da çeşitliliği var tabi
Mesela babam da esnaf ufak bi büfesi var, saatleri okula bağlı.
Sabahın köründe mini mini birler gelmeden dükkanı açar akşam 8 e doğru kapatır, saatleri düzenli
Okul tatilse geç açar

Eniştem iç dış mağazalar yapar ya da yeniler
Şehir dışına çıkar
Bazen 15 gün gelmez
Bazen İstanbul içi iş alır hep burdadır

ha ha bir de beni düşünün eş ailesi ziyareti yaptım haftasonu

uzun zaman sonra neredeyse kazasız atlattık ama
ama ne suya dokundum ne sabuna...

ha ha bir de beni düşünün eş ailesi ziyareti yaptım haftasonu

uzun zaman sonra neredeyse kazasız atlattık ama
ama ne suya dokundum ne sabuna...
Onu ben nerdeyse her hafta yapıyorum
Cumartesi gitmiştim de gece fena geçti nazar oldu çocuk herhalde
Kayınvalidem benim aksime çok sosyaldir 7 mahalle tanır kayınvalidemi, türbe gibi de evine girer çıkarlar. Kızım sevmiyo kalabalığı annesi gibi yabani

evet çocuklar hiç sevmiyor,
benimki zaten hastaydı perşembeden, cuma iyi gibi olunca iptal etmeyelim dedik, ama inanılmaz huysuzdu.
babannesine bırakıp kaçtım çok az.
kendi annemlerde olsa sinemaya falan da kaçardım ama kv sürekli naz niyaz yapıyor, yok yemek yapamamış çocuk var diye, yok stres olmuş falan filan. hayır bu kadın 3 çocuk nasıl büyüttü şaşıyorum.

Bende çok sitem sevmem ama fenalardayım
Ramazana girmeden son Pazar piknik yapasım vardı gidemedik
Daha 1 ayda gidemem
İş, ev, çocuk, iftarlar.. Eline beline kuvvet Bir-Dost artık..
Benim de piknik yapasım var açıkçası da, dediğin gibi artık Ramazan geldi olmaz.
Her ne kadar niyetli olmasam da, eşim oruç tuttuğu için.
1 Ay artık evlerdeyiz...

Bilmiyorum ki hayırlı mı oldu hayırsız mı oldu.
Allah yukarda eşim ağzını açıp "neden" demedi.
Biliyor zaten herşeyi...

Ama sanırım bardak taştı benim de sabır tükendi. Patladım...

konuyu bilmiyorum da huzurlu bir hamilelik geçirsin işte ne güzel.. iyi tarafından bak..

Konuya gelince.
Cuma akşamı eltim beni aradı, sana gelicem kahve içmeye işten çıkıp eve geldiğinde sende olmuş olurum dedi.
Bende tamam dedim ama kayınvalideme birşey söylemede, istersen bana yemeğe kal dedim.
Eltim de olur dedi, çocuklar oynar beraber, 1 haftadır çocuklar birbirini görmemişti.
Neyse ben eve geçtim eltim de yeni girmiş zaten eve.
Kayınvalidem kayınpederim surat bir karış zaten. Toparlandılar gittiler evlerine.
Eltime dedim "noldu bunlara"
Eltim bana gelirken yolda aramış kayınpederim, eltimde nasılsa oraya varacağım diye açmamış teli.
Tam diyor kapıya varmıştım zaten, eve girdiğinde kayınvalidem demiş "ne o telefonlarını da açmıyorsun artık" , eltimde demiş "zaten geldim, ayrıca duymadım yürürken telefonu ondan açmadım" diyerek kapatmış mevzuyu.
Kayınvalidem "kalıcakmısın burada" falan gibilerinden imada bulunmuş, kayınpederim de atlamış hemen "belli ki souvvenir davet etmiş, ne soruyorsun hala" diye.

Yani bir eltimin moralini bozmuşlar orada.

Biz bir güzel yemek hazırladık el birliği ile, eltim bu anlamda beceriklidir ve çok yardım eder.
Normalde benim eşim eltimin eşinden daha erken gelir, ama bu sefer ne olduysa işi uzadı.
Önce eltimin eşi girdi eve ve girer girmez "aaa annemler yokmu, ben onları burada zannediyordum" dedi aldı telefonunu balkona gitti, annesini aradı.
Buraya kadar problem yok. Adam zaten biliyor o gün çocuğa onlar baktı bende olabilirler düşüncesi ile arıyor "nerdesiniz, niye yoksunuz" diye.

Bunda bişey yok aslında
Ya da ben detaycı değilim ondan bana öyle geliyo

Yalnız benim evime ben yokken kimse giremez, sizin ev yol geçen hanına dönmüş

konu nedir,
ramazan başladı dini yorumdan gidicem ben de bugün muhtemelen.

hayır soru soruluyor, bildiğince cevap veriyorsun, sonra yok sen kafandan fetva uyduruyorsun bilmem ne, sorma o zaman...

saçı kazınmışta.. sanki tek derdi o.. üslupsuz ergen vakası..

Eltim de kızdı aslında eşine "sana ne burası senin evin mi, yoklarsa vardır sebebi" diye söylenmiş.
Çünkü eşi balkona gitti konuşmak için eltimde yanında gitti.
Ve konuşulanları duymuş. İçeri geldi bunlar.
Ben hiç sesimi çıkartmadım, istifimi bozmadım çocukla ilgileniyorum.
Durup dururken eltimin eşi "ben çok iyi değilim, çıkıyorum" dedi.

Tabii ben de bozuldum eltimde bozuldu.
Ses çıkartmadık o çıktı kapıdan.
Bende eltime dedim noluyor Allah aşkına? Ortada olan nedir diye.
Eltimde daha ne olsun kayınvalidem seni de beni de şikayet etti oğluna.
Ne diyorsun sen dedim?
Tutmuş kayınvalidem demiş ki, eltimin eşi "siz niye yoksunuz" diyince, beni davet etmediler ki? Nasıl kalalım" demiş. Ardından da eltimi şikayet etmiş "biz arıyoruz hanfendi açmıyor telefonunu" diye.

Yani kadında idare namına birşey yok.
Bu arada eşimin abisi ile arası kötü, çünkü anne hep onları çifte standart büyütmüş.
Benim eşime çok düşkün, eşimin abisine ise çok afedersiniz köpek muamelesi yapmış.
İki kardeş arası gayri ihtiyari bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…