Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Bazısı işkolik olur
Seninki de öyle sanırım
Oğlunu al gez onu bekleme boşver
Haklisin
Oglani kaldiramiyorum ya bebek arabasinda da durmuyor gercekten sasirdim napacagimi
Kucakta uzun sure tasiyamiyorum, kanguruyla nefes nefese kaldim en son. Bilmiyorum ben de kendi kendime cozum ariyorum iste. Herhalde bana agir geliyor oglan, ondan kaldiramiyorum. Yoksa sekiz aylik bebe yani nedir ki

Yok yok normal
Bana da öyle geliyodu çünkü hem hareketsizler, kilolu oluyorlar
Hemde hep kucak istiyorlar
Çayır, çimen, park tarzı bi alan var mı yakında
Al bi geniş örtü
Git oraya ser yuvarlansın : ) açık hava ikinize de iyi gelir. Minik te bi yastık at çantana

Denemem lazim bir gun. Belki bir cocuk parki bulurum canim

SouvveniR senin bu kv ile artık olmaz, sen çok gerginsin, o da aynen öyle.
bir de hamilesin, yazık sana,
artık eşin başka çözüm bulsun, vazgeçin kv ye çocuk baktırmaktan.
Zaten ikinci bebekte kopar kıyamet
Birinciye zoraki bakıyo
Bi çözüm bulmak lazım bencede

valla canım benim kv ile adı konulmuş bir durumumuz yok,
ama sürekli söyler oğluma baktığını, eşim bile hoşlanmıyor bu sebeple
Ben eşime peşinen dedim
Annemden başkasına bırakmam diye
Ablam var benim mesela ama kendi sorumlulukları var, teklif bile etmem
Kayınvalidem istemez, 1 saat bakmayana böyle bi teklif düşünülemez
Ya işten çıkarım ya bakıcı sanırım annem dışında bir ihtimal düşünürsem, Allah razı olsun benim annem daha bir ah yoruldum dememiştir. Eşimde diyo senin annen yorulsa da bize söylemez, bizim kız çok cadı yoruyordur diye

Kayınvalide gelemni iple çekiyosa ondandır, oğlanı al diye belki
Ama eltinin sana gelmesine niye bozuluyolar bilmiyorum
Bende onu bilmiyorum işte.
Çözemedim, eskiden eşim de bozulurdu, artık bozulmuyor.
O da farkında birşeylerin.

Ama sen bir evladı dövüp, canına okuyup "annneee çişim var nolur al içeri" diye kapılarda ağlatıp, diğerini pamuklara sarar yaşatırsan, "aman bir tanem" diye büyütürsen olacağı bu zaten. Bende eltim de bunun farkındayız zaten.
Bu soğukluk çocukluktan girmiş içlerine, eşim abisine karşı hep doldurulmuş "bak gördün mü napıyor, bak gördün mü haber bile vermiyor" hep bir "üzen evlat" olarak gösterilmiş. Benim eşim de "en kıymetli" olarak büyümüş.

Ben anlamıyorum nasıl bir zihniyet. Nasıl bir anne, baba bunlar...
Yazık etmişler çocuklarına, birini ezikleyip diğerini pohpohlamışlar hep...

Yapıcak birşey yok bu noktada tabii ki olan olmuş zaten.
Ama bizim derdiğimiz sizin sorununuz ne olursa olsun biz iki elti anlaşıyoruz çocuklar bir birini özlüyor bize mani olmayın.
Arada da başbaşa yemek yiyelim, siz kardeşsiniz, elalem kenetlenmiş, siz niye böylesiniz diye kızıyoruz.

Anneler öyle işte fedakarlar, benim annem de öyle.
Fakat yıldırdılar kadını ben ne yapayım.
Kendi anneme birşey diyemiyorum.
Zaten ikinciden sonra çalışacak olabilme durumunu ancak bakıcı tutarak çözebilirim.
Onu da anneme yakın oturarak sağlayabilirim.
Sabah gelir akşam evine döner bakıcı da sabah gelir benim iş saatime yakın gider.
Bu şekilde sorun kalkar ortadan.

Ama her daim evdeki hesap çarşıya uymuyor malesef.
O yüzden güvenemedim bizi aşacak bir meblada daireye taşınmayı, taşınma masrafları da cabası tabii ki...
Kimse bize maddi anlamda bu güne kadar destek sağlamadı, bu anlamda bir beklentim de yok kimseden.
O yüzden madem kendi yağımızla kavruluyoruz, ona göre de ayağımızı uzatmamız lazım...

SouvveniR senin bu kv ile artık olmaz, sen çok gerginsin, o da aynen öyle.
bir de hamilesin, yazık sana,
artık eşin başka çözüm bulsun, vazgeçin kv ye çocuk baktırmaktan.

Ben geçtim çoktan, ama işte...
Kayınvalidem "bakmam" demiyor, ben eşime diyorum böyle olmuyor ayrılayım işten artık "e bakıyorlar ya daha ne" diyor bu sefer.
annem baksın diyorum ramazandan dolayı kadın diyor bu ramazanı bari evimde geçireyim, haklı... Ona da kıyamıyorum.
Sanırım tepem atıp taşınıcam en sonunda... Vallahi bunaldım yani... Herşey üstüme geliyor.
Ben stres içinde hamilelik geçiriyorum, ilki de farklı olmamıştı zaten, onu da stres altında geçirmiştim ve çok problemli bir hamilelik olmuştu...

off ama en önemlisi o

Eki Görüntüle 1843023 Bir-Dost bebisim bi hayvanim oldu
Nasi bakilir buna sen anlarsin bi el ativer sevaptir
havyan mı

Ya bunu çok bilmiyorum
Bi tane var bende, önce çok güzeldi
Gelen giden çok güzel bu gerçek mi dedi, sonra döküldü. Belki mevsimi geçmiştir bilmiyorum, belki nazar : )
Kapalı balkona koydum fena değil
Az sulanıyo bu hafta bir

Bi de Bim'a şundan gelmiş 7 TL
Hacı yatmaz bunlar
Bizim cadının kum torbası gibi bişey oldu kendinden büyük

Nazardandir o
Az sulama tam bana goreymis unuturum ben zaten anca haftada bi aklima gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…