Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Paranoyak olunmayacak gibi değilki.
Google'da deep web yazıp görsellere baktım, yetti bana.
Yeterince korkunç fotoğraflar vardı keşke görmeseydim dedim yani...

Hele bir de içeriğine girip "asıllarını görmek" dehşet verici.
Nasıl girildiğine dair bütün bilgileri de okudum.
Bilgi iyidir, ama fazla merak iyi değil.
O yüzden hayatta girip bakmam...
Giriş yasalmış, fakat orada paylaşımlar yasal değil.
Gizli kuruluşların da aynı şekilde oralarda dolandığına dair varsayımlar varmış...

İnsanın psikolojisi bozuluyor

Kızlar benim iki gündür moralim çok bozuk.
Babam sonunda ondan beklediğim davranışı yaptı. Benim nikah düğün ev kurma işlerimle alakalı.
Dün bir kavga çıktı evde. Annemi ağlattı. Hiç dinlemeden bağırmaya başladı. Belki kendince haklıdır ama haksız duruma düşüyor. Dün bizi yıktı ağlattı huzursuz etti. Sonra karşısına çağırıp konuştu. İlk başta yapması gerekeni en son yapıyor.
Bana nişanı atmamı ima etti.
Tanışmaya ve nişana geldiler biz hala iadeyi ziyaret yapmadık. Karşı tarafın gözünde ailecek önemsemiyoruz imajı çiziliyor. Ne annem ne babam aramıyorlar ilgilenmiyor.
Sonra babam bir de diyorki sana değer vermeyecekler bilmem ne diyor. İnsan önce kendi kızına değer verir sonra başkasının değer vermesini beklemesi gerekmez mi?
Anasız babasız imajı çizip değer vermiyorlar demeleri garip değil mi? Bende mi sorun var? 2 ay sonra bir daha görüşmesinler istemiyorum zaten şu dönemde yapmasalar olmaz mıydı?
ilk başta güzel gider gibi olduğundan ses etmedim yoksa bende kendi başıma herşeyimi yaparım ederim. Kimseye ailen böyle yaptı dedirtmem ben böyle istiyorum der geçer sallamazdım. Şuan kendimi yarıyolda bırakılmış hissediyorum.
Aslında babamın tüm derdi para. Halam kızın için destek ol vs. dedi. O da olacağım falan dedi ama şimdi bir şey istemeyeyim diye sorun çıkarıyor. İstemiyordum zaten. Azıcık keyfime bakayım der gibi oldum burnumdan geldi.
Off çok konuştum özür dilerim.

farz etti ki bölümünde okudum. hatta seni etiketleyip buraya da yazdım ama seni üzmemek için sildim.

insan bu gibi durumlarda bir omuz istiyor.. inşallah çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…