Vikviklemek Hakkında Herşey :)

canım üzülme ..
illa bir sorun çıkıyor zaten bu evlenme olayı öncesinde..
sen nişanlınla mutlumusun ona bak..

o zaman sen de ilk başta yapacağını şimdi yaparsın, daha az devreye sokarsın aileni.
yapacak bir şey yok, gitmiyorlarsa gitmezler aramıyorlarsa aramazlar, sen kendinden sorumlusun.

güzel günlerinde dertlenip yıpranma boş yere.
ufak şeylere de çok anlam yükleme, karşı taraf da yüklemesin.
herkes iyi anlaşacak diye bir kaide yok.

kız bak güldüreyim seni acık
benim düğün eşimin memleketinde oldu nikah ist da.. ve kv dem babamı sadece nikahta gördü bir kere.. 13 senelik evliyim yolda karşılaşsalar birbirlerini tanımazlar

Bu arada evi tuttuk... Vaz geçmiştik adam Allah'tan başkasına vermemiş.
Bütün gün bana geri dönmesini bekledim dün, adam gece döndü...
Neyseki sevinçliyim...
Ondan günüm güzel diyodun yani
Şimdi anlaşıldı : )
Hadi gözün aydın, hayırlara vesile olur inşallah

benim düğün eşimin memleketinde oldu nikah ist da.. ve kv dem babamı sadece nikahta gördü bir kere.. 13 senelik evliyim yolda karşılaşsalar birbirlerini tanımazlar
Bizimkiler de küs.
Babam onları en son 3buçuk sene önce gördü. Annem de kvyi doğumda 2 yıl önce.

benimde ablamın kv si , geçen gün anneme senin eşini hiç görmedim demiş düşün
benim babam soğuk birisidir. eniştemde ailesi de kabul ettiler onu öyle

farz etti ki bölümünde okudum. hatta seni etiketleyip buraya da yazdım ama seni üzmemek için sildim.

insan bu gibi durumlarda bir omuz istiyor.. inşallah çok mutlu olursun

Boşver yaz. İnsanların babam hakkında söyledikleri inan üzmüyor beni.

canım üzülme ..
illa bir sorun çıkıyor zaten bu evlenme olayı öncesinde..
sen nişanlınla mutlumusun ona bak..

Mutluluğu yaşayamıyorum ki?
Şuan şu dertler bitsin istiyorum. Gelinlik giymek bilmem ne hiç birinde gözüm yok. Öyle buruğum.

mdi yaparsın, daha az devreye sokarsın aileni.
yapacak bir şey yok, gitmiyorlarsa gitmezler aramıyorlarsa aramazlar, sen kendinden sorumlusun.
İlk başkta olsa daha kolaydı. Nişanlımın babanı arayıp telefonda bağırdı adama.
Şimdide diyorki bayramın 2. gün gider 2 saat oturur geliriz.
Bu saatten anlamı kalmadı. Herşeyin içine edip sonra yapmak çok saçma bıktım artık ondan. Yaptığı hiç bir şeyin anlamı yok.

Valla hiç gülecek halim yok. Gözlerimin altında ağlamaktan çift sıra torba oluştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…