- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bir latif doğan klasiğimionu baştan izliycem küsmüştüm kitabı okurken bir yerde yarım bıraktım
delimiyim neyim yazara küstüm
Fox değil fx diye yabancı bi kanal.fox tamı? fx temi
kaçta vardı yayın akışında gözükmüyor
6.sezon yayınlanmış ama fx sonradan veriyormuş bitmiş aslında sezongavur fox olanda fx yani
eş zamanlı veriyor yalnız yeni bölümler yani..
bende yok. ben zaten tv bilem kullanmıyorum. ama ciddi fark etti faturamFox değil fx diye yabancı bi kanal.
Kızlar benim iki gündür moralim çok bozuk.
Babam sonunda ondan beklediğim davranışı yaptı. Benim nikah düğün ev kurma işlerimle alakalı.
Dün bir kavga çıktı evde. Annemi ağlattı. Hiç dinlemeden bağırmaya başladı. Belki kendince haklıdır ama haksız duruma düşüyor. Dün bizi yıktı ağlattı huzursuz etti. Sonra karşısına çağırıp konuştu. İlk başta yapması gerekeni en son yapıyor.
Bana nişanı atmamı ima etti.
Tanışmaya ve nişana geldiler biz hala iadeyi ziyaret yapmadık. Karşı tarafın gözünde ailecek önemsemiyoruz imajı çiziliyor. Ne annem ne babam aramıyorlar ilgilenmiyor.
Sonra babam bir de diyorki sana değer vermeyecekler bilmem ne diyor. İnsan önce kendi kızına değer verir sonra başkasının değer vermesini beklemesi gerekmez mi?
Anasız babasız imajı çizip değer vermiyorlar demeleri garip değil mi? Bende mi sorun var? 2 ay sonra bir daha görüşmesinler istemiyorum zaten şu dönemde yapmasalar olmaz mıydı?
ilk başta güzel gider gibi olduğundan ses etmedim yoksa bende kendi başıma herşeyimi yaparım ederim. Kimseye ailen böyle yaptı dedirtmem ben böyle istiyorum der geçer sallamazdım. Şuan kendimi yarıyolda bırakılmış hissediyorum.
Aslında babamın tüm derdi para. Halam kızın için destek ol vs. dedi. O da olacağım falan dedi ama şimdi bir şey istemeyeyim diye sorun çıkarıyor. İstemiyordum zaten. Azıcık keyfime bakayım der gibi oldum burnumdan geldi.
Off çok konuştum özür dilerim.
6.sezon yayınlanmış ama fx sonradan veriyormuş bitmiş aslında sezon
bende yok. ben zaten tv bilem kullanmıyorum. ama ciddi fark etti faturam
Dsmart cihazı var bizde. Dijitürktede var sanırımbende yok. ben zaten tv bilem kullanmıyorum. ama ciddi fark etti faturam
Babam sonunda ondan beklediğim davranışı yaptı. Benim nikah düğün ev kurma işlerimle alakalı.
Dün bir kavga çıktı evde. Annemi ağlattı. Hiç dinlemeden bağırmaya başladı. Belki kendince haklıdır ama haksız duruma düşüyor. Dün bizi yıktı ağlattı huzursuz etti. Sonra karşısına çağırıp konuştu. İlk başta yapması gerekeni en son yapıyor.
Tanışmaya ve nişana geldiler biz hala iadeyi ziyaret yapmadık. Karşı tarafın gözünde ailecek önemsemiyoruz imajı çiziliyor. Ne annem ne babam aramıyorlar ilgilenmiyor.
Sonra babam bir de diyorki sana değer vermeyecekler bilmem ne diyor. İnsan önce kendi kızına değer verir sonra başkasının değer vermesini beklemesi gerekmez mi?
Anasız babasız imajı çizip değer vermiyorlar demeleri garip değil mi? Bende mi sorun var? 2 ay sonra bir daha görüşmesinler istemiyorum zaten şu dönemde yapmasalar olmaz mıydı?
ilk başta güzel gider gibi olduğundan ses etmedim yoksa bende kendi başıma herşeyimi yaparım ederim. Kimseye ailen böyle yaptı dedirtmem ben böyle istiyorum der geçer sallamazdım. Şuan kendimi yarıyolda bırakılmış hissediyorum.
Aslında babamın tüm derdi para. Halam kızın için destek ol vs. dedi. O da olacağım falan dedi ama şimdi bir şey istemeyeyim diye sorun çıkarıyor. İstemiyordum zaten. Azıcık keyfime bakayım der gibi oldum burnumdan geldi.
Dsmart cihazı var bizde. Dijitürktede var sanırım
Bu arada evi tuttuk... Vaz geçmiştik adam Allah'tan başkasına vermemiş.
Bütün gün bana geri dönmesini bekledim dün, adam gece döndü...
Neyseki sevinçliyim...
dsmart yada dijiturk annemlerde var.Dsmart cihazı var bizde. Dijitürktede var sanırım
ah o uydu net.uydu net bizimki .. digitürkte yok ..
Ondan günüm güzel diyodun yaniBu arada evi tuttuk... Vaz geçmiştik adam Allah'tan başkasına vermemiş.
Bütün gün bana geri dönmesini bekledim dün, adam gece döndü...
Neyseki sevinçliyim...
Bizimkiler de küs.kız bak güldüreyim seni acık
benim düğün eşimin memleketinde oldu nikah ist da.. ve kv dem babamı sadece nikahta gördü bir kere.. 13 senelik evliyim yolda karşılaşsalar birbirlerini tanımazlar
kız bak güldüreyim seni acık
benim düğün eşimin memleketinde oldu nikah ist da.. ve kv dem babamı sadece nikahta gördü bir kere.. 13 senelik evliyim yolda karşılaşsalar birbirlerini tanımazlar
farz etti ki bölümünde okudum. hatta seni etiketleyip buraya da yazdım ama seni üzmemek için sildim.
insan bu gibi durumlarda bir omuz istiyor.. inşallah çok mutlu olursun
canım üzülme ..
illa bir sorun çıkıyor zaten bu evlenme olayı öncesinde..
sen nişanlınla mutlumusun ona bak..
İlk başkta olsa daha kolaydı. Nişanlımın babanı arayıp telefonda bağırdı adama.mdi yaparsın, daha az devreye sokarsın aileni.
yapacak bir şey yok, gitmiyorlarsa gitmezler aramıyorlarsa aramazlar, sen kendinden sorumlusun.
kız bak güldüreyim seni acık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?