ah o uydu net.
netinide kullanıyor musun.
bizim burada yok. fiyatı çok uygun
Senin baban arızaKızlar benim iki gündür moralim çok bozuk.
Babam sonunda ondan beklediğim davranışı yaptı. Benim nikah düğün ev kurma işlerimle alakalı.
Dün bir kavga çıktı evde. Annemi ağlattı. Hiç dinlemeden bağırmaya başladı. Belki kendince haklıdır ama haksız duruma düşüyor. Dün bizi yıktı ağlattı huzursuz etti. Sonra karşısına çağırıp konuştu. İlk başta yapması gerekeni en son yapıyor.
Bana nişanı atmamı ima etti.
Tanışmaya ve nişana geldiler biz hala iadeyi ziyaret yapmadık. Karşı tarafın gözünde ailecek önemsemiyoruz imajı çiziliyor. Ne annem ne babam aramıyorlar ilgilenmiyor.
Sonra babam bir de diyorki sana değer vermeyecekler bilmem ne diyor. İnsan önce kendi kızına değer verir sonra başkasının değer vermesini beklemesi gerekmez mi?
Anasız babasız imajı çizip değer vermiyorlar demeleri garip değil mi? Bende mi sorun var? 2 ay sonra bir daha görüşmesinler istemiyorum zaten şu dönemde yapmasalar olmaz mıydı?
ilk başta güzel gider gibi olduğundan ses etmedim yoksa bende kendi başıma herşeyimi yaparım ederim. Kimseye ailen böyle yaptı dedirtmem ben böyle istiyorum der geçer sallamazdım. Şuan kendimi yarıyolda bırakılmış hissediyorum.
Aslında babamın tüm derdi para. Halam kızın için destek ol vs. dedi. O da olacağım falan dedi ama şimdi bir şey istemeyeyim diye sorun çıkarıyor. İstemiyordum zaten. Azıcık keyfime bakayım der gibi oldum burnumdan geldi.
Off çok konuştum özür dilerim.
Bizimkiler de küs.
Babam onları en son 3buçuk sene önce gördü. Annem de kvyi doğumda 2 yıl önce.
Senin baban arıza
Karşı tarafa yansıtmamaya çalış
İşi yoğun de zart de zurt de, hiç millete pay verme. Sen bir dersen millet on der
Köprüyü geçtin mi zaten gerisi kolay şehir farkı var dersin olur biter
bizimkiler bir garip ya,
benim annem babam kv daha yaşlı diye sık sık ziyaretine giderler, kv de binbir nazla davet edildiği organizasyona gider/gitmez.
yetişkin insanlar, banane ne yaparlarsa yapsınlar.
@WanHeda sen de böyle düşün.
Senin baban ne seni ne başka bir insanoğlunu önemsemiyorben bir şey diyemiyorum ki. Öyle bir davranıyorki hani dememe gerek yok herşey ortada. Benim babam arıza değil manyak. Bencil pisliğin teki. Yabancı olsa yanından geçerken yüzüne tükürmeye tenezzül etmem.
Adama demediğini bırakmadı. Ben şimdi nasıl bakacağım insanların yüzüne ?
Adam emekli bütün gün evde oturuyor. borsada takılıyor, arabası var parası var.
Her hafta sonu arkadaşlarıyla şehir dışına gezmelere gidiyor ama 3 haftadır bir gün izmire ziyarete gitmedi. Sence benim babam beni ne kadar önemsiyor?
Kesinlikle aynı fikirdeyim...İnsanın psikolojisi bozuluyor
Ben en son Walking Dead izliyordum.Bizim dediğimiz zombi dizisi canım
Bir de o vardı değilmi... Ben onu eşimle beraber izlemek istiyorum sezon 1den itibaren.aynen bende şuan game of thoresi biriktiriyorum :)
Bir de o vardı değilmi... Ben onu eşimle beraber izlemek istiyorum sezon 1den itibaren.
1-2 sezonları izledim, fakat unutuyor insan zaman geçince üstünden.
Desperate Housewifes'ın tam sezon CD'lerini aldım.
Bir gün onu da izleyeceğim inşallah...
Sanırım Game of Thrones için de aynısını yapacağım...
Malesef nişan arifesinde oluyor böyle şeyler.Kızlar benim iki gündür moralim çok bozuk.
Babam sonunda ondan beklediğim davranışı yaptı. Benim nikah düğün ev kurma işlerimle alakalı.
Dün bir kavga çıktı evde. Annemi ağlattı. Hiç dinlemeden bağırmaya başladı. Belki kendince haklıdır ama haksız duruma düşüyor. Dün bizi yıktı ağlattı huzursuz etti. Sonra karşısına çağırıp konuştu. İlk başta yapması gerekeni en son yapıyor.
Bana nişanı atmamı ima etti.
Tanışmaya ve nişana geldiler biz hala iadeyi ziyaret yapmadık. Karşı tarafın gözünde ailecek önemsemiyoruz imajı çiziliyor. Ne annem ne babam aramıyorlar ilgilenmiyor.
Sonra babam bir de diyorki sana değer vermeyecekler bilmem ne diyor. İnsan önce kendi kızına değer verir sonra başkasının değer vermesini beklemesi gerekmez mi?
Anasız babasız imajı çizip değer vermiyorlar demeleri garip değil mi? Bende mi sorun var? 2 ay sonra bir daha görüşmesinler istemiyorum zaten şu dönemde yapmasalar olmaz mıydı?
ilk başta güzel gider gibi olduğundan ses etmedim yoksa bende kendi başıma herşeyimi yaparım ederim. Kimseye ailen böyle yaptı dedirtmem ben böyle istiyorum der geçer sallamazdım. Şuan kendimi yarıyolda bırakılmış hissediyorum.
Aslında babamın tüm derdi para. Halam kızın için destek ol vs. dedi. O da olacağım falan dedi ama şimdi bir şey istemeyeyim diye sorun çıkarıyor. İstemiyordum zaten. Azıcık keyfime bakayım der gibi oldum burnumdan geldi.
Off çok konuştum özür dilerim.
Evet, düşün onu bile izleyemedim yani...aa desperate vardı bir zamanlar dimi.. hey gidi cnbc-e ..
Aman kullansınlarSouvveniR canım bence kv ile ilgili yazdığını editleyip kaldır. Şakasını bile nickin deşifre olursa aleyhine kullanmaya kalkarlar
Amin inşallah, taşınmak gözümde büyüyor ama hayırlısı bakalım...Hayırlı uğurlu olur inşallah.
Bir noktada en güzeli bence...kız bak güldüreyim seni acık
benim düğün eşimin memleketinde oldu nikah ist da.. ve kv dem babamı sadece nikahta gördü bir kere.. 13 senelik evliyim yolda karşılaşsalar birbirlerini tanımazlar
Amin inşallah, anneme yakın olma fikri beni çok mutlu ediyor.Ondan günüm güzel diyodun yani
Şimdi anlaşıldı : )
Hadi gözün aydın, hayırlara vesile olur inşallah
Eşini sen masrafa sokmuyosunAmin inşallah, anneme yakın olma fikri beni çok mutlu ediyor.
Bana gelip kalma derdi yok, istediği zaman gelir, istediği zaman evine geçer.
Oh çok şükür kafam da içim de rahatladı.
Biraz maliyetli ve eşimi masrafa sokmuş oluyorum ama, napalım. Herşeyin bir bedeli var işte.
Bunca senedir sustuklarıma saysınlar...
Evet, düşün onu bile izleyemedim yani...
Ama True Blood'un sezonunu bitirdim sanırım.
En son sezonun hangi bölümünde kaldım onu bile hatırlamıyorum ama bittiğini varsayıyorum.
Bir gün geçmişe döner ona da sararım belki...
Fakat hamile iken izleme kriterleri yüzünden izlenecek diziler kısıtlanıyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?