Vikviklemek Hakkında Herşey :)

aman zaten ergen serisi birşey kaybetmemişsin..
benim 2.çocuktan sonra kendime gelme kitaplarım bunlar.. birde gece evi serisi .. onu da mesela 8.kitaptan sonra bıraktım okumayı o da yarım kaldı..
Gece evi mi? Onu da duymadım mesela.
Ben baya geride kaldım kitaplardan ya. En son ne zaman kitap satın alıp en son ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum.

yok duymadım bile onu :)

Vampir serilerinin öncüsüdür. İlk 9-10 kitaba kadar çok fazla cinsellik yoktu sonra yazar sapıttı azcık ama okuyan bırakamıyor bu seriyi. Artemis yayınevi devam etsin diye ne kampanyalar yaptıydım. Vampir şekil değiştiren vs okumak istiyorsan True blood yanında tırt etmiş bir seri o kadar diyeyeyim. Yalnız yayınevi kitap serisinin ileride +18 e kaymasından kaynaklı insanlara mesaj versin diye ilk kitapların yeni baskılarını çıkartırken enteresan kapaklar seçti. Lütfen halk içinde okumayın

1. Guilty Pleasures (1993) (Suçlu Zevkler)
  2. The Laughing Corpse (1994) (Gülen Ceset)
  3. Circus of the Damned (1995) (Lanetliler Sirki)
  4. The Lunatic Cafe (1996) (Kaçık Kafe)
  5. Bloody Bones (1996) (Kanlı Kemikler)
  6. The Killing Dance (1997) (Ölüm Dansı)
  7. Burnt Offerings (1998) (Yanmış Kurban)
  8. Blue Moon (1998) (Mavi Ay)
  9. Obsidian Butterfly (2000) (Karacamdan Kelebek)
  10. Narcissus in Chains (2001) (Zincirlenmiş Narkissos)
  11. Cerulean Sins (2003) (Gökmavisi Günahlar)
  12. Incubus Dreams (2004) (Şeytani Düşler)
  13. Micah (2006) (Leoparadam Micah)
  14. Danse Macabre (2006) (Ölümcül Dans)
  15. The Harlequin (2007) (Harlequin-Ölüm Cezası)
  16. Blood Noir (2008) (Karakan)
  17. Skin Trade (2009) (Günah Pazarı)
  18. Flirt (2010) (Flört)
  19. Bullet (2010) (Kursun)
  20. Hit List (2011) (Ölüm Listesi) BİZDE EN SON BU ÇIKTI. 2 GÜNDE BİTTİ BEKLEKİ GELSİN.
  21. Kiss the Dead (2012)
  22. Affliction (2013)
  23. Jason (2014)
  24. Dead Ice (2015)

Uzun süre kitap almayı planlamıyorum ama, sanırım bir gün kitap alacak olursam bu seri ile başlayacağım.
Önce bir elimdekileri bitireyim hayırlısı ile

Agatha Christie kendini aşmış ya D&R gidince kocaman bir rafı onun kitapları süslüyor ya çok karizmatik

24 kitap yeni bir kitaplık lazım eve

ben de taşınacağım için kitaplığımın yarısını ayırdım, kardeşim öğretmen, dedim okul kütüphanesine yaşı uygun olanları verirsin, diğerlerini de lisede öğretmen arkadaşın varsa ona verirsin, okul kütüphanesine gitsin yine diye.

ama diğer yarısına kıyamadım, kutuladım, nasıl taşıyacağım hiç fikrim yok, ama çok kıymetliler

Satabiliyorsan öyle satabilirsin tabii. İnternet fiyatının biraz daha altına satarsan muhtemelen çabuk elden çıkarabilirsin. Bende kitapların kıvrılmasına bile dayanamıyorum. Kitap paylaşmayı sevmiyorum kendim gibi olan biriyle ancak paylaşırım.

Uzun süre kitap almayı planlamıyorum ama, sanırım bir gün kitap alacak olursam bu seri ile başlayacağım.
Önce bir elimdekileri bitireyim hayırlısı ile

Valla bunu alırsan komple al taksitle öde başlayınca bırakamazsın çünkü. Çünkü bu seriyi tavsiye ettiğim okuyan bırakan görmedim ben.

24 kitap yeni bir kitaplık lazım eve

En güzel koruduğum kitaplarım bunlar benim. Alacakaranlık serisi yokken o vardı
Kitaplığımın en güzel yerine koyacağım ama bazı kapaklar utandırıyor.

Gece evini kim okudu bakayım. Nasıl tahammül ettiniz zoeye benim nadir yarım bıraktığım serilerdendir.

Bence iyi yapmışsın. En azından birilerinin faydalanmasına vesile olursun.
Bence üniversite kütüphanesinede verebilirsin yada halk kütüphanelerine.
Gerçekten oralardan faydalanan kitap almaya gücü yetmeyen çocuklar gençler faydalanıyor.

@WanHeda vampir serilerinden gına gelmedi mi sana ya

Ben artık vampir serisi okumuyorum yıllardır. Lakin anita blake serisi tam vampir serisi sayılmaz cidden.
Ana karakter necromensır ölü dirilten bir kadın. Psişiklerden tut , şekil değiştirenlere, büyücülere, gizli vampir örgütleri vs kurgusu muhteşem bir kitap. Wodo kraliçesi vardı. İşin bir de polisiye kısmı var. Vampir aşk romanı sayılmaz. Gerçi +18 e bağladığı noktada işlerin rengi değişiyor ama spoiler vermeyeyim.
Bu kitabın dizi veya filmini yapmak istediler ama hakkıyla çekilmesi için maliyeti çok yüksek kimse elini taşın altına koyamadı.

Ballandıra ballandıra anlatınca bende çok ilgilendim...
İlerde muhakkak edineceğim bu kitabı sanırım...

ben ben :))
2.çocuktan sonra çok iyi gelmişti .. hatta fısıltı serisinden bile iyi:)) ama kendimi toparlayınca bende devam etmedim sonra :))

Gençlik pek huyum değildir ama bu serinin kitaplarını isterseniz size kargo yapayım okuyun. İsterseniz tüm seriyi yollarım ama sonra geri istiyorum. 20 kitap için 3 ay yeter mi

SouvveniR ister misin
Canım vallahi isterim...
Fakat şu an çok ters bir zaman.
Taşınma arifesindeyim...
eğer okuyabilecek başka arkadaş var ise bence o edinsin önce.

Hepsini göndermek yerine 1 kitap gönder, okuyup geri göndersin sonra diğerini gönder daha iyi bence.
Hem kitapların kaybolmamış olur, hem de kişinin üzerinde baskı oluşmaz "ay bitiremedim okumayı" diye.

Karar yine senin tabii de.
Ben çok severim kitaplarımı temiz tutmayı...
Bak mesela benim elimde birazdan ekleyeceğim kitap var, bitiremedim.
Ama tertemiz tutarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…