- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Eeee noldu bir ben kaldım galiba, eh o zaman herkese hayırlı akşamlar dileyeyim şimdiden.
Toparlanayım ufaktan...
Ondan sonra da giderim evcağzıma
Zaten çakallığından öyle söylüyozaten taşınacağımızdan haberi vardı o hafta içi, gününü bilmiyordu, ki zaten nakliyeciden ona ne, yardıma gelecek olan ya temizlik zamanı toparlanma zamanı gelir, ya da yerleştirmek için gelir, nakliye günü gelinmez ki.
canım benim şöylei yurtdışına çok eşya götürmücem, peyder pey taşıyacam azıcık eşyamı, işte kıyafetler, bir kaç küçük ev eşyası, kitaplar :), falan filan.
diğer büyük eşyalar, mutfak eşyaları falan taşınacak işte ağustos eylül gibi.
ama nereye taşınacak belli değil
Bunu ancak bir Türk yapardı zatenkızlar madem konunuz taşınma
ben yapmadım ama eniştemin yaptıgı yönttemi anlatım size
bir şehirden başka birşehire ablam olmadan evi taşıyacaktı
kendinin eşinin bütün günlük kıyafetlerini mutfaga getirmiş
tabağı çanagı bardağı herşeyi onlara sarmış
hem kıyafetler ortadan kalkmış hemde mutfak toplanmış
ve hiçbirşey kırılmadan 500-600 km yol yapmış kamyonla
bence deyin derim . kolay gelsin
Bunu ancak bir Türk yapardı zateneniştene selamlar
A.s. ey RuhSelaminko:)
Çocuğu eşime bırakıp çarşıya çıktım bugün. İyi oluyormuş rahat rahat alışveriş yapması:)A.s. ey Ruh
Vay kıyaklardasınÇocuğu eşime bırakıp çarşıya çıktım bugün. İyi oluyormuş rahat rahat alışveriş yapması:)
Vay kıyaklardasın
Dönmeseydin
Ne beceriksiz adamArkadaşımı üye yaptım kkya
Rezil etmiş çocuğumu :) Mama yapmış yedirememiş. Çocuğun üstüne su dökülmüş çabuk gel diyo. Dedim nasıl oluyomuş. Gayet kolay diyo hâlâ çocuk bakmaya
Netten de söyleyebilirsinHepi topu 2 saat dışardaydım onda da koştur koştur oyuncak aradım. Ahşap puzzle baktım
Ne beceriksiz adam
Hiç bilmiyosa bi kağıt peçete sokuştursun su dökülen yerin içine
Kolaysa yarında bırak, daha uzun kal
Arkadaşın kim kendi üye olamıyo muydu
Netten de söyleyebilirsin
İndirimli oluyo bazen hatta
Ben geçen bi tane aldım 13 lira mı neydi ama yeni seviyede, bizimki daha yeni başlıyo yaBi dahakine öyle yapcam bulamıyorum aradığımı
Biz 12 parçayla başladık. Önce ben takıyodum o yerine oturtuyodu bastırıp. Öyle ha deyince öğrenmiyor yani. Sonra başladı kendi yapmayaBen geçen bi tane aldım 13 lira mı neydi ama yeni seviyede, bizimki daha yeni başlıyo ya
Onu bizimki de yapıyoBiz 12 parçayla başladık. Önce ben takıyodum o yerine oturtuyodu bastırıp. Öyle ha deyince öğrenmiyor yani. Sonra başladı kendi yapmaya
GüzelAha bunu almıştım
Eki Görüntüle 1843485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?