Araştırıyorum. Bak ben sana bir kaç tanesini yollayayım beğenirsen set olarak alır taksit imkanın varsa taksit taksit ödersin . Zira 17 kitap 280 lira indirimli hali :)@WanHeda he munede orda zaten uçurmasın bizi
5 le 10 arası var gözüküyor d&r da ama tıklayınca sayfayıda açmıyor..
Be
Araştırıyorum. Bak ben sana bir kaç tanesini yollayayım beğenirsen set olarak alır taksit imkanın varsa taksit taksit ödersin . Zira 17 kitap 280 lira indirimli hali :)
Tamam o zaman paylaşmak güzeldir nasıl mutlu oldumyolla bakayım canım..
benim bulduğum 5 li set halinde idi 58 lira 5 lisi .. ancak ilk set yok..
Oda güzelmiş bakalım biz nasıl yapıcaz. Bu arada ilk kez mobil girdim fena değilmiş.Eşimin teyzesinin komşusu vardı o dönem, o yapmıştı
Taşımayı eşim, arkadaşımız ve eşimin kuzenleri ya Allah deyip yaptılar
Bizim ev ile tasinacagimiz yer arası 6 km yakın yani. Hele trafik yokken çok rahat. O yüzden planım koli doldurur eve boşaltır geri eşime doldurturum. İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar.Kullan kullan taşıması da kolay
Sonra yolup atması da
Koli yetmedi napim koliye kırılacakları dizmiştim
Aman dedim kıyafete bişeycik olmaz çöp poşeti neyine yetmiyo
Bizim ev ile tasinacagimiz yer arası 6 km yakın yani. Hele trafik yokken çok rahat. O yüzden planım koli doldurur eve boşaltır geri eşime doldurturum. İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar.
Oda güzelmiş bakalım biz nasıl yapıcaz. Bu arada ilk kez mobil girdim fena değilmiş.
Kismetse kitap fotoları ekleyecegim şimdi. ..
HoşbuldumSelam hoşgeldin aramıza.
Baksen neler okuyor bu gözlerGerçek hayattan :) en yakın dostum olur kendileri. (O öyle sanıyo çaktırma)
Canım benim de niyetim o zaten önce mutfak eşyası ve kirilacak eşya çıksın aradan gerisi kolay. Kaba eşyayı zaten mecbur nakliye halleder.canım önce mutfak eşyalarını kolile gönder o zaman .. kalan ağır eşyayı nakliye halleder..
ben şu an taşınmaya kalksam ki yaz sonu gelmeden var bizimde niyetimiz zırnık götüresim yok yeni bir eve burdan :)
Nerdeyse mobil yüklemeye kalkınca kaldırmadı fotoları. Şimdi yoldayım. İşe gidiyorum. Kismetse yükleme yapıcamekledin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?