Evi tutucaktık ne güzel, ev sahibi aramış eşimi "ne düşünüyorsunuz" diye.
Eşim de "hesap numaranızı gönderin, göndereyim kaporayı" demiş.
Ev sahibinden de cevap "ben bir düşüneyim"....
Ne alaka şimdi ya...
2 erkek bi arada zor iyice azıtıyolar çevremde çok gördümşu ikeanın komidinlerinden almıştım ben çocuklar için .. küçük oğlan sen onun bütün çekmecelerini aç büyükçe de bir şey 4 katlı .. ağırlıkla üstüne devrilsin olduğu gibi .. 2 yaşında falandı bunu yaptığında..
büyük eşşek de daha geçenlerde benim yatakta zıpla zıpla en son kafan avizeye çarpsın ( tabak şeklinde) çatlat avizeyi..
Ay çok uslularmış...şu ikeanın komidinlerinden almıştım ben çocuklar için .. küçük oğlan sen onun bütün çekmecelerini aç büyükçe de bir şey 4 katlı .. ağırlıkla üstüne devrilsin olduğu gibi .. 2 yaşında falandı bunu yaptığında..
büyük eşşek de daha geçenlerde benim yatakta zıpla zıpla en son kafan avizeye çarpsın ( tabak şeklinde) çatlat avizeyi..
Benim bildiğim de öyle, ama anlamadım gitti vallahi... Canım da sıkılmadı değil.o ne ya neyi düşünecekmiş .. kiracı düşünür benim bildiğim..
hem kendisi aramış ne düşünüyorsunuz diye düşünmeden niye aramış madem..
Ay çok uslularmış...
Yarabbim, benimki de azman yaramazlık ve karıştırma huyları var.
AmaBir-Dost dediği gibi ben de bir çekmece ona ayırdım. Oradan herşeyi alır atar, ben toplarım.
Oyuncaklarından çırpma teli, fırın maşası falan çıkıyordu hep, bi de onları topla yıka dert...
Top-kek kalıpları ile falan baya haşırneşirdi her yere dağıtıyordu bir ara...
Ama böyle zarar vermedi hiç çok şükür, inşallah ta böyle gider...
Yoksa zor ya...
2 erkek bi arada zor iyice azıtıyolar çevremde çok gördüm
Benimki de gerçi tek başına onlara rakip olcak gibiama daha yeni karıştırmaya başladı ya eşyalarda değişiklik pek yok
Geçen koltuğu ısıryodu
Kol koyma yeri olur ya orası deri işte, biraz geçirdi diş yolundu gibiseninki ne bulsa ağzına götürüyor zaten test ediyor demek ki .. ben bu koltuğa diş geçirebilir miyim acaba diye
Kol koyma yeri olur ya orası deri işte, biraz geçirdi diş yolundu gibi
5 yıllık koltuk ama , 1 senede gümletecek kızım sanırım
Nooption benimki uslu ya kuzucum.
böyle naif kendine has bir kişilik, ama kuzenleri ile bambaşka birine dönüşüyor.
bir de 2. numaranın adı Yavuz olacak, koymayın diyor herkes, yavuzlar çok asi olurmuş :) ilkini de yoldan çıkarırmış.
Diyorum babasına çekmiş taştan yımışak herşeyi yicek bukapasite var
Yavuzu bilmem Eymenler fena
Bi eymen var benim kızım bile onu görünce kucağımdan inmiyo
Çocuk çizgi filmdeki tazmanya gibi, fırrrrr bi geliyo gözünle göremiyosunfırrrr bi gidiyo her yandan çıkabilir
Tv ünitesinin bi parçası var onu indirip kaydırak yapıyo
aa bizim kaydırak koltuk mindeleri
O daha iyi ya düşse bişey olmaz
O ahşap tv ünitesi parçasından ödüm kopuyodu çocuğa bişey olcak diye
Ben kızımı ilk parka götürdüğümde kaydırağa koydum elimi bırakmadan kaydırdımkız yok en azından ondan kayılır..
minderi esnetip kendilerini fırlatıyorlar ileriye doğru
kayma anlayışları bile normal değil
Aslında en doğrusu baktığın zaman.benim evden de eşyalardan da gönlüm geçti uzundur..
artık umursamıyorum nereye ne olmuş diye.. zaten gözden çıkardım eşyaların hepsini..
böylede pek huzurlu oluyor insan
Ve ilk salıncağa bindirdiğimde de korkup ağlamıştı
Dün iş çıkışı eşim pide kuyruğundayken biz parkta bekledik
Çok sevdi, artık beraber bile sallanıyoruz korkmuyo
Vakit ne çabuk geçiyo
Geçen yıl bu zamanlar ben doğum iznindeydim, kızım emiyodu çok bunalmıştım
Bayram sonrası işe dönmüştüm
Eki Görüntüle 1843885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?