Vikviklemek Hakkında Herşey :)

kız yok en azından ondan kayılır..
minderi esnetip kendilerini fırlatıyorlar ileriye doğru
kayma anlayışları bile normal değil
Koptum buna ama yaa....
Ama maşallah zekalarına hayran kaldım, ayrıca sağlıklılar ki bu kadar azıyorlar.
Sağlıkları yerinde olsn da, varsın azsınlar napalım böyle büyüyecekler...

Koptum buna ama yaa....
Ama maşallah zekalarına hayran kaldım, ayrıca sağlıklılar ki bu kadar azıyorlar.
Sağlıkları yerinde olsn da, varsın azsınlar napalım böyle büyüyecekler...

aynen bir noktadan sonra ipin ucunu bıraktım zaten ..
bak büyük hasta 2 gündür ateşli sabah götürdüm iğne vurdurttum yataktan çıkmıyor insanın içi gidiyor .. kalksa birşeyler kırsa bile razı oluyor insan..

Doğru diyorsun bende aynı fikirdeyim seninle...

Benim içim daraldı kızlar. Annemin orada başka kiralık daire yok, adam vermezse biz yandık...

Ay catlayacağım ne demek bu vikviklemek düzgün anlatın aydınlatın bizi kızlar vikviklemek = dedikodu. Mu demek oluyor kızlar anlamış mıyım

valla benim oğluma da oruç vurdu, iki gündür akşam eve gelince çıldırasıya bir saat ağlıyor, Nooption ne dersin, dövme yaşı gelmiş mi

3+1 e o rakamda iyiydi be
Ben bile üzüldüm
Arada yine netten bak yeni ilanlar düşebilir

Ya var, toplu konutta falan, onlar da fena değil ama etrafı kötü.
O yüzden istemiyorum orayı, annemin tam karşı tarafında kalıyor.
Yine de uymuyor işte.
Tek düzgün, tertemiz olan daire buydu...
Bakalım. Adam napacak...

Bir düşüneyim nedir ya, kızmı veriyorsun Allah aşkına... Çok sinirlendim adama vallahi...

Birinci daha güzeldi evet ama o kıl adam sonrasında da rahtalık vermez belki
Bu da fena değil bi görüşün derim

Çok kararsız kaldım vallahi, dediğin gibi bende ondan korkuyorum zaten.
Neyine kıllık yapıyor anlamadım ki... Ne kıymetli malı varmış, vermesin ozaman kiraya falan.
Otursun kendi...

ahhaha istediği yemeklerimi yapmadın acep ?
kıymalı yumurta dayadıysan çocuğun önüne ağlar tabi dua et lokantaya gitmemiş başını alıp

ay artık ne yapacağımızı bilemiyoruz ya, haftasonu kv lere gittik, bir yere gidip dönünce (özellikle şımartılmışsa) bu hale geliyor.
bir hafta sürüyor, her şeyi ağlayarak istiyor, ki istediğini yapsan da memnun olmuyor.
var mı tecrübeli anne tüyonuz?

ya aramızda kalsın ama ben de oruçlu olsam kıymalı yumurta ne beya derim

En doğrusu sanırım biraz beklemek. Adam ne cevapla gelecek.
Ona göre hareket etmek.
Haftasonuna kadar çözülür bu iş, olmadı gider diğer yerden (ki gırla daire var orada) bir yer kiralamak.

ben oruçsuz olsamda ağzıma sürmem .. midem kalkıyor resmen lafı geçtikçe.. zaten yumurtanın beyazını yemem kıymayı yemekte sevmem ..

ya o konuda haklısın.. anane babane maalesef senin uğraşarak kurduğun düzeni anında yıkıveriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…