Ben görümcem konu açsa da çakmam kiO değil de arada bi bdvyi inceliyorum belki görümcek konu açar da deşifre ederim diyenefret ediyorum hepsinden de
Hediyeli özür ne siz biliyo musunuz
Bi de vikvikçiyiz idye geçinirsiniz
Millet kayınvalidesine küsüyo, barışmak için burmalı özür şartı koyuyo. Siz daha metrobüse binip kayınvalidenize gidin de bulaşık akıtın
Ben görümcem konu açsa da çakmam kidaha bi safım galiba
Merak ettim bende, peki o senin kim olduğunu anlar mı?Konuyu görünce ayırt edebilmen lazım normal kaynana görümce konusu değil de bizimkinin çok başka bi derdi var o yüzden anlarım onun olduğunu
Merak ettim bende, peki o senin kim olduğunu anlar mı?
Yok o anlamda demedim de, hani sen dedin ya konusundan çıkartırım o olduğunu diye.Sanmıyorum çok bişey anlatmıyorum kendimle alakalı. Yazaym özelden
Kkda ayrıntı vermiyorum. Önceki nicki görse belki tanır ama bununla kkda açılmıyorum o yüzden anlayamazYok o anlamda demedim de, hani sen dedin ya konusundan çıkartırım o olduğunu diye.
O da seni çıkartabilecek kadar yakından mı takip eder acaba dedim, hani onun KK üyesi olma ihtimali varsa, aynı ihtimali senin için de düşünür mü? gibi...
O iyi o zaman, bence de tanımasın.Kkda ayrıntı vermiyorum. Önceki nicki görse belki tanır ama bununla kkda açılmıyorum o yüzden anlayamaz
Şu kapıya çakılan demirden nasıl bulurum
Kızıma salıncak kurcam da yer yok evde bunu düşündüm
Sökmesi de kolay olur salıncağı sonra
Demir dursun bişey olmaz
Eki Görüntüle 1843974
Dün parktaki slaıncağı çok sevdi alırken ağladı yavrum hemen evde bi çözüm bulayım dedimBaya güzelmiş ya, bende beğendim.
Barfiks demirlerine bak. O şekilde bulursun canım.
Bende bakayım valla, iyi ve pratik bir fikir...
Teşekkür ederim beni aydınlattığınız için Can'larım :)Aha bize benziyorlar. Bizde duvarlara resim çizmeyi severdik :))) kanepenin bir ucundan diğer ucuna takla atardık. Çizgi film izlerken koltuğun yaslanan kısmının üstüne yan yatıp izlerdim. Hatta en büyük zevkim tv nin üzerindeki dantelleri barbi bebeğime elbise yapmaktı :) Bence cocukların normal.
Tatlı tatlı fare gibi karşıdaki kişinin beynini kemirmek istediğini yaptırmak demek :)
Senin gibi becerikli bir hatun için nasıl yapılacağına dair bir link bile gönderdim :)Dün parktaki slaıncağı çok sevdi alırken ağladı yavrum hemen evde bi çözüm bulayım dedim
Benim araştırmalarım bu yönde@WanHeda gibi gizemli işler peşinde koşamıyorum haha kız bıktı çenemdem
Keçeden salıncak yaparmışımSenin gibi becerikli bir hatun için nasıl yapılacağına dair bir link bile gönderdim :)
Keçeden salıncak yaparmışımhaha ha
Yok ya geçen bime gelmişti parktakileri andıran keşke alsaymışım, bulurum ama
Ay ben karar verdim kaynanamdan bana araba almasını isteyeceğim, ikinci çocukta geliyor alsın bize bir station...
Ay benim de hiç şalvarım olmadı ki....bende şalvar isteyecem kv den..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?