Oruç olsan sabahın köründe su içesin gelirdiay ben de sabah kahvaltı yapmayı unutmuşum,
hayret ettim, öğlen fark ettim.
Emzirme işini bıraktık canımçocuk emziriyor musun ?
yahu pasta yazacağıma dost yazmışım
anlamadığınıza göre açken siz siz değilsiniz.
dost sen oruçta değilsin
Selammm
Bi uyeye size ne dedigim icin 1 hafta ban yemisimNerelerdesin
A.selam. Hoşgeldin. Gözlerimiz seni aradı.Selammm
Benim de gozlerim sizi aradi ozellikle kavga ustune kavga edip benim de icim siserken.A.selam. Hoşgeldin. Gözlerimiz seni aradı.
Bi uyeye size ne dedigim icin 1 hafta ban yemisimO siralar oglumla ugrastim esimle barismadik ev ustume ustume geldi sizler de yoktunuz cildirdim falan filan
Evet canimKüsmüsünüz hala
Bi uyeye size ne dedigim icin 1 hafta ban yemisimO siralar oglumla ugrastim esimle barismadik ev ustume ustume geldi sizler de yoktunuz cildirdim falan filan
Benim de gozlerim sizi aradi ozellikle kavga ustune kavga edip benim de icim siserken.
Hep böyle değil miydi : )Profil resminizle yazı stilleriniz ne kadan güzel:))
En son kavgamiz Ramazan muhabbeti canim iste. Niye ailesini arayip kutlamamisim.. Sanki o benim ailemi arayip bizim bayramlarimizi kutluyoAnlatmak istersen iyi dinleyiciyim. Bir an önce barışırsınız inşallah.
SaçmalamışEn son kavgamiz Ramazan muhabbeti canim iste. Niye ailesini arayip kutlamamisim.. Sanki o benim ailemi arayip bizim bayramlarimizi kutluyoHirsini cikarabilmek icin kavga konusu aradi. 5 yildir ilk kez ailesi yuzunden tartistik ama bu tuz biberdi yani.
En son kavgamiz Ramazan muhabbeti canim iste. Niye ailesini arayip kutlamamisim.. Sanki o benim ailemi arayip bizim bayramlarimizi kutluyoHirsini cikarabilmek icin kavga konusu aradi. 5 yildir ilk kez ailesi yuzunden tartistik ama bu tuz biberdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?