İsteSaçmalamış
Neyi kutlayacan daha bayram gelmedi
Şimdi isteyen oruç tutuyo, o kadar
Tabi canim birikim hepsi. Hem onu alttan alip hem kucuk bebege bakamam istiyosa kendi gelip konusacak. Tartismamizda da o haksizdiSaçma olmuş sanki başka şeylerin birikimi var. Sakinleşince konuşun derim.
Bizim kız geçen ramazan 6 aylıktıİsteDedigim gibi kavga cikaracak yer bulamadi boyle ufak seyleri takiyo. Cocugu niye daha uzun emzirmemisim, niye aileme bugun gelmeyin demisim cocugu kimse gormesin miymis, kalabalik iftar sofrasi ozlemismis sanki oruc tutuyo gibi. Ailesinin evinde kalabalik iftar sofralarini ozlemis. 2 aylik bebekle mi gidicem kalabalik yerlere, cocugu oyuncak edecekler. Oruc mu tutuyosun sanki dedim Inadindan tutuo simdi. Git nerde iftar yapiyosan yap, alarmini da kur kalk sahura ne yiyosan ye cek git ise istemiyorum seni evde dedim. Bu pazartesi ise geri dondu neyse ki.
Iste telefon edip kutlayaymisim efendim bi aksam da iftara alaymisim nolurmus. Zaten gecen gun sutum azaldi, utanmıyosun dimi emziren kadinla kavga etmeye dedim bayila bayila emziriyosun sanki dedi. Senin yuzunden sutum azaldi defol git ise mi gdiyosun otele mi gdiyosun sutum artana kadar gormicem seni yoksa ben giderim derken gitmicem diye tutturdu, bak lutfen git dedim. Ben surada kaliyorum bisey olursa telim acik hemen gelirim diye mesaj atmis. Dunden beri yok, ben de sutumun artmasini bekliorum.Bende kimsenin ramazanını kutlamadım
İftara alcam kayınvalidemi, onlar ille gelmek ister zaten bilirim
O yüzden ailemi de alırım, bunlara da ısrar kıyametle ikna söküyo. Çalışıyosun vs diyolar gelmek istemiyolar
Bayram gelince kutlanır, iyi bayramlar bayramın mübarek olsun gibi
Siz kayınvalide ile yakınmısınız ne tür bi kutlamadna bahsediyo eşin
Barismadan bi yere gitmem. Gelicek eve barisicaz, oyle giderim. Yarin bi gun mesaj aticak ya da ariyacak yine ozur dilemeden eve gelme yazicam.Bizim kız geçen ramazan 6 aylıktı
Ben bile zor gittim
2 ay erken ama kayınvalidene git derim, gerisine bebek küçük dersin
Hic de dindar degiller ya, bana tutuyo dindarliklari, ben sanki ne olduklarini bilmiyorum.çok enteresanmissburc , ben kendi ailemin bile ramazanını özellikle arayıp kutlamadım, ramazan başından beri de kv ile hiç konuşmadık, çok araşmayız zaten.
ki biz muhafazakarız, 2 aile de yani,
eşinin senden beklentileri çok değişikmiş,
hayır bir de senin inancına saygı gösterseler sen de seve seve fazlasını yaparsın belki,
ama açtığın konuyu hatırlıyorum da doğum öncesi, çok fenalar senin kv tarafı.
neyse önceliğin süt olsun canım, her anneye farklı şeyler işe yarıyor, bende kuru soğan, bulgur pilavı, boza süt yapardı.
bir de mercimek süt yapar ama aynı zamanda gaz da yapar :)
eczanelerde emziren anneler için içecekler var, arada onlardan da tüketebilirsin.
ama en önemlisi hakikaten iyi bir psikoloji, sağlam kafa sağlam vücut, huzur sessizlik sakinlik...
kocayı göndermekle iyi yapmışsın.
ha ha oruç tutuyormuş ya, çok gülesim geldi ona da...
Afiyet olsun. Bence başarmışsın. Sebzeli mi o ::)Eki Görüntüle 1845282 Yaptım kızlar
Günaydın, iyi hafta sonları kızlar. Sabah sabah erkenden uyandım yine pöf
gördüm bu yorumunu da, telefondan yazmak zor oluyor diye cevap vermediydim.
sendenim ben de,
oğuluşum sağolsun pazar sabahı 6 da uyandırdı, pöf
teşekkür ederim:)Afiyet olsun. Bence başarmışsın. Sebzeli mi o ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?