Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Haşlayınca düzelmedi mi?

Seninki duruyo mu ya maşallah
Annem korkudan gidemiyo mukabeleye, yazık bizim yüzümüzden

Ous bu hafta evdeydi akşam gidiyordu işe. Gündüz ona bırakıp gittim. Bi gün denemek için götürdm de pek durduğu söylenemez. Camiye gidiyorum, üç beş kişi var zaten o yüzden sıkıntı olmuyor.

Bende çatlar diye kıyamıyosun sandım
yok o aklıma bile gelmez:)

Menemende candır asmu
Hem doyurucu hem ekmeği bana bana yersin ohh mis

onu çok yapıyorum :)

Haşlayınca düzelmedi mi?
birazını snein dediğin gibi yaptım.
birazınıda annem pet şişeye haşlamadan koy dedi.
yapraklar baya baya büyüktü.
çok karttı onları ayırdım. küçük taze olanları haşladım. onlarda sıkıntı yok.
kart olanlarıda mı haşlayayım?

Ben de yokum bu aralar
Yorgunum cok dinlenmeye calisiyorum oglan zorluyor kafam mesgul vs vs

sıcaklar da fena,
benim oğlan da bu aralar yeni huylar ediniyor, onu da sıcaklar etkiledi sanırım, acayip huysuz,
aman sen dinlen,
tatil ne zaman,
bak ben geri sayım yapıyorum

gerçi tatilde de gideceğim bir yer yok, anamın evine gidicem ama en azından çocuğu bırakıp çarşı pazar yaparım.

gel sana dondurma ısmarlıyım ulucamide

Dışarı çıktınız mı hiç
Park var mı bi bakın diyodum

Bende yorgunum ama misafirden, uykusuzluktan, bu akşam ki iş yemeğinden filan
Cikiyoz arada coluk combalak hep birlikte
Haftasonu aylardan beri ilk kez evdeydi adam o da da cardak yapimina adadi kendini. Bazen ona da hak veriyorum cok calisiyor cok yorgun stresli boktan bir isi var,bizim sektor boyle. Ulkeyi terk edesim var gercekten bulgaristana falan yerlesip ciftlik hayati yasamak istiyorum artik o evreye geldim. Ne kendimden memnunum ne yasadigim sehirden ulkeden. Esim de hakli naapalim. Cozumsuz kaos iste bizimki. Sabah da banka islerimizi halletmek icin hep beraber disaridaydik. Avmye on dakikaligina bir girdik ciktik. Sandalet alinacakti esime aylardir. Sonunda alabildik. Elimizde oglan,arabasinda durmadigi icin. Niye boyle sorunluyum ben kendimi de anlamiyorum ki adam beni anlasin

Gelirim bak ama sen misafir sayilirsin bursada. Ben seni agirlayayim izin ver de. Olmaz mi? Ne zaman gelicen?
Bizim tatil teee kurban bayraminda. Valla kacip gidesim var yeminle oyle biktim kendimden

Gelirim bak ama sen misafir sayilirsin bursada. Ben seni agirlayayim izin ver de. Olmaz mi? Ne zaman gelicen?
Bizim tatil teee kurban bayraminda. Valla kacip gidesim var yeminle oyle biktim kendimden

ramazan bayramından sonraki hafta da bursadayım.
bayramda da bursadayım ama muhtemelen köyde olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…