Vikviklemek Hakkında Herşey :)

ben de kesinlikle aynı fikirdeyim, darkmore un oğlu daha 7-8 aylık diye öyle yazdım.
yoksa haklısın.
aslında aileleri de çok suçlamıyorum ben, sokaklar güvenli değil, çocuğu da evde sürekli meşgul etmek mümkün değil.
pazar günü oğlum 6da uyandı, babası oruçlu, ben de ilgilendim falan ama uykusuzluk deli gibi çöktü üzerime, mecbur ben de tv açtım, yoksa imkanı yok oyalayamam o halde.
ama haftaiçi kreşte ve hiç tv yüzü görmüyor zaten, dediğin gibi bir çok konuda da kendini geliştiriyor.
babası ile ben konuşurken araya giriyor, diyelim babasına "ver" dedim, babasına şikayet ediyor "annemin verir misin demesi gerekirdi, dimi baba" diyor

Evet robot oluyorlar. Kardeşim bende napcağımı şaşırdım bende. Sürekli tablette oyun. Araya puzzle beraber işine yarar filmler izlemeye çalıştım ama olmadı. Şuan küsüz mesela.
Tabletini aldım en son. Uyuyoruz geçe birde kalkıyorum ben uyuduktan sonra uyanıp tablet le oynuyor.
Ki ben onu kısıtlamadım. Yemek yemenin Nasıl vakti varsa seninde tablette oyun oynama Hakkı'n var falan da dedim.
10 gündür tükendim Walla. Zamane çocukları

Benim adam da keşke beni ne hale getirdiğine bakıp ağlasa :)

Kız benimki de öyle ne ağlıyosun. Evlenince süslenmeye kendine bakmaya gerek görmüyor. Seninki de öyledir eminim.
Evet adamin hic birseyi salladigi yok
Haftalardir yalvariyorum hadi sana sandalet alalim diye anca ikna edebildim
Parasi benden cikicak diye almadi bunca zaman eminim

Benim de esim eve yardimci birini tutalim annen baksin diyor hep
Bakalim kismet

Farkı var yani
Bidahakine bende yaparım. Açıkladıklarını çıkardım
20şer adetli 5 poşet yaptım.
Süzgeçte bıraktım şimdi
Azıcık su kalsa poşete koysam bişi olmaz değil mi?

Böyle yapınca hepsi aynı pişiyo. Öbür türlü en alttaki sıralar çok pişip hamur gibi oluyor.
Poşetlerken elinle sık suyunu

bende aynen kopyala yapıştır

ep aynı bea diyorsun

sabahın köründe kalk, koştur koştur işe gel,
işimi çok severim normalde de tatil zamanı gelmiş hiç gitmiyor
akşam olsun, bizim çocuğun kafasına oruç vuruyor, ha ha çocuk iftar zamanı basıyor yaygarayı...
...
her gün aynı
...
derkeeeen, içeride bir şeyler vurup heeey beni unuttun diyor

benim koca aynı valla,
bdv de konu açsam seni aldatıyor bu adam derler, o derece de bakımlı.
bizde de işler tam tersi, ben hiç bakımlı değilim, yazık oluyor adamcağıza...
İşta bakarsan bağ olur bakmazsan dağ
darkmore 'un kocası baksaymış kendine, bakmıyosa suç evli olduğu kadının mı
Dark bu ara fazla duygusal herşeyi kendine mal ediyo

İşta bakarsan bağ olur bakmazsan dağ
darkmore 'un kocası baksaymış kendine, bakmıyosa suç evli olduğu kadının mı
Dark bu ara fazla duygusal herşeyi kendine mal ediyo

yok yok ben BDV ye konu açacam,
akşam yürüyüşe çıkıyoruz, site etrafında bir iki tur atıp döneceğiz, adam fön çekti ya,
ben saç taramayıp bazen saç bandının altına gizliyorum

yok yok ben BDV ye konu açacam,
akşam yürüyüşe çıkıyoruz, site etrafında bir iki tur atıp döneceğiz, adam fön çekti ya,
ben saç taramayıp bazen saç bandının altına gizliyorum
Fön mü çekti
Vay be
Saçı uzun mu eniştenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…