Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Ay ben elbiseyle rahat edemem, pijama olur şort olur mis

ben bak hiç bir yerde sevmem pantolon eşofman falan,
müsait olduğum her an her yerde tercihim etek elbiseden yanadır.,
gece de pijama yerine gecelik giyerim.

giymek isterim yani, ama imkanlar bazen el vermiyor

ha ha ben aslında ilk suçlamamıştım, olabilir gözüyle yorum yazmıştım, bana patladı nedense

ama seni iyi çıldırttı

he önüne gelenede çemkiriyor..
fi tarihinde kadın bunu görmüş içeri kaçmışta vs vs ne kin gütmüş yıllarca nasıl yaşıyor insanlar böyle çok zor olmalı ..

he önüne gelenede çemkiriyor..
fi tarihinde kadın bunu görmüş içeri kaçmışta vs vs ne kin gütmüş yıllarca nasıl yaşıyor insanlar böyle çok zor olmalı ..

ha ha ben de şimdi, yeni hamile olduğunu öğrenen birinin konusuna bakıyordum.
görümcesi eşini tebrik etmiş ama neden arayıp da onu tebrik etmedi diye üzülmüş.

milletin derdi yok bence, dert arıyor :)

ha ha ben de şimdi, yeni hamile olduğunu öğrenen birinin konusuna bakıyordum.
görümcesi eşini tebrik etmiş ama neden arayıp da onu tebrik etmedi diye üzülmüş.

milletin derdi yok bence, dert arıyor :)

he gördüm onu bu tip insanlarla geçim de zordur ha..
bu kadar detaycı biri insanın ömrünü kısaltır

ben mi çok umursamazım acaba kendimden şüphe etmeye başladım

he gördüm onu bu tip insanlarla geçim de zordur ha..
bu kadar detaycı biri insanın ömrünü kısaltır

ben mi çok umursamazım acaba kendimden şüphe etmeye başladım

ha ha aç bir kaç konu da görelim öyle misin değil misin

ben de açıcam burada not alıyorum.

- eşim çok bakımlı beni aldatıyor olabilir mi?

- taşındım, kv evime gelmedi henüz, nasıl misilleme yapabilirim, bir bilezik istesem mi mesela

- aaa önce şu vardı, sülaleden kimse hamileliğimi tebrik etmedi

o değil de BDV normal insanın da ayarlarını bozuyor.
geçen kabus gördüm, eşim whatsup tan birileri ile kanka muhabbetine flört ediyordu (aynı gün benzer iki konu okumuştum BDV de), ay utana utana eşimin whatsupını karıştırım, şuraya yazarken de utanıyorum ama uyuyamadım bir türlü ,
kendimi çok aptal salak hissediyorum

ahahha ben bekarken bu bdv yi okusaydım kesin evlenmezdim ha .. fobi sahibi yapar bu bdv insanı ..
bak şimdi düşündüm görümcem arayıp tebrik ettimi diye hiç hatırlamıyorum aradı mı aramadı mı ?
bi deneme mi yapsam acaba hamile kalıp bakayım kimler arayacak

bende bende not aldım hep barışma hediyesi bilezik isteyecem de önce kavga çıkarmam gerekecek bin km ötede kadınla nasıl kavga çıkaracam onu düşünüyorum kara kara

seni arıyorsa çok arıyor diyeceksin,
aramıyorsa beni hiç aramıyor diyeceksin,
bahane mi yok

ak aklıma eltimgiller geldi, evlendik beni eşime şikayet ediyorlar, goha bizi hiç arayıp sormuyor diye, eşim de "bana ne" demiş sonra gene bana güzelce dedi, sorun mu var ondan mı aramıyorsun diye, "ay ben kendi annemi aramıyorum, elti kim ayol" dedim.

Cevabına bayıldım.

Sen işini bilirsin ayol mayol diye diye

elti ne alaka yahu niye arayacakmışsın ki ?
benim kv arada söylenir aramıyorsun diye kızıyla hergün mutlaka konuşuyorlar öyle olsun istiyor ama bana göre değil ..
aynen annemle bile hergün konuşmuyorum.. hadi onlar yaşlı da eltiye ne oluyor komik yani

Ben kimseyi aramıyorum diye milletin beklentisi yok
Hani tanışma aşamasında en azından ararlar ya kayınvalideciğimin akndili bayramı diye, ben onları da yapmadım
Zaten bize gelip duruyolardı görünce kutluyodum yeter

yani kankim mi olmak istediler bilemiyorum da, öyle bir tavırları vardı.
hoş ben telefonda konuşmayı hiç sevmem ama kadın kadına muhabbeti çok severim buradaki gibi,
elbette eltilerimle de iyi geçinmek isterim bu sebeple,
ama beklentiyle olmuyor ki bu işler ,
hayır bir de benim eltiler hiyerarşi sevdası vardı, ilk gelin son gelin muhabbeti yapmışlardı bir keresinde,
onda da "ben eşimle 15 yıldır tanışıyorum, siz daha abi ile tanışmazken biz flört ediyorduk, bence hiyerarşi sıralamasını yeniden hesaplayın" demiştim, hayır normalde bir şey demem de, böyle laf gelince vuruyorum gol oluyor ne yapayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…