Ay ben elbiseyle rahat edemem, pijama olur şort olur mis
noluyor burda
ha ha BDV den bize anca sıra geldi sanırım
coşuyorsun gene
delirmiş bu millet..
kadın 30 yaşına gelmiş ananesini kıskanıyor şaka gibi
ha ha ben aslında ilk suçlamamıştım, olabilir gözüyle yorum yazmıştım, bana patladı nedense
ama seni iyi çıldırttı
he önüne gelenede çemkiriyor..
fi tarihinde kadın bunu görmüş içeri kaçmışta vs vs ne kin gütmüş yıllarca nasıl yaşıyor insanlar böyle çok zor olmalı ..
ha ha ben de şimdi, yeni hamile olduğunu öğrenen birinin konusuna bakıyordum.
görümcesi eşini tebrik etmiş ama neden arayıp da onu tebrik etmedi diye üzülmüş.
milletin derdi yok bence, dert arıyor :)
he gördüm onu bu tip insanlarla geçim de zordur ha..
bu kadar detaycı biri insanın ömrünü kısaltır
ben mi çok umursamazım acaba kendimden şüphe etmeye başladım
ha ha aç bir kaç konu da görelim öyle misin değil misin
ben de açıcam burada not alıyorum.
- eşim çok bakımlı beni aldatıyor olabilir mi?
- taşındım, kv evime gelmedi henüz, nasıl misilleme yapabilirim, bir bilezik istesem mi mesela
- aaa önce şu vardı, sülaleden kimse hamileliğimi tebrik etmedi
o değil de BDV normal insanın da ayarlarını bozuyor.
geçen kabus gördüm, eşim whatsup tan birileri ile kanka muhabbetine flört ediyordu (aynı gün benzer iki konu okumuştum BDV de), ay utana utana eşimin whatsupını karıştırım, şuraya yazarken de utanıyorum ama uyuyamadım bir türlü ,
kendimi çok aptal salak hissediyorum
ahahha ben bekarken bu bdv yi okusaydım kesin evlenmezdim ha .. fobi sahibi yapar bu bdv insanı ..
bak şimdi düşündüm görümcem arayıp tebrik ettimi diye hiç hatırlamıyorum aradı mı aramadı mı ?
bi deneme mi yapsam acaba hamile kalıp bakayım kimler arayacak
bende bende not aldım hep barışma hediyesi bilezik isteyecem de önce kavga çıkarmam gerekecek bin km ötede kadınla nasıl kavga çıkaracam onu düşünüyorum kara kara
seni arıyorsa çok arıyor diyeceksin,
aramıyorsa beni hiç aramıyor diyeceksin,
bahane mi yok
ak aklıma eltimgiller geldi, evlendik beni eşime şikayet ediyorlar, goha bizi hiç arayıp sormuyor diye, eşim de "bana ne" demişsonra gene bana güzelce dedi, sorun mu var ondan mı aramıyorsun diye, "ay ben kendi annemi aramıyorum, elti kim ayol" dedim.
Sen işini bilirsin ayol mayol diye diyeseni arıyorsa çok arıyor diyeceksin,
bahane mi yok
ak aklıma eltimgiller geldi, evlendik beni eşime şikayet ediyorlar, goha bizi hiç arayıp sormuyor diye, eşim de "bana ne" demişsonra gene bana güzelce dedi, sorun mu var ondan mı aramıyorsun diye, "ay ben kendi annemi aramıyorum, elti kim ayol" dedim.
seni arıyorsa çok arıyor diyeceksin,
bahane mi yok
Cevabına bayıldım.
elti ne alaka yahu niye arayacakmışsın ki ?
benim kv arada söylenir aramıyorsun diye kızıyla hergün mutlaka konuşuyorlar öyle olsun istiyor ama bana göre değil ..
aynen annemle bile hergün konuşmuyorum.. hadi onlar yaşlı da eltiye ne oluyor komik yani
Geçmiş olsunburdaydım da okuyucu olarak
keyfim yok kaç gündür ..
3 gecedir uykusuzum mide yüzünden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?