Eşimin erkek kuzeni de öyle
Yağmur yağınca çok üzülüyo saçım bozuldu diye
ya evet işte,
eşim işe giderken de çok janti giyinirdi, şimdi spor giyiniyor da, adam eski kıyafetlerini özlüyor sanırım, benle dışarı çıkacağı zaman hemen kıyafet değiştiriyor, ya iki tur atıp dönücez diyorum, ben de tayt giyiyorum, yakışmıyoruz öyle olunca da
yanidarkmore bence şükretmeli
ben ne edeyim şimdi
darkmore sesimiz gelür mü
Bende pek süslenmem
Dün iftar yemeği için süslendim millet hep böyle ol diyo, her zaman olmaz dedim
Şükür eşimde pek süslü değil ama fazla titizhep süslensem eşim yok olmaz demez :)
adam hem titiz hem süslü ya,
hem de kişisel bakımına çok dikkat eder.
benden fazla kişisel bakım eşyası var düşün,
Allahtan Allah vergisi düzgün cildim var da ben de doğalım diye idare ediyorum
Adami moklu beze cevirmisim ya la var mi otesiİşta bakarsan bağ olur bakmazsan dağ
darkmore 'un kocası baksaymış kendine, bakmıyosa suç evli olduğu kadının mı
Dark bu ara fazla duygusal herşeyi kendine mal ediyo
Bi ara anlatmistim,ev giris kat ya bizim,bir sabah baktim adam cikmis bahcede sigara iciyo, beni gorunce dedi ki hadi gorusuruz,nereye dedim? E ise gidiyom dedi , la ayaginda terlik var terlikle mi gidicen dedim eveeet ne var ki dedi gayet normalya evet işte,
eşim işe giderken de çok janti giyinirdi, şimdi spor giyiniyor da, adam eski kıyafetlerini özlüyor sanırım, benle dışarı çıkacağı zaman hemen kıyafet değiştiriyor, ya iki tur atıp dönücez diyorum, ben de tayt giyiyorum, yakışmıyoruz öyle olunca da
yanidarkmore bence şükretmeli
ben ne edeyim şimdi
darkmore sesimiz gelür mü
Bende pek süslenmem
Dün iftar yemeği için süslendim millet hep böyle ol diyo, her zaman olmaz dedim
Bi ara anlatmistim,ev giris kat ya bizim,bir sabah baktim adam cikmis bahcede sigara iciyo, beni gorunce dedi ki hadi gorusuruz,nereye dedim? E ise gidiyom dedi , la ayaginda terlik var terlikle mi gidicen dedim eveeet ne var ki dedi gayet normalayip mi olcak sanayiden diyo bi de gayet dogal yani
Yahu dondurmaci ciragi gibi ayaginda naylon terlikle ise gidiyo adam
Saçım Allah vergisi dümdüzsimdi geldim ise guce basladiydim
Dun yoktum evde ya her yer her yerde
Kiyamam sana bana gayet bakimli geldiydin fotolardan ama bizi mi yiyon yoksam hahahah
Saçım Allah vergisi dümdüzAllah dağına göre kar veriyo ben taramayı bile svemediğimden bence
Dusunsene oyle biriyle evli oldugunuha ha bizde de tam tersi, normalde bilgisayar başı çalıştığımız için kimse karışmaz, spor giyinip gidebilirsin.
benim kocişin kot pantolon tişört giymişliği sayılıdır, gömlek + kanvas pantolon giyer her daim.
terlikle markete gider mi bilemem, belki site içindekine gidebilir.
Ya işte dengeliyoruz birbirimizi,
sizde de demek ki sen eşini dengeliyorsun,
yoksa halimiz harap olur senin eşinin ve benim
Dusunsene oyle biriyle evli oldugunu
Ben cok bakarim kendime aslinda cocuktan sonra bu ruh halimde bile degismedim, esofman falan giymem bile evde, disarida ne giyiyorsam evde de aynisini giyerim ki moralim bozulmasinalt ust oluyorum yoksa
Ben rahmetli babadan oyle alistim sanirimBen ikinizin ortasıyım
Kah eşofmanla gezerim evde, kah işten geldiğim kıyafetle dolanırım
Ben işe gelmesem daha beter olurumBen rahmetli babadan oyle alistim sanirim
O da evin icinde normal kiyafet giyerdi, sadece evde giydigi pahali olmayan pantolonu ve tisortleri vardi onlarla disari cikmazdi. Disarida giymek icin en pahalilarini almak da takintisiydi sanirim. Suslu adamdi yav ona cekmisim
Senin tatliligin yeter bebisimBen işe gelmesem daha beter olurumçalıştığım için mecburen çeki düzen veriyorum
Çok teşekkür ederimSenin tatliligin yeter bebisim
Yasini bile gostermiyon,pacoz olsan noolacakkk
Benim de ev elbiselerim var, olur muBen rahmetli babadan oyle alistim sanirim
O da evin icinde normal kiyafet giyerdi, sadece evde giydigi pahali olmayan pantolonu ve tisortleri vardi onlarla disari cikmazdi. Disarida giymek icin en pahalilarini almak da takintisiydi sanirim. Suslu adamdi yav ona cekmisim
Ay ben elbiseyle rahat edemem, pijama olur şort olur misBenim de ev elbiselerim var, olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?