Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Eşimin erkek kuzeni de öyle
Yağmur yağınca çok üzülüyo saçım bozuldu diye

ya evet işte,
eşim işe giderken de çok janti giyinirdi, şimdi spor giyiniyor da, adam eski kıyafetlerini özlüyor sanırım, benle dışarı çıkacağı zaman hemen kıyafet değiştiriyor, ya iki tur atıp dönücez diyorum, ben de tayt giyiyorum, yakışmıyoruz öyle olunca da

yani darkmore bence şükretmeli
ben ne edeyim şimdi

darkmore sesimiz gelür mü

Bende pek süslenmem
Dün iftar yemeği için süslendim millet hep böyle ol diyo, her zaman olmaz dedim

Bende pek süslenmem

hep süslensem eşim yok olmaz demez :)
adam hem titiz hem süslü ya,
hem de kişisel bakımına çok dikkat eder.
benden fazla kişisel bakım eşyası var düşün,
Allahtan Allah vergisi düzgün cildim var da ben de doğalım diye idare ediyorum

Şükür eşimde pek süslü değil ama fazla titiz
O da işime geliyo tabi
Temizlik imandandır
Bende orta halliyim

Bi ara anlatmistim,ev giris kat ya bizim,bir sabah baktim adam cikmis bahcede sigara iciyo, beni gorunce dedi ki hadi gorusuruz,nereye dedim? E ise gidiyom dedi , la ayaginda terlik var terlikle mi gidicen dedim eveeet ne var ki dedi gayet normal ayip mi olcak sanayiden diyo bi de gayet dogal yani
Yahu dondurmaci ciragi gibi ayaginda naylon terlikle ise gidiyo adam

Bende pek süslenmem
simdi geldim ise guce basladiydim
Dun yoktum evde ya her yer her yerde
Kiyamam sana bana gayet bakimli geldiydin fotolardan ama bizi mi yiyon yoksam hahahah

ha ha bizde de tam tersi, normalde bilgisayar başı çalıştığımız için kimse karışmaz, spor giyinip gidebilirsin.
benim kocişin kot pantolon tişört giymişliği sayılıdır, gömlek + kanvas pantolon giyer her daim.
terlikle markete gider mi bilemem, belki site içindekine gidebilir.

Ya işte dengeliyoruz birbirimizi,
sizde de demek ki sen eşini dengeliyorsun,
yoksa halimiz harap olur senin eşinin ve benim

Dusunsene oyle biriyle evli oldugunu
Ben cok bakarim kendime aslinda cocuktan sonra bu ruh halimde bile degismedim, esofman falan giymem bile evde, disarida ne giyiyorsam evde de aynisini giyerim ki moralim bozulmasin alt ust oluyorum yoksa

Dusunsene oyle biriyle evli oldugunu
Ben cok bakarim kendime aslinda cocuktan sonra bu ruh halimde bile degismedim, esofman falan giymem bile evde, disarida ne giyiyorsam evde de aynisini giyerim ki moralim bozulmasin alt ust oluyorum yoksa

ay canım bilemedim, benim eşim öyle biri ile evli, belki sana yardımcı olabilir o
ben de evde pantolonla oturamam, batar o bana

Ben ikinizin ortasıyım
Kah eşofmanla gezerim evde, kah işten geldiğim kıyafetle dolanırım
Ben rahmetli babadan oyle alistim sanirim
O da evin icinde normal kiyafet giyerdi, sadece evde giydigi pahali olmayan pantolonu ve tisortleri vardi onlarla disari cikmazdi. Disarida giymek icin en pahalilarini almak da takintisiydi sanirim. Suslu adamdi yav ona cekmisim

Ben işe gelmesem daha beter olurum çalıştığım için mecburen çeki düzen veriyorum

Benim de ev elbiselerim var, olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…