ben tutmuyorum zaten canım..
günde 3 posta 3 er ilaç alıyorum.. buna rağmen tutuyor bazen..
geçen sene bari arife tutayım demiştim acillik oldum .. iğnem var o bile kar etmedi serum bağlandı ..
A.s. hoş geldin kolayladın mı eşyalarıSelamlar...
ah canım sakın yapma bir daha,
ben anlamıyorum hamile topiğinde bile oruç tutacağım diye tutturanlar var...
geçmiş olsun bu arada.
Benim bi tane görümcem var o kadar
Fena değiliz, görüşünce konuşuruz
İyi kız, seviyo galiba beni. Diğer insanlara tavırlarına bakarak bana daha nazik davrandığını söyleyebilirim
Bende fazla detaycı değilim, etliye sütlüye karışmam
Yuvarlanıp gidiyoruz
Selamlar...
Hoşbuldum...A.s. hoş geldin kolayladın mı eşyaları
sağol canım..
ya bazen uzun süre birşey olmuyor..
bu ara çok sık oldu.. sıcak su torbasıyla falan idare ettim kaç gece de dün gece yine gittim iğne oldum ..
hayır sebebi belli değil ömür boyu çekeceksin yapacak birşey yok diyorlar .. ve işin tuhaf tarafı midemde hiçbir sorun yok.. gastiritim bile yok ..
Ben birtek zaten cam eşyalarımı sarıp sarmalayacağım.
Ufaktan onlara başladım gereksiz olanları ayırdım, anneme bir koli hazırladım.
Verilecekler var onları toparlarım belki bu akşam.
Koli sıkıntım var, onu bir halledersem herşey çözülecek zaten...
Biz hafta bir veya 15 günde bir kayınvalidemlerde buluşuyoruzhe bizde görümceyle öyleyiz.. zaten 2 senede bir falan anca görüyoruz birbirimizi..
ben seviyorum konuşkan kadın.. yoksa bu görüşme sıklığına ben konuşacak birşey bulamam buz gibi otururduk
Öyle yapacağım canım, evde de vardı boş kolilerim, herşeyi atmam ben illa bir köşede saklarım.bakkal ve marketlerden iste canım koliyi..
Olur tabiisi yaaa esofmandan iyi benceBenim de ev elbiselerim var, olur mu
Öyle yapacağım canım, evde de vardı boş kolilerim, herşeyi atmam ben illa bir köşede saklarım.
Ama Cihangir'in kıyafetleri de kapladı yer malesef, onun ufalanlarını da atmadım.
Şimdide diyorum iyiki atmamışım, bu kadar kısa sürede ikinciyi beklemiyordum ama bir çok eşyasını (kız-erkek fark etmez) kullanacağım gibi görünüyor.
O yüzden elimdeki koliler azaldı.
Bakkal ve marketten istemek ayrı, sağlam koliye para vereceğime iş yerim temin edebiliyor.
O anlamda şanslıyım, onların da koli göndermesini bekliyorum açıkçası.
O yüzden biraz beklemede kaldım. Hem de evde su yok birşey yok, zaten koli yapsam da taşıyamayacağız.
Ufaktan başladım da... Tam anlamıyla başladım denemez, el el üstünde, el baş üstünde hesabı...
Ne evde boş koli mi saklıyosunÖyle yapacağım canım, evde de vardı boş kolilerim, herşeyi atmam ben illa bir köşede saklarım.
Ama Cihangir'in kıyafetleri de kapladı yer malesef, onun ufalanlarını da atmadım.
Şimdide diyorum iyiki atmamışım, bu kadar kısa sürede ikinciyi beklemiyordum ama bir çok eşyasını (kız-erkek fark etmez) kullanacağım gibi görünüyor.
O yüzden elimdeki koliler azaldı.
Bakkal ve marketten istemek ayrı, sağlam koliye para vereceğime iş yerim temin edebiliyor.
O anlamda şanslıyım, onların da koli göndermesini bekliyorum açıkçası.
O yüzden biraz beklemede kaldım. Hem de evde su yok birşey yok, zaten koli yapsam da taşıyamayacağız.
Ufaktan başladım da... Tam anlamıyla başladım denemez, el el üstünde, el baş üstünde hesabı...
Bende öyle yapıyorum da, gerekli olan kolileri saklarım.Ne evde boş koli mi saklıyosun
Ben giymediğim ya da kullanmadığım herşeyi evden çıkarırım ne kolisi
Evler küçük ve çok eşya çok dağınıklık demek, her koliyi de atarım alan açılsın içim açılsın
Evet bu bir kolaylık o kesin, fakat ben biraz fazla takıntılıyımkıyafetleri çöp poşetlerinede koyabilirsin.. kolaylık olur..
Evet bu bir kolaylık o kesin, fakat ben biraz fazla takıntılıyım
Koli yaparken bile vereceklerim dahi olsa temizler sarar koliye kaldırırım.
Çeyizimi taşıdığımda mesela herşeyim yıkanmış olarak yeni eve gelmişti tek yaptığımız hepsini bir durulayıp kurulayıp dolaplara yerleştirmek oldu. İşim kolaylandı yani bi daha bi daha yıkama işleminden kurtulmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?