Eeee ne var ne yok bakalım? Nasıllarsınız bu sabah, kimsenin sesi çıkmıyor.
Bizim ofis aşırı sakin, haftaya hele daha bi sakin olacak.
Millet bayram sonrası izin alır, bizim ofiste herkes bayram öncesi izin alma gibi bir girişimde bulundu
Gayet sakin geçecek yani...
Sıkıntıdan patlarım artık...
Evet yazışmaları görmüştüm, ama bizim kadınlarımızda bi tuhaf.adamı gaza getirmişler o da ahanda buyrun demiş servis etmiş resmen
Hayır onların arasında hiç birşey yok.
Sebep şu, 2 sene önce kaynımın oğluna doktor "kesinlikle sünnet olması gerek" demişti 5 yaşındaydı o zaman.
Eltim de kayınvalideme gidip "bakın doktor böyle böyle dedi, ne düşünüyorsunuz var mı bir düşünceniz" demiş.
Kayınvalide de benim bir düşüncem yok, param da yok, size verilecek param da yok. Demiş.
Ve şunu eklemiş "keşke sünnet ettirseydiniz de bize süpriz yapsaydınız, daha mutlu olurduk".
Ama işleri bir, kayınpederimin dükkanında çalış(m)ıyor kaynım sözüm ona.
Kira ve giderleri kayınpeder karşılıyor (elektrik, su, doğalgaz vs. )
Herneyse işte. 2 sene önce bunlar yaşanınca eltim de demiş kaynıma "ben karışmıyorum, sen kime nasıl ve ne zaman söylemek istersen söyle, sonra söylendi söylenmedi ben kötü oluyorum, beni bulaştırma" demiş.
Kayınvalidemle uğraşmak zor zaten iyi de yapmış.
Şimdi kaynım da henüz kimseye haber vermemiş.
Eltimde bana dedi senin haberin olsun, sünnet olacak dedi.
adamı gaza getirmişler o da ahanda buyrun demiş servis etmiş resmen
Sünnet düğünümü istedi kaynıngil?Bencede hiç bulaştırmasınlar kimseyi gitsinler hastaneye halletsinler.Hayır onların arasında hiç birşey yok.
Sebep şu, 2 sene önce kaynımın oğluna doktor "kesinlikle sünnet olması gerek" demişti 5 yaşındaydı o zaman.
Eltim de kayınvalideme gidip "bakın doktor böyle böyle dedi, ne düşünüyorsunuz var mı bir düşünceniz" demiş.
Kayınvalide de benim bir düşüncem yok, param da yok, size verilecek param da yok. Demiş.
Ve şunu eklemiş "keşke sünnet ettirseydiniz de bize süpriz yapsaydınız, daha mutlu olurduk".
Ama işleri bir, kayınpederimin dükkanında çalış(m)ıyor kaynım sözüm ona.
Kira ve giderleri kayınpeder karşılıyor (elektrik, su, doğalgaz vs. )
Herneyse işte. 2 sene önce bunlar yaşanınca eltim de demiş kaynıma "ben karışmıyorum, sen kime nasıl ve ne zaman söylemek istersen söyle, sonra söylendi söylenmedi ben kötü oluyorum, beni bulaştırma" demiş.
Kayınvalidemle uğraşmak zor zaten iyi de yapmış.
Şimdi kaynım da henüz kimseye haber vermemiş.
Eltimde bana dedi senin haberin olsun, sünnet olacak dedi.
Dün çıldırmıştım ben yaÇok kötü bir gün geçirdim işte.
Üstüne nişanlımla atıştım.
Tatile ihtiyacım var.
Sen nasılsın yerleşme işleri bitti mi tam?
Olur arada öyle, insan çıldırıyor bazen...Dün çıldırmıştım ben yaÇok kötü bir gün geçirdim işte.
Üstüne nişanlımla atıştım.
Tatile ihtiyacım var.
Sen nasılsın yerleşme işleri bitti mi tam?
Evet yazışmaları görmüştüm, ama bizim kadınlarımızda bi tuhaf.
Ne diye adamın olur olmadık yerlerini eleştiriyorsun, hayır eleştirince ne oluyor?
Şu kadardır bu kadardır, sana ne elalemin organından...
Sünnet düğünümü istedi kaynıngil?Bencede hiç bulaştırmasınlar kimseyi gitsinler hastaneye halletsinler.
Ben sevmiyorum şu düğün işlerini.
Oğlum olursa sünnet düğünü isterlerse kızımında regl olduğu günü kutlamayı kabul ederlerse yaparım.
Nasıl yani neyi servis etmiş
Sünnet düğünümü istedi kaynıngil?Bencede hiç bulaştırmasınlar kimseyi gitsinler hastaneye halletsinler.
Ben sevmiyorum şu düğün işlerini.
Oğlum olursa sünnet düğünü isterlerse kızımında regl olduğu günü kutlamayı kabul ederlerse yaparım.
Hiç gerek yok, ne tahrik edeceksin ne de böyle şeylere maruz kalacaksın aslında.aynen ne gerek var ..
geyik olsunda nasıl olursa olsun yani..
bir sürü laf yemişler ..
Ay benim en çok güldüğüm birisi "cımbızla tutuyordur Allah bilir" gibi bişey yazmıştı...basbayağı.. adama demişler cücük kadar büyüteçle baksan göremezsin vs.. adam da çekmiş fotoyu koymuş
isteyen muameleye gelsin demiş birde..
Hiç gerek yok, ne tahrik edeceksin ne de böyle şeylere maruz kalacaksın aslında.
Ama kadın milletiyiz valla, fenayız biz fena...
Ay benim en çok güldüğüm birisi "cımbızla tutuyordur Allah bilir" gibi bişey yazmıştı...
Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar...
Yok düğün istemiyorlar.
Zaten eltim dedi, benim etim ne budum ne, sade bir okuma yaparım evde, büyükler ve akrabalar gelir, bir kaç arkadaşım var onlar gelir.
Bir de çocuk hevesini alsın diye sünnet kıyafeti giydirir gezdiririz biraz dedi o kadar.
Onun öyle şeylerde zaten gözü yok...
İşte gitmişler dün, tüm tahlillerini önceden yaptırtmış doktor.yuh kadına bak..
hem sünnet o kadar paralı bir iş değil ki .. gidip bir hastanede yaptırsalarmış ya.. madem doktor gerekli demiş..
En güzelini yapmışsın.ben küçüğü 5 aylıkken götürdüm hastanede yaptırdım tek başıma hemde .. oldu bitti ..
adam kıyamadı oğluşuna o kadar küçük sünnetmiş olurmuş diye.. dedim ben yaptırayımda gör bak nasıl oluyormuş
kim çıldırttı seni toplanıp dövek
İşte gitmişler dün, tüm tahlillerini önceden yaptırtmış doktor.
Anestezist görmüş, tekikler yapılmış.
Pazartesiye gün vermiş.
Pazartesi de 500 TL ödeyeceklermiş.
Bakalım nasıl ödeyecekler?
Sormadım açıkçası, ama eşime dedim bir ihtiyaçları var mı sorarsın diye.
O da şimdi gurur yapıyor "ben amcayım bana niye haber vermiyor abim, o çocuğun bir tane amcası var" diye.
Haklı, haksız değil. Abisi ile arasında soğukluk olmasın istiyorum ama böyle şeyler hep soğukluk sokuyor araya.
Abisi de bir entersan ne diyeyim...
Bence de, ama kim olsa sinirlenir yani...evet evet en çok ona sinirlenmiş adamda galiba
Müşteriler Vergi dairesindeki memurlar ve müdürüm. Saçımı yolmak istedim.
Ödeme yapmayan, yapmamak için yokuş yapan müşteriler.
Vergi dairesinde çalışmamak için takla atan memurlar. Beyanname vereceğiz işini yapmadığından son dakikaya kaldık.
Kendi personelinin bilgisine sırf egosundan dolayı faydalanmayan bir müdür.
Duvarların pütürlü olmasını istemiyorum diye ekstra masraftan çekinen nişanlım.
Bir de hava sıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?