hah bende bunu diyorum bizim tavanlar buna yakın zor oluyor..
sonra sonra halledersiniz kırmayın şimdi birbirinizi..
yardım etmek isteyen eder etmeyenden kimse birşey beklemezse tatsızlık olmaz..
zor işler bunlar yahu..
bizde de eşim herşeyini kendi yaptı .. ben destek aldım maaşım çok azdı o zaman yetişemedim..bizimkiler birde ayrı oldukları için çok yük olmadı onlaraçamaşırla bulaşığı annem aldı halılarla damatlığı babam..
gerisi bizim eserimiz..
Sen mantıklı yaklaşıyorsun
Nişanlından bişey anlamadım ailesi yardım etsin mi etmesin mi az mı etsin istiyo
Küçük değilsinizBenim ailem neden yardım etmiyormuş. Ben herşeyimi kendim yapıyorum. Onlara yüklenmiyorum ki.
Paradan dolayı değil kendi ailesinin beklentisinden dolayı benim ailemin bazı şeyleri yapmalarını istiyor. Fakat benim ailem bana yardım etmiyor. Onun ailesi beklentide olduğundan eziliyor sanırım. Bende buna kızıyorum. Ailesinden bir şey beklemiyorum. Fakat nişanlım kendi ailesinden bekliyor ama benim ailem yapmadığı için eziliyor gibi hissediyorum.
Bende ailenden niye bekliyorsun biz yaparız diyorum.
Sorun o değil ki diyor. Bende tam anlamıyorum. Eksik birşeyler var.
Bizde çözümü bulduk.
Ben ailemi tembihleyeceğim aldığım herşeyi biz aldık diyecekler böyle anlaştık.
İşte ben hiç bir şey beklemiyorum ama onların ailesi ailemden bekliyor olmayıncada trip modundalar.
Geçen hafta izmire gittim.
Bizimkiler tanışma söz nişandan sonra hala iadeyi ziyaret yapmadılar.
Benim izmirde başka bir yerde kalmam koşuluyla kalmama da ailem izin vermiyor. İşlerin yapılması gerekiyor yapılmıyor. KV adayım laf arasında madem siz gelip eşya alma işlerine karışmayacaksınız o zaman ben yapayım falan dedi. İşte o zamanda sen beğenmemiş olacaksın diyor.
Normalde erkek çocuk evlendirilirken onlarda herşey yapılır çocuğun evi de alınırmış falan. Bende ucundan kızdım ne yalan söyleyeyim. Ne münasebet. Benim evime müdahale edeceksin dedim içimden. Eviniz sizin olsun ben çalışır ev alırım. Evi onlar aldı diye evime müdahale hakkına sahiplerse bende kendi evimi alırım dedim.
sonra nişanlım kızdı bana. Ne alakası var. İyiliğimizi istiyorlar falan filan.
.
Küçük değilsiniz
18 inde görücü usulü evlenmiyosunuz
Yaşınız başınız mesleğiniz var
Bence de herke skendi işini kendi görmeli
Hele şimdiden mesele olduysa, yarın bizimkiler yaptı da denir. Hiç sevmem, azıcık aşım ağrısız başımı tercih ederim
İyi düşünmüşsün
Ailevi sorunlarını eşine bile belli etmemeli insan.
Aynı binayı geç aynı apartmanda dahi yaşayamam. Evde ne yapıyorum çat kapı gelmek, ne zaman nereye gitti falan hesap sorulması hiç benlik değil.Bana da aynı bina demişlerdi
Nişanı atıyodum
Valla cikcikli işlere gelemem ben
Olsun sen yine de kendinde alsan bizimkiler aldı de, ne olur ne olmazErkek arkadaşım çok fazla zorluk görmemiş bir insan. Manevi olarak aile desteğini dibine kadar yaşamış. Sorumluluk sahibi uzun zaman ailesinden uzakta tek başına bekar evini çevirerek yaşadı. Sorumluluk meselesi değil olay.
Ben ise tam tersiyim. Herşeyi zor yoldan öğrendim, herkesin yaptığından daha fazla çabalayarak kazandım.
Ben bu çalışma hayatı, kendi paramı kazanma konularında fazla katıyım.
O da rahat olmamı istiyor. Bana bizimkiler yaptı demesine müsade etmedim. Hatta dün egosu zedelendi işte. Tartışma oradan çıktı. Ben kendi işimi kendim yaparım, yapıyorum çalışıyorum. Kına için salon tuttum, eşyalarımı aldım almaya devam ediyorum. Kendi evim için herşeyi yapıyorum. Bizimkiler yaptı etti olayı olursa unutma, bana değil sana yapıyorlar. Ben kendime yaptım. Benim başıma kakılacak bir şey yok. Çalışıyorum ailemden bir şey beklemek zorundada değilim. dedim.
Olsun sen yine de kendinde alsan bizimkiler aldı de, ne olur ne olmaz
Evlilik zordur, şimdiden vikvikleyen damat adayına çok koz verme
Anlıyorum, bende kısmen senle aynıyım
Ben rest çektim 'bi süre kirasız oturun' denmesine rağmen çıktım başka semte yerleştim
Olmasaydı cidden nişan atardım
Ben ninesi, dayısı, yengesi, annesi, babası ve tüm sülalenin toplanma merkezi olan o binada boğulurdum yaşayamazdım
Ki o zaman bu kadarını bilmiyordum bi baktım 'toplantı merkezi binası' ymış, Allah kurtarmış beni..
KısmetSen uyanıksın senden kaçmaz.Doğrusunu yapmışsın. Verilmiş sadakan varmış.
Dediğinde haklısın. Fakat ben nişanlıma üstün körü de olsa babamı anlatmak durumunda kaldım.
Nitekim fikrinin olması iyi oldu. Geçenlerde geldiğinde babam nişanlımın yanında dedi ki; herkes kendi başının çaresine baksın. Buna benzer şeyleri bir sürü insanın içinde söylüyor. Milletin gözünde kendisi bizi küçük düşürüyor. Bizi yerin dibine sokuyor. Ben erkek arkadaşıma babamla anlaşamadığımı kendi ayaklarımın üzerinde olduğumu babama bile muhtaç değilim. Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum dedim.
Neticesinde babamın bu tavrına rağmen babam olduğunu saygı duymak zorunda olduğunu gördü. Öte yandan babama bile kendimi ezdirmeyeceğimi biliyor.
Hiç birini anlatmasaydım farklı olsaydı babam bu konuşmaları yaptığında bir erkek şöyle düşünebilirdi. Ailesi zaten değer vermiyor diyecekti pasifize edilebilir olarak görecekti. Şuan ailemin değer vermiyor oluşunu biliyor olsada pasifize edilmeyeceğimi bilyior. Bu da bana yeter. Ay ben hiç evlenecek bir insan değildim ya ne oldu bana
Çok dertliyim çok yazıyorum affola canınızı sıkıyorsam
Kısmet
Bi bakıyorsun nikahtasın
İyi sağ ol sen nasılsınkızçeler keyifler nsl?
aldatma konusu geçmiş,
whatsp silinen konuşmaları vermiyo diye biliyorum.
:/
Rendem kırıldı
Rende alayım derken indirim varmış, diğer eksiklerimi de aldım
Aman inşallah daha sipariş vermem : ) bu ara fazla açıldım. Son
Eki Görüntüle 1851387 Eki Görüntüle 1851388 Eki Görüntüle 1851389 Eki Görüntüle 1851390
İyi sağ ol sen nasılsın
Hiç çakmıyorum o işlerden ama o konuda tarif ettiler, konu sahibi de denedi oldu
Ben böyle değildim yaşarken oldumOoo sen battın bu ay al al al bitmedi kız eksiklerin.
Bir daha nick bulmak zorunda kalırsan pembe sever yap nickini
Ben böyle değildim yaşarken oldum
Kaşıklığım ve sıvı sabunluğum da pudra, onlara uyumlu olsun dedim
Ama paylaştığım bi kaç şey temin edilmemiş diye iptal oldu
Şükür dedim Allah işini biliyo
Bu seferkileri tantitoni den aldım googlea yaz çıkar , link vermek yasakmış kk da
Yoksa ay sonunu getiremeyecezAllah'ın sevgili kulusun demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?