Vikviklemek Hakkında Herşey :)

o işte bizde de öyle oldu..
büyük ilkokula başlamadan oldu.. o zamanda çok söyledim yok bebeyken olmazmış çocuk hatırlasınmış.. çok güzel hatırladı çocuk yanıyorrrr yanıyorrr diye hastaneyi inletirken ne güzel anı oldu

büyüğüde bebeyken ayarladım hastaneyi falan ama gitmedi adam inat etti.. bende küçükte bildiğimi okudum..

şimdi ne salakmışım diyor o ayrı..

500 iyiymiş ben 5 sene önce 500 verdiydim .. sünnet piyasası artmamış demek ki
büyüğüde memlekette yaptırmıştım kuzenim doktor onun çalıştığı hastanede yapıldı beleşe geldi

O iyi olmuş o zaman.
Bu arada fiyatın iyi olmasına sevindim.
Tavsiye üzerine bulmuş bu doktoru, arkadaş çevresinin bir çocuğu çocuklarını bu adama sünnet ettirmişler.
Sonrasında da problem yaşamamışlar, o yüzden.

pütürlü duvar nasıl oluyor kız .. bizim tavanlar pütürlü.. rezalet diyim sana..

Yani öyle oluyor.
Benim eşim de kesin kıyamaz oğluna.
Allah versin de sünnet ettirmeye kıysın, yoksa 30 yaşında sünnet olamaz benim oğlum...
Ben malımı biliyorum, başıma geleceğini de biliyorum, Allah yardım etsin bize...

Eşim komik anlatır sünnet anısını, eskiden sünnetçiler yaptığı için bu işi.
Abi kardeş masaya yatırmışlar, tabii abisi eşimden 3 yaş büyük o daha anlıyormuş mevzuyu.
Eşimi de "ölçeceğiz" hesabına kandırmışlar...

Çok gülmüştüm ilk duyduğumda.
Çok sorunlu bir sünnet dönemi geçirmemişler anlatılana göre.
Zaten iki kardeşte sakinmiş sözüm ona da, öyle anlatırlar hep.

Benim oğlum niye çekmedi amcasına veya babasına...
Bana çekmesi huy olarak şartmıydı ya....
Bak dertlendim şimdi...

Face falan sevmiyorum zaten. Tatil ve düğün fotografları görmemek hiç girmiyorum bu aralar:)
Ooo bayram temizliğini bir kerede çıkartacaksın yani aradan mantıklı.
Allah kolaylık versin taşınma işi zor.
Ev değilde işyeri taşınmasını bir kaç kere yaşadım maalesef

Ben olsam doktor böyle dedi bizde şu zaman sünnet ettireceğiz derim
Kayınvalideme düşüncesini sormam
Bi de kayınvalidenin tavrı da belliyken, icazete lüzum yok
Anne baba alır oğlunu doktora götürür, çocuk iyileşince de mevlüt mü düğün mü ne isterse yapar. Durumun yoksa aile arası bi mevlüt bence kafi..

Gayet makul bir istek umarım sorunsuz hallederler.

basbayağı.. adama demişler cücük kadar büyüteçle baksan göremezsin vs.. adam da çekmiş fotoyu koymuş
isteyen muameleye gelsin demiş birde..

Bunu bizim KK kadınlar mı yaptı. Türk erkeğinin en büyük zaafından vurmuşlar ademceğizi.

Ay benim en çok güldüğüm birisi "cımbızla tutuyordur Allah bilir" gibi bişey yazmıştı...
Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar...
Çok yaratıcı

Senin derdin çokmuş dün canım.
Allah yardım etsin de bugün güzel geçsin inşallah.
Rahat ve uzun bir nefes al, bugün Cuma onu düşün...
keyfine var bence... Sıkma canını...
Amin inşallah. Sıkmıyorum aslında dün agresiftim gereksiz yere

pütürlü duvar nasıl oluyor kız .. bizim tavanlar pütürlü.. rezalet diyim sana..

bundan bahsediyorum.(resim altta) Böyle olmasını istemiyorum. Olmaması için gerekli neyse onu yapalım. Hazır evde eşya yokken daha kolay dedim.
Nişanlım cimri değil. Benim ailem destek olmuyor. Onun ailesi oluyor ama o da yüklenmek istemiyor anladığım kadarıyla (ki bence haklı biz yuva kuruyoruz kimseden beklentim yok ama nişanlım kendi ailesinden bekliyor). Ben bize düşen herşeyi yapıyorum ve alıyorum ama niye ailem yapmıyora takık vaziyetteler. Bende dedim ailen yardım etmesin. Kendimiz yaparız. Bu sefer olmaz bizimkiler parasında değiller diyor. Ben ne yapayım yani diyorum ? İş arıyorum maddi olarak sıkışmayacağız hallederiz diyorum ama anlaşamadık.
Bende biraz sinirlendim. Benim ailenden beklentim isteğim yok. Hiç bir şey yapmasınlar. Hele yapıp basıma kakacaklarsa hiç yapmasınlar. Zira şu ana kadar yaptığım herşeyi kendim yaptım. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Kimseye minnet borcum yok dedim. Öyle şimdi duvardan vazgeçtim ama şimdilik.
Gidip işe gireceğim sonra biriktirip evi değiştireceğim. Zira ailesinin aldığı evi kendi evim gibi göremiyorum.
Ay ne çok dolmuşum ben

Birşey sorucam, sapık bir adam vardı sitede.
O konu ne oldu bilen var mı? merak ettim ifşa edildi mi kişi diye...

Ben Fransız

Ramazanda oteller indirimli çünkü

Kayınvalideye siz ne düşünüyosunuz demeseymiş keşke
Ben kendi çocuğumla ilgili bi kararı sadece eşime danışırım

hah bende bunu diyorum bizim tavanlar buna yakın zor oluyor..
sonra sonra halledersiniz kırmayın şimdi birbirinizi..
yardım etmek isteyen eder etmeyenden kimse birşey beklemezse tatsızlık olmaz..
zor işler bunlar yahu..
bizde de eşim herşeyini kendi yaptı .. ben destek aldım maaşım çok azdı o zaman yetişemedim..bizimkiler birde ayrı oldukları için çok yük olmadı onlara çamaşırla bulaşığı annem aldı halılarla damatlığı babam..
gerisi bizim eserimiz..

Bak rüyanda gelinlik görmüşsün
Sünnet çocuğu anneleri artık gelinlik gibi giyiniyo
Rüyanda bu çıkmış, al o gelinliği giy Ci'nin sünnetinde

Sen mantıklı yaklaşıyorsun
Nişanlından bişey anlamadım ailesi yardım etsin mi etmesin mi az mı etsin istiyo

Ben çok taşındım vallahi.
Saysam roman olur, iş yeri de her çalıştığım yer en az 2 kere taşındı.
Burasi sabit kalır umarım çünkü iş yeri de taşımak mesele...

Evet vallahi öyle olacak, bayramda tertemiz yeni evimde olucam nasip olursa.

Evet normal şartlarda senin dediğin olur.
Aile tuhaf olunca, böyle oluyor...

bir hava aldım geldim, iyi geldi valla...
İnşallah bugün çabuk ve rahat geçer
zira yarın eve gidip çeyizimin nadide parçaları olan kadeh takımlarımı ve karaflarımı kaldırmam lazım.
Çok lazım ya, vitrin bekçileri işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…