En güzelini yapmışsın.
Ben daha oğlumu sünnet ettirmedim, eşim istemedi.
Kendi sünnetinde olduğu gibi olacakmış illaki, düğünlü okumalı falan...
Ne gerek var tantanaya. Bebekken yaptırınca zahmeti de az oluyor.
Rabbim inşallah bu sefer kız nasip eder, ama erkek olursa bebekken yaptırtıcam.
En iyisi bu galiba...
Bütün tanıdıklarım bebekken sünnet ettirdi oğullarını şimdi kafa rahat.
Ha içinde varsa sen yine yap okumanı da düğününü de.
İlla kesilcekse ben parmağımı keserim o gün olacak...
500 iyiymiş ben 5 sene önce 500 verdiydim .. sünnet piyasası artmamış demek ki
büyüğüde memlekette yaptırmıştım kuzenim doktor onun çalıştığı hastanede yapıldı beleşe geldi
Müşteriler Vergi dairesindeki memurlar ve müdürüm. Saçımı yolmak istedim.
Ödeme yapmayan, yapmamak için yokuş yapan müşteriler.
Vergi dairesinde çalışmamak için takla atan memurlar. Beyanname vereceğiz işini yapmadığından son dakikaya kaldık.
Kendi personelinin bilgisine sırf egosundan dolayı faydalanmayan bir müdür.
Duvarların pütürlü olmasını istemiyorum diye ekstra masraftan çekinen nişanlım.
Bir de hava sıcak.
o işte bizde de öyle oldu..
büyük ilkokula başlamadan oldu.. o zamanda çok söyledim yok bebeyken olmazmış çocuk hatırlasınmış.. çok güzel hatırladı çocuk yanıyorrrr yanıyorrr diye hastaneyi inletirkenne güzel anı oldu
büyüğüde bebeyken ayarladım hastaneyi falan ama gitmedi adam inat etti.. bende küçükte bildiğimi okudum..
şimdi ne salakmışım diyor o ayrı..
Olur arada öyle, insan çıldırıyor bazen...
Nişanlınla niye atışıyorsun ayol??? Sorun büyük değil inşallah...
Ah ah keşke o günlere dönsem diyorum bazen.
Benim de güzel bir tatile ihtiyacım var, sosyal medyada artan tatil fotoğrafları beni benden alıyor...
Yok, daha bitmedi.
Dün akşam dolapların bir çoğunu boşalttım.
Hurç, koli derken baya vakit geçirdim eşimde geç gelmişti zaten.
Ama fena yorulmuşum yattığım yeri bilmedim vallahi...
Haftasonu işte mutfak için götürülecek koliler var, onları götürürüz yerleştiririm ben, Cihangir koşturur o esnada falan...
Ufak tefek şeyleri iyice taşıyorum.
Asıl taşınma Bayramdan önceki Cumartesi kısmetse...
Ben olsam doktor böyle dedi bizde şu zaman sünnet ettireceğiz derimHayır onların arasında hiç birşey yok.
Sebep şu, 2 sene önce kaynımın oğluna doktor "kesinlikle sünnet olması gerek" demişti 5 yaşındaydı o zaman.
Eltim de kayınvalideme gidip "bakın doktor böyle böyle dedi, ne düşünüyorsunuz var mı bir düşünceniz" demiş.
Kayınvalide de benim bir düşüncem yok, param da yok, size verilecek param da yok. Demiş.
Ve şunu eklemiş "keşke sünnet ettirseydiniz de bize süpriz yapsaydınız, daha mutlu olurduk".
Ama işleri bir, kayınpederimin dükkanında çalış(m)ıyor kaynım sözüm ona.
Kira ve giderleri kayınpeder karşılıyor (elektrik, su, doğalgaz vs. )
Herneyse işte. 2 sene önce bunlar yaşanınca eltim de demiş kaynıma "ben karışmıyorum, sen kime nasıl ve ne zaman söylemek istersen söyle, sonra söylendi söylenmedi ben kötü oluyorum, beni bulaştırma" demiş.
Kayınvalidemle uğraşmak zor zaten iyi de yapmış.
Şimdi kaynım da henüz kimseye haber vermemiş.
Eltimde bana dedi senin haberin olsun, sünnet olacak dedi.
Gayet makul bir istek umarım sorunsuz hallederler.Yok düğün istemiyorlar.
Zaten eltim dedi, benim etim ne budum ne, sade bir okuma yaparım evde, büyükler ve akrabalar gelir, bir kaç arkadaşım var onlar gelir.
Bir de çocuk hevesini alsın diye sünnet kıyafeti giydirir gezdiririz biraz dedi o kadar.
Onun öyle şeylerde zaten gözü yok...
basbayağı.. adama demişler cücük kadar büyüteçle baksan göremezsin vs.. adam da çekmiş fotoyu koymuş
isteyen muameleye gelsin demiş birde..
Çok yaratıcıAy benim en çok güldüğüm birisi "cımbızla tutuyordur Allah bilir" gibi bişey yazmıştı...
Yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar...
Amin inşallah. Sıkmıyorum aslında dün agresiftim gereksiz yereSenin derdin çokmuş dün canım.
Allah yardım etsin de bugün güzel geçsin inşallah.
Rahat ve uzun bir nefes al, bugün Cuma onu düşün...
keyfine var bence... Sıkma canını...
pütürlü duvar nasıl oluyor kız .. bizim tavanlar pütürlü.. rezalet diyim sana..
Birşey sorucam, sapık bir adam vardı sitede.
O konu ne oldu bilen var mı? merak ettim ifşa edildi mi kişi diye...
Eeee ne var ne yok bakalım? Nasıllarsınız bu sabah, kimsenin sesi çıkmıyor.
Bizim ofis aşırı sakin, haftaya hele daha bi sakin olacak.
Millet bayram sonrası izin alır, bizim ofiste herkes bayram öncesi izin alma gibi bir girişimde bulundu
Gayet sakin geçecek yani...
Sıkıntıdan patlarım artık...
Kayınvalideye siz ne düşünüyosunuz demeseymiş keşkeYok düğün istemiyorlar.
Zaten eltim dedi, benim etim ne budum ne, sade bir okuma yaparım evde, büyükler ve akrabalar gelir, bir kaç arkadaşım var onlar gelir.
Bir de çocuk hevesini alsın diye sünnet kıyafeti giydirir gezdiririz biraz dedi o kadar.
Onun öyle şeylerde zaten gözü yok...
Gayet makul bir istek umarım sorunsuz hallederler.
Bunu bizim KK kadınlar mı yaptı. Türk erkeğinin en büyük zaafından vurmuşlar ademceğizi.
Çok yaratıcı
Amin inşallah. Sıkmıyorum aslında dün agresiftim gereksiz yere
bundan bahsediyorum.(resim altta) Böyle olmasını istemiyorum. Olmaması için gerekli neyse onu yapalım. Hazır evde eşya yokken daha kolay dedim.
Nişanlım cimri değil. Benim ailem destek olmuyor. Onun ailesi oluyor ama o da yüklenmek istemiyor anladığım kadarıyla (ki bence haklı biz yuva kuruyoruz kimseden beklentim yok ama nişanlım kendi ailesinden bekliyor). Ben bize düşen herşeyi yapıyorum ve alıyorum ama niye ailem yapmıyora takık vaziyetteler. Bende dedim ailen yardım etmesin. Kendimiz yaparız. Bu sefer olmaz bizimkiler parasında değiller diyor. Ben ne yapayım yani diyorum ? İş arıyorum maddi olarak sıkışmayacağız hallederiz diyorum ama anlaşamadık.
Bende biraz sinirlendim. Benim ailenden beklentim isteğim yok. Hiç bir şey yapmasınlar. Hele yapıp basıma kakacaklarsa hiç yapmasınlar. Zira şu ana kadar yaptığım herşeyi kendim yaptım. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Kimseye minnet borcum yok dedim. Öyle şimdi duvardan vazgeçtim ama şimdilik.
Gidip işe gireceğim sonra biriktirip evi değiştireceğim. Zira ailesinin aldığı evi kendi evim gibi göremiyorum.
Ay ne çok dolmuşum ben
Bak rüyanda gelinlik görmüşsünEn güzelini yapmışsın.
Ben daha oğlumu sünnet ettirmedim, eşim istemedi.
Kendi sünnetinde olduğu gibi olacakmış illaki, düğünlü okumalı falan...
Ne gerek var tantanaya. Bebekken yaptırınca zahmeti de az oluyor.
Rabbim inşallah bu sefer kız nasip eder, ama erkek olursa bebekken yaptırtıcam.
En iyisi bu galiba...
Bütün tanıdıklarım bebekken sünnet ettirdi oğullarını şimdi kafa rahat.
Ha içinde varsa sen yine yap okumanı da düğününü de.
İlla kesilcekse ben parmağımı keserim o gün olacak...
Ben Fransız
Ramazanda oteller indirimli çünkü
Nişanlım cimri değil. Benim ailem destek olmuyor. Onun ailesi oluyor ama o da yüklenmek istemiyor anladığım kadarıyla (ki bence haklı biz yuva kuruyoruz kimseden beklentim yok ama nişanlım kendi ailesinden bekliyor). Ben bize düşen herşeyi yapıyorum ve alıyorum ama niye ailem yapmıyora takık vaziyetteler. Bende dedim ailen yardım etmesin. Kendimiz yaparız. Bu sefer olmaz bizimkiler parasında değiller diyor. Ben ne yapayım yani diyorum ? İş arıyorum maddi olarak sıkışmayacağız hallederiz diyorum ama anlaşamadık.
Bende biraz sinirlendim. Benim ailenden beklentim isteğim yok. Hiç bir şey yapmasınlar. Hele yapıp basıma kakacaklarsa hiç yapmasınlar. Zira şu ana kadar yaptığım herşeyi kendim yaptım. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Kimseye minnet borcum yok dedim. Öyle şimdi duvardan vazgeçtim ama şimdilik.
Gidip işe gireceğim sonra biriktirip evi değiştireceğim. Zira ailesinin aldığı evi kendi evim gibi göremiyorum.
Ay ne çok dolmuşum ben
Ben sarımsak rendesi bakınıyodum sanırımfransız olmak bazen iyidir zira resmen midem bulandıydı o konuda..
Face falan sevmiyorum zaten. Tatil ve düğün fotografları görmemek hiç girmiyorum bu aralar:)
Ooo bayram temizliğini bir kerede çıkartacaksın yani aradan mantıklı.
Allah kolaylık versin taşınma işi zor.
Ev değilde işyeri taşınmasını bir kaç kere yaşadım maalesef
Ben olsam doktor böyle dedi bizde şu zaman sünnet ettireceğiz derim
Kayınvalideme düşüncesini sormam
Bi de kayınvalidenin tavrı da belliyken, icazete lüzum yok
Anne baba alır oğlunu doktora götürür, çocuk iyileşince de mevlüt mü düğün mü ne isterse yapar. Durumun yoksa aile arası bi mevlüt bence kafi..
Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?